Jump to content

Ibiza 1,2 12V

Sookie

Postare recomandată

Cand am sa schimb parbrizul am sa aleg varianta cu parasolar, pana atunci, si sper sa fie mult pana atunci :D , sunt multumit cu asta

Link către comentariu
  • 3 months later...
  • Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Sookie

47

• rex

6

• Circoloco

5

• PaulAdrian

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...

Din pacate nici o schimbare la masinutza, doar cateva poze facute de un coleg de pe forum...sar`na nenea :)

post-29303-1248497158_thumb.jpg

post-29303-1248497171_thumb.jpg

post-29303-1248497181_thumb.jpg

post-29303-1248497193_thumb.jpg

post-29303-1248497211_thumb.jpg

post-29303-1248497221_thumb.jpg

post-29303-1248497231_thumb.jpg

Modificat de Sookie
Link către comentariu

Salut. Frumoasa masina, dar parca mai frumoase pozele. Cine vi le face?

Am mai vazut doi baieti din Cluj pe forum, in aceiasi locatie cu acelasi fotograf

Link către comentariu

Multumesc mult, spor si tie in continuare, si bine ai venit pe forum, desi ti-am mai urat o data treaba asta :rolleyes:

Link către comentariu
  • 1 month later...

Frumoasa. La ce lumini are masinuta cred ca poti face si radiografii daca te superi. Multi km fara probleme.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Cred ca te-am vazut pe 13,luna asta urcai la munte aproape de Rucar Bran,m-am gandit ca tu erai dupa culoare si lumini+ ca am vazut nr de Cj am zis ca tu trebuie sa fi.Eu eram intr-un polo albastru :somnmare: Foarte frumoasa culoarea si imi place ca o tii curata :rolleyes: Ce mai face masinuta?

Link către comentariu

Eeeeee... eu eram :D si atunci nu prea era curata :D oricum multam de urari!

Masinutza face bine, acum isi odihneste "copitutzele" in garaj, si asteapta cu nerabdare niste jante si folii :D

Link către comentariu
  • 5 months later...

S-a cam asezat praful pe topicul asta, dar nu si pe masina, care a implinit 37.000 km fara probleme.

De astazi avem si o noua dotare :)

post-29303-1267553599_thumb.jpg

post-29303-1267553611_thumb.jpg

post-29303-1267553636_thumb.jpg

post-29303-1267553668_thumb.jpg

post-29303-1267553682_thumb.jpg

Link către comentariu

Ce va faci voi de cap prin Cluj!

Bravo domnu, sunt curios cum arata in realitate :vaidecapulmeu:.

Chip-ul cand vine?

Link către comentariu

Arata chiar foarte bine in realitate, chiar mai bine decat ma asteptam :( si se monteaza destul de usor, asta dupa ce bine inteles ai montura cu led gata facuta de altcineva :vaidecapulmeu: (aici tin sa multumesc colegului aurelian08), el e cel care a realizat montura.

Cip-ul... mai curand decat iti imaginezi :P si cand te intorci tu....facem ce ti-am promis.

Ca up-grade-uri in vara asta o sa mai fie niste folii pe geamuri, e un lucru care de mult vreau sa-l fac.

Modificat de Sookie
Link către comentariu

Foarte bine arata. Felicitari! Aştepr sa le vad si in realitate.

Din ce vad eu din poze, tu ai montat ledul in partea superioara. E mai bine?

Toate bune!

Link către comentariu

Da, Stefan la tine in partea de jos marginea parca face o buza, la mine nu si cred ca imi cam bateau in ochi, de aceea am ales sa realizez montajul in partea de sus.

Link către comentariu
  • 6 months later...
  • 2 weeks later...

Ha!!!... ochiu` nu prea are ca sa vaza nou pe la " buburuza" ca nu prea s-a intamplat nimic cu ea. E bine sanatoasa, isi face treaba si nu prea comenteaza.

Saptamana trecuta a implinit 46.000 km parcursi fara evenimente, ocazie cu care proprietarul a implinit si el 1.000.000 de km, in rest nimic :blah:

Link către comentariu
  • 1 year later...
  • 2 months later...

Topicul se poate inchide, masina s-a vandut.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!