Jump to content

AUDI A3 8P 2004 - _ _, 3usi - Sugestii de tuning interior/exterior

WRC
 Share

Postare recomandată

Deschid acest topic pentru ca am observat destule A3 8P 3usi si Sportback cu modificari reusite pe forum si ma gandesc ca este mult mai util sa postam aici, centralizat sugestii, impresii, DYI, apartii ale caselor de tuning, poze, costuri, modalitati de achizitie, etc.

As prefera sa ne axam mai mult pe tuning optic datorita faptului ca pentru motor exista topic-uri speciale pentru 2.0TDI, 2.0TFSI, etc.

Din pacate nu sunt foarte multe variante de kit-uri pe piata lucru care, cred va face acest topic mai interesant ;)

Incep eu prin a posta o poza cu un kit care din lateral arata bine, dar din pacate nu am aflat producatorul si nici nu am gasit poze din fata/spate.

post-7868-1225355674.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sincer, eu as vota pentru ramanerea stock, sau pentru un kit S.

Link către comentariu

eu te pot ajuta cu faruri si stopuri de tuning diverse modele

ai aici link catre produsele de audi

http://www.dectane.de/artikeldet.php?suchs...22381d94c298126

poti cauta pe site si imi spui ce doresti ...am in stock f multe elemente de tuning

ca pret cel de pe site(cel cu tva)la unele produse pot face reducere max 10% dar nu garantez depinde de producator

Modificat de Spankyro
Link către comentariu

• 4 weeks later...

Merci Spankyro, dar hai sa indreptam mai mult topicul catre opinii legate de estetica, aplicabilitate, etc.

Asadar sariti cu propuneri, sugesti, etc. :)

Link către comentariu

@Dr G Silviu - de acord cu tine - este unul dintre cele mai reusite kitt-uri daca nu cel mai reusit, dar din pacate este numai pt. modelul cu face-lift- single-frame ...la mine nu merge.. :))

@ZBENG - nu stiam de el detul de interesant dar esti cam limitat in optiuni si nici nu poti obtine imagini detaliate.

Si Caractere are cateva componente interesante, dar mi se par cam prea apopiate de stock..

http://www.caractere.com/BrochuresPdf/audi-a38p.pdf

Link către comentariu

Da Silviu, nu este rau si conversia nu implica multe piese in plus. Este o idee de luat in calcul, cu toate ca pe undeva split frame (nu single frame) este clar semn distinctiv pentru 8p 3 usi...

Link către comentariu

• 1 month later...
Florin@Caractere
Si Caractere are cateva componente interesante, dar mi se par cam prea apopiate de stock..

http://www.caractere.com/BrochuresPdf/audi-a38p.pdf

Sal WRC,

asta este si ideea de baza a celor de la "Caractere Automobile" de a pastra caracteristica originala a masinii si de a o imbunatatii cu o usoara tendinta de tuning :rolleyes:

daca te uiti cu atentie in prezentarea pe care ai atasat-o, vei vedea ca de fapt schimbarile sunt foarte usoare neimplicand inlocuirea unor elemente de caroserie, referindu-ma la bari/praguri sau chiar tobe de evacuare :P

sunt curios daca te-ai hotarat la vreun kit exterior ?

sau inca esti la stadiul de sondaje ?

Link către comentariu

Florin, corect filozofia Caractere este ca piesele sa fie cat mai usor de instalat cu costuri cat mai mici si potrivire 100%.

Deocamdata am zis pas modificarilor estetice, din lipsa de finante pt. acest proiect. Dar vine ea primavara si cine stie? cu ajutorul lui D-zeu ma "aplec" si asupra acestui subiect... :(

Tnx anyway

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!