Jump to content

bucse bascula fata

bbusiness
 Share

Postare recomandată

Suspensia e si asa destul de rigida, nu stiu daca as opta pentru bucsele pline, daca nu le-as avea deja pe masina. Spre deosebire de bucsele standard de la Ibiza, care erau mult mai slabe, cele din linkul lui iahimmihai, cele standard, sunt mult mai rezistente.

Modificat de cristian
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 8 months later...

Am vazut ca se gasesc si bucse separat fara suportul de aluminiu de pe codul de la seat ibiza cupra.Intrebarea mea e urmatoarea ; sr pot schimba fara a se desface tot subansamblul de piese? Ma refer daca se poate da jos decat suportul de aluminiu...?

Link către comentariu

(6LL 407 183). Cautat in baza de date la un magazin de piese apare pentru Ibiza Cupra, Polo GTI etc. Piesa de cauciuc este aceiasi cu cea de pe Leon Cupra R, insa pentru platforma Golf/Leon nu se poate comanda separat (decat impreuna cu bratul metalic care se vede in imagini). Asa ca se cumpara piesa cu codul de pe platforma Ibiza/Polo si se monteaza cu ajutorul unei prese

"

Exact ce scrie mai sua am citit pe alte forumuri.Tu de ce spui ca nu se potrivesc?

Modificat de 5inci
Link către comentariu

Scuze pentru dublu post dar din ce am mi citit bucsa de ibiza cupra are diametru exterior 62mm , iar la masinile noastre noi avem bucsa aceea cu 2 gauri deci nici in x nici de cupra si au diametru exterior 65mm.

Link către comentariu

Oficial nu exista bucsa de bascula ca si piesa separata, se vinde doar impreuna cu consola. Ce face fiecare cu masina lui e problema lui.

Link către comentariu

Cum nu exista atata timp cat se gasesc bucse separat? Nu ma refer la cea plina de cupra.Intradevar daca vrei bucsa sa fie plina o gasesti numai cu consola de aluminiu.Dar daca vrei sa schimbi doar bucsa se gaseste foarte simplu doar ca nu e plina

Link către comentariu

Unde se gasesc bucse separat? Codul care l-ai dat tu e de Ibiza, Seat nu vinde bucse separat pentru Leon 1P, asa cum nu exista asa ceva pentru toata platforma pe care e bazat Leon, adica VW Golf 5-6, Skoda Octavia 2, Superb 2, VW Passat B6/7, VW Golf Plus, VW Touran, etc.

Pana la urma ce discutam, tu in semnatura ai o masina non-VAG, oricum nu recomand nimanui sa faca ce sugerezi tu, fiecare face ce crede si doreste cu masina lui.

Link către comentariu

In programe de piese auto la o simpla cautare.post-94486-0-79246500-1424295782_thumb.p

Parerea mea e ca rolul acestui forum e sa ne ajutam intre noi, iar daca putem sa schimbam anumite piese mult mai ieftin , de ce nu ? Codul inca nu il stiu dar voi cauta maine mai bine deoarece acum e prea tarziu.

O seara buna!

L.E - sper ca ajuta si pe altii.

post-94486-0-95874200-1424296463_thumb.p

Modificat de 5inci
Link către comentariu

Codurile alea nu sunt pentru bucsa, ci pentru consola care include bucsa. Ti-am spus si iti repet, degeaba imi arati ca producatorii de piese auto vand separat bucsele. Service-urile autorizate nu vand asa ceva si nu monteaza bucsele in consola, ci schimba consola cu totul. Cam asta gasesti la o cautare simpla pe google dupa 1k0 199 231, unul din codurile din imaginea ta:

https://www.google.ro/search?q=1k0+199+231&biw=1680&bih=949&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Fw3lVPiNA4G4ON6igLgK&ved=0CAgQ_AUoAQ

Dupa cum vezi, asa cum ti-am spus, e vorba de consola, nu de bucsa, care nu are cod OEM.

Link către comentariu

Am inteles ms de info , dar am citit ca foarte multi au schimbat decat bucsa.Urmeaza sa le schimb si eu , voi revenii cu poze si impresii.Aseara am actualizat si profilul ; detin un seat leon 1.4 2008.

Link către comentariu

Si eu am primit o informatie neoficiala de la un mecanic de la service-ul unde merg de obicei pentru revizii si reparatii, mi-a spus ca se poate schimba doar bucsa, insa nu sfatuiesc pe nimeni sa faca asta.

La masina anterioara, Seat Ibiza, am schimbat bucsele cu cele de Cupra la 60.000 km si nu am mai avut nici o problema pana cand am vandut masina, la 145.000 km.

Repet, daca faceti asta e doar raspunderea voastra, eu nu va pot confirma ca se potrivesc acele bucse si ca se pot schimba.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!