Jump to content

zgomot la franare

rares v
 Share

Postare recomandată

intampin urmatoarea problema:

zgomot ca un clank la franare. am fost la avia si cei de acolo m-au sunat si diagnostic: rulmenti ceea ce nu-mi vine sa cred deoarece:

-masina are 80.000km

-viteze mai mari de peste 150km/h nu am mers niciodata

-roatile nu se incing

-NU huruie

e teapa sau care este treaba?? cei din service mi-au zis ca rulmentii sunt praf etc.....(cum iti poti da seama, daca la 150km/h nu huruie cred ca e un diagnostic eronat

costul rulmentilor fata 1200 lei. E exagerat rau de tot!!!!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Iti recomand sa diagnostichezi problema si in alt service daca solutia data de service-ul avia nu te satisface.

Ce grad de uzura au elementele de franare spate? (tambure/placute)

LE: o utilizezi de la 0 km sau ai cumparat auto de curand?

Modificat de Agopteam
Link către comentariu

e de la un amic si o am de la 60.000km. saboti noi parca. este vb despre rulmenti fata nu spate.

apropo cam cat costa distributia cu tot cu manopera la service (nu la avia)

Link către comentariu

rulmenti pe fata nu sunt mai mult de 500Ron amandoua bucatiile, foarte exagerat pretul dat de cei de la avia.

Link către comentariu

unde pot gasi un service care sa detina presa pt a-i scoate pe cei vechi ca ma gandesc totusi ca sunt la presa pusi

Link către comentariu

• 2 months later...
  • 3 months later...
teodorciurea

Deja la 80.000 km , din care doar 20 000 parcursi de tine, incepi sa te astepti la schimbat cate una alta legata de articulatii fata, mai ales la drumurile din Romania . Incearca sa schimbi totusi placutele , sunt cauza cea mai probabila pentru zgomot. Salut.

Link către comentariu

• 1 year later...

La mine se aude un bocanit la franarea in marsarier. Adica in momentul in care parchez, si dau cu spatele, la franare se aude un "poc" surd. Poate cineva sa-mi dea o lamurire asupra cauzei?

Multumesc anticipat!

Link către comentariu

DA, e de la miscarea placutelor si a etrierului in locs. NU ai de ce sa te sparii.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Dupa indelunge cautari si cercetari (ascultat cu borcanul/stetoscopul etc) am gasit si sursa bocanelilor: scaunul soferului :). Vasazica cand pun frana, scaunul meu care nu mai sta fix, face ...boc (fara nicio aluzie la preacinstitul nostru premier). Cercetarile continua...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!