Jump to content

sunet ciudat


sebi_bc
 Share

Postare recomandată

deci am schimbat si eu ca tot omul garnitura de la capacul tacheti ,si dupa ce am asamblat totul face un zgomot f ciudat ,ceva hisiit cind acelerez primele ture dupa ce pornesc motorul

-am zis ca e de la aparatoarea de plastic de sub capacul de la distrib dar nu e (capacul de la distr e scos)

-am tacheti hidraulici si am aflat ca astia se regleaza singuri,ma gindesc ca raman fara ulei si dupa pornire sa-si traga ulei si de acolo sa vina zgomotul (numai la prima aceleratie suna ,apoi gata),parca nu as crede!!

-cureaua de alternator e strinsa(ma gindesc ca poate a prins ceva grasimi,ulei pe curea si sa patineze la prima aceleratie ?)

daca a mai intilnit careva sau ceva sfaturi!!!! :vaidecapulmeu:

Modificat de sebi_bc
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

deci am schimbat si eu ca tot omul garnitura de la capacul tacheti ,si dupa ce am asamblat totul face un zgomot f ciudat ,ceva hisiit cind acelerez primele ture dupa ce pornesc motorul ,am zis ca e de la aparatoarea de plastic de sub capacul de la distrib dar nu e (capacul de la distr e scos)

am tacheti hidraulici si am aflat ca astia se regleaza singuri,ma gindesc ca raman fara ulei si dupa pornire sa-si traga ulei si de acolo sa vina zgomotul (numai la prima aceleratie suna ,apoi gata),parca nu as crede!!

cureaua de alternator e strinsa(ma gindesc ca poate a prins ceva grasimi,ulei pe curea si sa patineze la prima aceleratie ?)

daca a mai intilnit careva sau ceva sfaturi!!!! :vaidecapulmeu:

ia-l pe faty cu tine , si cand accelerezi pune`l cu urechea pe curea. sau pe motor. altfel ... e cam greu de dat seama. MUlt prea multi factori...

:vaidecapulmeu:

Moise?Asteptam un sfat de la tine. :icon_thumright:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mai poate fi cureaua de distrib. prea stransa, sau intinzatorul uzat. Sau am vazut un caz in care pinioanele nu erau aliniate, si cureaua freca in intinzator, in 500km a ros cam 2mm din curea.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

este un capac de plastic mai jos de capacul de la distrib si acela tre strins cu surub ca de nu freaca pe fulia de la pompa de apa! si mai e si piulita aceea ciudata care se stringe cu inbus ce prinde capacul de distrib acelea doua tre prinse bine !!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!