Jump to content

Ibiza 1,2 12V

Sookie

Postare recomandată

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Sookie

47

• rex

6

• Circoloco

5

• PaulAdrian

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Imi pare rau sa te dezamagesc, asa ceva nu-mi place si nu-mi pun pe masina :lol:

Link către comentariu

As avea o sugestie pentru jante.......uite sa-ti zic asa ca idee.Borbet pe 18' e asemanator la pret cu OZ pe 16' cum am eu.Oricum acum regret ca mi-am luat ultraleggera,cand puteam sa-mi iau borbet pe 17' sau 18' si ieseam si mult mai ieftin. P.S. borbet e firma buna......nu sunt jante dalea de pe super nova CMD sau cum se cheama alea.

Si inca o intrebare....ai xenon si pe faza lunga???

Link către comentariu

Eu zic sa pui lupa pe farul stock. Se va integra perfect si nu se va compara cu nici un far aftermarket care se gaseste la acelasi pret cu lupele poate chiar mai scump. Uita-te la masina userului "monkishor" si o sa vezi cum arata si cum bate. La mine farul de bora e destul de mare si patratos, nu stiu daca s-ar integra tocmai bine lupa fiind destul de mica, dar la tine o sa vina perfect.

Link către comentariu

Jantele vor fi pe 15` imi pare rau sa te dejamagesc dar pe 17-18 nu pun, nici macar pe 16, singura dimensiune pe 16 la care m-am gandit e cea trecuta in talon, 205/45R16 talonul fiind destul de mic pentru drumurile noastre, dimensiune standard pentru Ibiza este 195/55R15 asta va ramane si cand vor veni jantele.

Jantele vor fi originale Seat, am si gasit deja modelul, mai trebuie... bani :lol:

Da, am xenon si pe faza lunga

Modificat de Sookie
Link către comentariu
Si inca o intrebare....ai xenon si pe faza lunga???

Faza scurta, lunga si proiectoare :lol:

Link către comentariu
Eu zic sa pui lupa pe farul stock. Se va integra perfect si nu se va compara cu nici un far aftermarket care se gaseste la acelasi pret cu lupele poate chiar mai scump. Uita-te la masina userului "monkishor" si o sa vezi cum arata si cum bate. La mine farul de bora e destul de mare si patratos, nu stiu daca s-ar integra tocmai bine lupa fiind destul de mica, dar la tine o sa vina perfect.

nu exista sa pui lupa pe farul stock....trebuie sa cumperi faru cu totul si nu cred ca merita sa dai 12 miliaone pe niste faruri doar ca au lupe.....mai bine mai pun 3 milioane si imi iau farurile alea de la dayline cu leduri de audi.....parerea mea..............oricum eu zic ca se vede bine si acum......si eu am xenoane si nu ma gandesc sa-mi pun lupe,mie imi place si asa

Mda....eu am doar pe proiectoare si faza scurta....m-am gandit ca nu prea folosesc faza lunga......iar o dimensiune trecuta in talon daca vrei sa mergi la sigur cu totu si esti genu de om 'legal' este si de 205/45R16. cat am si eu de altfel.deci poti si pe 16 si iesi bine si in talon

Link către comentariu

@B51TNS tu ai citit Regulamentul? uite aici:

"- un singur semn de exclamare sau de

Link către comentariu

Scuze de offtopic Sookie. @B11TNS daca ai fi citit cu atentie postul meu, te-ai uita la topicul lui "monkishor" si ai intelege la ce ma refer. Informeaza-te inainte sa postezi. Lupele sunt necesare pt o vizibilitate mai buna dar si ca sa nu orbesti ce vine din fata. Daca ti-e iti place asa nu-i nici o problema dar gandestete si la injuraturile care le primesti de la cei din sens opus:D. Legat de farurile cu daylight chiar sunt kitch mai ales si pe crom. Succes cu masina Sookie :icon_thumright:

Link către comentariu
@B51TNS tu ai citit Regulamentul? uite aici:

"- un singur semn de exclamare sau de

Link către comentariu

Iti multumesc frumos pentru idei, scuze ca am dat un citat din regulament, dar daca nu o facem eu sigur o facea un moderator :icon_thumright:

Modificat de Sookie
Link către comentariu

Felicitari pentru noua ,,lucrare".Looks very nice.Cat despre jante,la ce model te-ai gandit?Sau nu vrei sa dezvalui secretul? :offtopic:

Modificat de Adrian2008
Link către comentariu

Da, e o idee care se ia in calcul :icon_thumright: e chiar usor de realizat, asta daca e cineva care sa-ti faca ledul in asa fel incat sa-l poti lega direct la 12V

Jantele sunt ceva model Avus(din cate imi aduc aminte) asta de la Seat

Modificat de Sookie
Link către comentariu

Masinuta a mai primit azi ceva noi :wub:

Este vorba de parasolarul mic .... si poze

post-29303-1238861685_thumb.jpg

post-29303-1238861696_thumb.jpg

post-29303-1238861748_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumos domu, foarte frumos. Vorbim sa imi zici si mie cum l-ai instalat, ca stau cu el in masina.

Link către comentariu

Sookie te-ai inspirat din parasolarul pe care m-ai ajutat sa-l descopar recent ? (desi am de 4 ani masina :blah_: )

Link către comentariu

Si de acum vb cu tiristii? ;) Am auzit ca e foarte utila o statie de emisie-receptie si ca aflii radare, starea drumului etc. Sa ne spui tu cat de folositoare este :)

PS: sa-ti pui sticker alb-albastru cu TIR :) ...glumesc

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

da e foarte buna imbunatatirea ,are si avantaje si dezavantaje (uni stiu de ce) :)

Link către comentariu

Am de mult statie in dotare, numai ca pe masina de firma, astazi in sfarsit am reusit sa o fac "portabila" adica cu ajutorul "iepurasului" care a venit mai repede cu o saptamana ;) Am primit o antena Sirio Turbo 2000 cu talpa magnetica :)

Oricum era de mult in plan transformarea asta, cat despre statie e foarte utila :)

Link către comentariu

Da este utila, numai sa nu prea ai copii prin masina .... ca iti duduie urechile de limbajul tiristilor. Nu-s normali :)

Link către comentariu
Masinuta a mai primit azi ceva noi :blah:

Este vorba de parasolarul mic .... si poze

Frumos, dar mie imi pare mai practic si mai fizionomic, un mic parasolar din folie inchisa la culoare, pe interiorul parbrizului. Eu asa am ales ... :D

Modificat de bebeko
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!