Jump to content

Ibiza 1,2 12V

Sookie

Postare recomandată

Data achizitiei: 4 decembrie 2006

Km la bord: 22802

Probleme: nici una serioasa, unele clasice de la Ibiza, aburitul stopului stanga spate

Dotari din fabrica: ABS, dublu airbag, geamuri electrice fata, inchidere centralizata.....clasicele dotari la modelul de baza

Dotari dupa achizitionare: cotiera, suport dublu de pahare, boxe spate, inchidere automata a usilor dupa 15km/h

Dotari in stand-by: filtru sport, un chip tuning, geamuri ionizate

Aceasta este masinutza mea, sunt extrem de multumit de ea, mai ales de culoare, dupa care a trebuit sa astept vreo 6 saptamani, dar a meritat fiecare secunda, trebuie sa recunosc ca nu stiam foarte bine marca seat dar m-a bucurat ceea ce am descoperit

post-29303-1225384698_thumb.jpg

post-29303-1225384735_thumb.jpg

post-29303-1225384749_thumb.jpg

post-29303-1225384764_thumb.jpg

post-29303-1225384779_thumb.jpg

post-29303-1225384809_thumb.jpg

post-29303-1225384824_thumb.jpg

post-29303-1225384838_thumb.jpg

post-29303-1225384861_thumb.jpg

post-29303-1225384888_thumb.jpg

post-29303-1225384902_thumb.jpg

post-29303-1225384923_thumb.jpg

post-29303-1225384943_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Sookie

47

• rex

6

• Circoloco

5

• PaulAdrian

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Frumoasa si culoarea este speciala si se poarta anul acesta, dar mare greseala ai facut ca n-ai optat din fabrica pentru manere usi, bandouri si carcase oglinzi vopsite in culoarea caroseriei ca se schimba total in bine aspectul. Iti recomand sa treci pe lista ta ca modificare viitoare vopsirea acestor elemente :icon_cool:

Referitor la chip-tuning la motorul tau nu vei putea sa inmultesti prea tare calutii, undeva pana in 10Cp.

Iti mai recomand de asemenea jante pe 16 de aliaj ceva cu negru si plafonul si capota negre cu autocolant

Modificat de Auras
Link către comentariu

Cam tarziu nenea Sookie cu prezentarea masinii :)

Oricum e intr-adevar o masina frumoasa si se vede ca e ingrijita bine. La multi kilometri fara probleme si la multi bani pentru imbunatatiri :blink:

Link către comentariu

Da frumoasa masina, speciala culoare

Iti invidiez nr. de km parcursi ... e tinerica rau :blink:

Bafta si drumuri bune

Link către comentariu

@Auras sa stii ca m-am gandit si eu la bandourile laterale vopsite in culoarea caroseriei, dar imi place mai mult asa, intr-o singura culoare parca arata prea... sa-i zicem fada :(, cat despre cip stiu ca nu voi putea scoate multi caluti, dar pe langa cip un filtru sport si se mai adauga ceva, tot e mai mult decat standard

Link către comentariu

Ieri am dotat masinuta mea cu un set de presuri achizitionate de aici pe pe forum, sunt foooarte multunit de ele, revin un cursul zile cu poze :)

Link către comentariu
  • 1 month later...

A venit mosuuuuuu :offtopic: pentru mine, ma rog pentru masinuta mea, cu o noua "dotare" un filtru K&N sport, l-am montat deja pe masina, inca nu am iesit cu ea pe drumuri, dar sunt sigur ca isi face treaba :)

Link către comentariu

Dupa o zii de "testari" am ajuns la concluzia ca, chiar merge mai bine, si nu e vorba de efectul placebo :P

Link către comentariu

frumoasa masinuta,culoarea imi place mult si prinde bine

daca tine se abureste stopul,la mine gasesti tantari si musculite

@auras cum crezi ca o sa traga masina daca-i pune jante pe 16?

Link către comentariu

In talonul meu este data si dimensiune pe 16, cred ca 205/45R16, daca tin bine minte, talonul nu e la mine momentan! Daca respecti dimensiunea din talon nu cred ca o sa ai probleme.

Link către comentariu

la golf cand aveam jante pe 17'' tragea cam greu.

in principiu o janta mai mare inseamna o greutate mai mare

am vazut poza cu suportul de pahare si voiam sa te intreb daca nu e incomod de umblat(cand ai ceva pus) la playerul audio

Link către comentariu

Servus domnu!

Frumoasa masina. I-ar sta foart bine cu jante de 16 :icon_thumright: si cu bandourile in culoarea caroseriei :D.

Link către comentariu

la cat mai multi km cu masinuta ta. merita filtrul sport? ca as vrea sa-mi pun si eu

Link către comentariu

pai...s-o luam in ordine ;)

@TIBI_84 cu suportul de pahare sa stii ca am ezitat sa-l montez acolo unde e acum sau sa-i schimb pozitia CD-ului si suportul sa vina in locul de sus, dar din pacate nu prea merge :) ,daca m-a incurca? nu! eu folosesc mult telecomanda CD-ului, sincer am fost "stanjenit" in primele zile la schimbatul vitezei cand aveam si tigara in mana, e doar chestie de obisnuinta ;)

@REX servus nenea , nu mai fi asa nervos in trafic cand iti da lumea flash-uri, ce-i drept au fost cam insistente :D

referitor la bandouri, m-am gandit la asta dar nu-mi place, parca e prea fada masina intr-o singura culoare, bandourile parca o fac sa arate altfel

@danut82 sincer eu zic ca merita filtrul sport, am constatat o reactie la acceleratie mai promta

Link către comentariu
  • 2 months later...

Saptamana trecuta am fost cu masinuta la service, pentru revizia de 2 ani :) fiind necesare schimbul placutelor de frana inafara de ului si filtre, bine inteles!

Cand vine caldura masinuta o sa primeasca o plafoniera W8, numai sa dea caldura asta odata, ca-mi ingheata mana pa cabluri :D nu stiu cine asteapta "transformarea mai repede, eu sau ea :D

revin cu poze

Link către comentariu

@B-78-TDI da, imi plac pozele, adevarul e ca nici masinuta ta nu e de lepadat :D cel mai mult imi place buza de sub spoilerul fata :angry:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Aseara s-a facut "tranzactia" cu dl Baracuda pentru xenoane pe faza scurta si lunga, pe luni coletul ajunge la mine. Saptamana viitoare "bolidul" va avea ochisori noi, ca sa vaza mai bine pe unde merge. Revin cu poze si impresii :icon_redface:

Link către comentariu

Aseara am facut montajul la xenoane, deocamdata doar pe faza scurta, vineri urmeaza faza lunga si proiectoarele :offtopic: revin in week-end cu poze

Link către comentariu

Unii le-au vazut deja :icon_thumright:

Arata meserias

Si dupa ce ii pui si pe lunga ........ aprinzi asfaltu`

Bafta

Link către comentariu

:D mda acu pe zilele astea ploioase am crezut ca e luna plina dar na m-am inselat, trec uni cu masinile cu xenoane

Link către comentariu

Nea Calin, m-ai vazut undeva? In dupa masa asta alergam de la Imi la aeroport de nebun, eram in intarziere :D

Maine promit ca o sa fa poze cu masina si pe zi si dupa lasatul intunericului. Oricum stati pe aproape in curand mai urmeaza si alte surprize :biggrin:

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!