Jump to content

Ibiza 1,2 12V

Sookie

Postare recomandată

Na ca deja o surpriza s-a mai infaptuit, saptamana aceasta masinuta mea a primit o gramada de "dotari" extra, pe langa xenoanele 6000k pe faza scurta, lunga si proiectoare, am mai pus leduri la pozitii pe fata in ton cu xenoanele si tot leduri la iluminatul numerelor spate. Si interiorul a primit ceva! O plafoniera W8 :blah_: care a fost deja montata.Astept cu nerabdare lasatul intunericului sa fac ceva poze, atat cu xenoanele cat si in interior.

Ce mai urmeaza? Hm? Sa vedem....

1.Antena+statie CB- cat de curand, statia exista numai ca nu m-am decis asupra antenei

2.Folie pe geamuri- sper ca pe la vara

3.Jante aliaj- cand am sa dispun de ceva banuti

4.Cand apare softul pentru masinutza un chip tuning :blah_: - asta nu depinde de mine, dl Voinea...

Modificat de Sookie
Link către comentariu
  • Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Sookie

47

• rex

6

• Circoloco

5

• PaulAdrian

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

:blah_: mda acu pe zilele astea ploioase am crezut ca e luna plina dar na m-am inselat, trec uni cu masinile cu xenoane

cam asa se vede cand pui xenon pe fara cu oglinda!

frumoasa masina, cand o sa-i pui folie o sa rupa :blah_:

Link către comentariu

Multumesc hihi, la serice-ul unde am montat xenoanele si inainte de montare si dupa s-a folosit aparatul acela de reglat farurile, nu stiu exact denumirea lui, si culmea farurile nu au trebuit reglate dupa montarea noilor becuri, mai mult focalizarea se incadreaza foarte bine in limitele admise, am vazut un reportaj pe youtube despre xenoanele after maket,

, in care se arata cum focalizarea dupa montarea xenoanelor este "in ceata", ei la mine focalizarea se vede cat se poate de clar, exact la fel cum se vedea ca si cu becurile cu halogen.
Link către comentariu

in sfarsit am reusit o sedinta foto cu masinuta mea :D scuzati calitatea pozelor :)

post-29303-1237056074_thumb.jpg

post-29303-1237056098_thumb.jpg

post-29303-1237056110_thumb.jpg

post-29303-1237056119_thumb.jpg

post-29303-1237056134_thumb.jpg

post-29303-1237056144_thumb.jpg

post-29303-1237056162_thumb.jpg

post-29303-1237056181_thumb.jpg

post-29303-1237056215_thumb.jpg

post-29303-1237056230_thumb.jpg

post-29303-1237056248_thumb.jpg

post-29303-1237056309_thumb.jpg

post-29303-1237056325_thumb.jpg

post-29303-1237056336_thumb.jpg

post-29303-1237056371_thumb.jpg

post-29303-1237056389_thumb.jpg

post-29303-1237056400_thumb.jpg

post-29303-1237058654_thumb.jpg

Modificat de Sookie
Link către comentariu

Frumos... ar merge niste leduri si in plafoniera :). Eu mai am putin si o fac "ecologica" :). Succes in continuare cu planurile care ti le-ai facut!

Link către comentariu

Vin si ledurile in plafoniera saptamana viitoare, normal! Azi am primit plafoniera si nu am mai avut rabdare cu montatul :)

Si o sa mai vina un led in portbagaj.

Aaa, si la "Ce mai urmeaza" mai adaug ceva:

5. Un sistem audio mai performant. :)

Link către comentariu

nice pictures ,si becurile e la plafoniera trebuie musai schimbate ca cu alea asa se vede de parca ti-ar arde in flacari plafoniera

Link către comentariu

Tocmai ce am schimbat becurile de la plafoniera si becul de la iluminatul portbagajului cu leduri :offtopic:

Sincer e alta treaba :) vorba lui Calint, parca imi lua foc plafoniera cu becurile normale, revin mai pe inserate cu poze

Link către comentariu

HAHA... super :) Alta treaba. Ce leduri ai folosit? Le-ai facut tu sau cumparate? Poti pune o poza cu ele te rog frumos?

