Jump to content

Nu trage

marius1970
 Share

Postare recomandată

Am un tdi 2.5 audi a6. Nu trage. Nu am curaj sa fac o depasire. Daca o iau mosnegeste se duce departe. Ajung cu turometru si la 4000 dar nu in forta. Astept pareri. Maine ma duc sa schimb filtru de motorina. Va rog pareri.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Administrator

daca ai avea tot profilul completat am sti din ce oras esti si poate sare careva cu o testarare pe tester. afli la sigur daca e debitmetru.

Pentru o verificare decupleaza mufa acestuia si vezi daca masina trage ceva mai bine . Daca da asta e buba.

Link către comentariu

Sunt din Iasi. Azi ma duc la tester. Ar fi bine sa fie debitmetrul pentru ca-l am. Multumesc mult.

Link către comentariu

Cind ai schimbat filtrul de aer ultima data? Sau fuel pressure regulator?!

Modificat de tibimakai
Link către comentariu

Cind ai schimbat filtrul de aer ultima data? Sau fuel pressure regulator?!

<{POST_SNAPBACK}>

Masina nu este a mea. Am vrut sa o cumpar. Dupa ce ieri am facut o mica testare am ramas profund dezamagit. O dacie daca se punea ma lasa in urma usor. A ramas ca azi sa mergem sa facem o testare. A sunat respectivul pe la 15 si mi-a zis ca a facut testare si totul e ok. Nu se poate ca o masina de 150 cp sa mearga asa. exemplu: in a IV de 120 nu vroia de nici un fel sa treaca. Poate aveti ideie ce poate sa aiba. Problema incepe de la 3000 rot in sus. Ceva date despre consum vreau. Respectivul mai avea una tot de 2.5tdi (a lui cica) la care computerul de bord arata o medie de 8 / 100 (cica facuti in oras). E posibil

Modificat de marius1970
Link către comentariu

Masina nu este a mea. Am vrut sa o cumpar. Dupa ce ieri am facut o mica testare am ramas profund dezamagit. O dacie daca se punea ma lasa in urma usor. A ramas ca azi sa mergem sa facem o testare. A sunat respectivul pe la 15 si mi-a zis ca a facut testare si totul e ok. Nu se poate ca o masina de 150 cp sa mearga asa. exemplu: in a IV de 120 nu vroia de nici un fel sa treaca. Poate aveti ideie ce poate sa aiba. Problema incepe de
Link către comentariu

De regula, daca nu treci de 120km/h, este debitmetru stricat! Asteptam sa ne spui ce ai rezolvat.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!