Jump to content

Golf 4 "Blue Thunder"

alien_hunter_83

Postare recomandată

alien_hunter_83

aceasta este masina mea(in mare):motor 1,6 SR(habar nu am ce inseamna!!!) 105 cp, an 98 ,dotari nu prea multe.la pozele sa va arate mai multe

astept pareri si idei despre ea.

vreau sa incerc o tema viper.ce ziceti?

post-35171-1225575449_thumb.jpg

post-35171-1225575502_thumb.jpg

post-35171-1225575579_thumb.jpg

Modificat de alien_hunter_83
Link către comentariu

salut. sa ai parte de cati mai multi km cu ea.

ce dimensiune ai la anvelope ca nu par ce ar trebui sa fie?

Link către comentariu
alien_hunter_83

175/80/14. exact ca si in talon.vreau sa imi pun ceva jante.dar nu stiu care ar merge mai bine.

Link către comentariu

Eu zic k ii sta bine asa, dar daca vrei sa incerci altceva, go for it! :lol: Are evacuare, triple, cai destui,paintjob interior frumos, dar gasesti u ce sa-i mai pui :)

Modificat de Robotelu
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Pune mana si fa la loc jantele cum erau inainte negre ca mai ai putin si ajungi la rubrica kitch tuning

Nici stopurile clare nu imi plac, mai bine daca tot vrei sa le pastrezi da-le o nuanta de negru cu putin lac ca sunt prea deschise la culoare in comparatie cu restul masinii :))

Sfatul meu este sa pui folie neagra 50% pe laterale si luneta si niste jante pe 16 sau chiar 17 si las-o mai moale cu stelutele si vopseaua ca strici aspectul clean al masinii :Driver:

Link către comentariu

alien_hunter_83 interesant ce ţi-ai propus, unde le-ai făcut asa ?

PS: Auras nu trebuie sa fii at

Link către comentariu
  • 1 month later...

Alien, nu merg bine stopurile pe masinutza ta.. :) incearca cele OEM de Edition sau cele cu leduri :wub: In rest, bravos!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Bravos buey . In sfarsit :ceuameni: arata superb :RO flag: Io zic sa faci si farurile negre pe interior in lco de albastruiul ala, serios ar da misto!

Link către comentariu

....Bravo,hai ca te indrepti pe drumu cel bun :D

...apropo ...jantele sunt senzatie :D

Link către comentariu
alien_hunter_83

se pot desface asa usor?nu sunt lipite?

jantele sunt pe 14 cu spiner's :coffee_lol:

Link către comentariu

E acum e alta viata, alt aspect, ce sa mai zic arata super cu stopurile negre si emblema tot neagra, ar mai trebui o folie discreta. Stopurile sunt vopsite sau ai aplicat folie pe ele?

Aceeasi intrebare si referitor la emblema, daca e vopsita tine vopseaua, nu se exfoliaza dat fiindca initial a fost cromata.

Referitor la faruri vezi ca este undeva pe forum topic referitor la vopsirea lor pe interior, dar daca ai faruri Valeo pe masina cam greu cu desfacutul lor sau chiar deloc.

Spor in continuare cu modificarile :huh:

Modificat de Auras
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!