Link către comentariu

Le-am cumparat din Cluj de la un coleg de pe forum, dar daca te intereseaza leduri ia legatura cu Baracuda, om de milioane, si te rezolva el cu tot felul de leduri si nu numai.

Link către comentariu

Frumoasa masina, mai ales acum cu toate aceste imbunatatiri.

Si eu am fost foarte aproape sa cumpar un Ibiza, dar in final m-am oprit la un Golf 5. Dragoste la prima vedere, Duminica am vazut-o, Lunea plecam cu ea din curtea dealerului!

Am si eu xenoane, montate din fabrica, dar habar nu am daca sunt pe ambele faze, sau numai pe scurta.

Link către comentariu

@M. Golf verifici foarte simplu daca ai xenoan si pe faza lunga, aprinzi faza scurta te uiti la intensitatea lumini, aprinzi faza lunga si compari faza scurta cu cea lunga :D asta e metoda babeasca

Azi m-am trezit cu o noaua idee... vreau sa-mi pun leduri la portiere sa lumineze cand deschid portiera :D

Link către comentariu
Le-am cumparat din Cluj de la un coleg de pe forum, dar daca te intereseaza leduri ia legatura cu Baracuda, om de milioane, si te rezolva el cu tot felul de leduri si nu numai.

Felicitari pentru modificarile la masina. Vroiam sa te intreb daca ledurile rosii de la W8 se vad tare seara? Adica daca se proiecteaza pe ceva de pe bord? Lumina ledurilor e mai mare in ambient fata de aia originala de la W8?

Link către comentariu

Lumina produsa de leduri e incomparabila mai puternica decat cea produsa de becurile originale ale plafonierei, si da ledurile rosii se vad bine, nu e o lumina deranjanta si puternica, se vede tot ce trebuie sa se vada :)

Link către comentariu

Felicitari pentru modificari :screwy:

M-ai convins si pe mine sa-mi iau un set de leduri pentru habitaclu.

Ce modificari mai ai in plan ? :offtopic:

Modificat de PaulAdrian
Link către comentariu

Intre timp revin cu o noua idee pentru masinuta mea :blah_: lumini in portiere care sa lumineze cand deschizi usa

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am cumparat toate cele necesare pentru luminile in portiere, problema este ca nu prea stiu unde sunt firele la care trebuie sa fac conexiunea lampii, am discutat mai multe variante cu CristiN si seat_cornelius, poate cineva care citeste topicul meu are o idee. Astept pareri :)

Link către comentariu

si niste poze cu noua "lucrare" :D

Multumesc lui CristiN pentru asistenta prin telefon si nu numai :blah_:

post-29303-1238354547_thumb.jpg

post-29303-1238354562_thumb.jpg

post-29303-1238354573_thumb.jpg

post-29303-1238354587_thumb.jpg

Link către comentariu

Sookie acuma poti sa mergi si "in lateral" cu masina pentru ca ai o vizibilitate foarte buna :D

Felicitari pentru imbunatatiri :D

Link către comentariu

:D. La soare ma pot uita dar la masina ta ba :D.

Frumoas domnu.... si se asorteaza cu restul... daca ai avea si lupa pe faza scurta si pe proiectoare ar fi perfect :D.

Cand ar urma jantele de aliaj?

Sanatate!

Modificat de rex
Link către comentariu

Nea Rex, jante...acum strang bani pentru asa ceva, ca daca tot iau, iau ceva sa fie de calitate :censur:

In continuare urmeaza inca cateva mici "up-grade-uri" :sick: mici da...hm

Link către comentariu

ai na o fi caru mare? o fi luceafarul ?,ei na e ibiza da ce mai straluceste.. ce mai lumineaza, acu doar jantele mai lipsesc.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!