Jump to content

LEON FR DSG SPEED BLUE

DZY

Postare recomandată

sfatul meu... mai amana alea 6500 de ture pana dupa 1500-2000 km...

ok, o sa tin cont.. totusi la 5-6 mii tot o duc :blink:

Link către comentariu

Frumoasa culoarea, rar am vazut SEAT-uri cu aceasta culoare, orice fel de model. Motorul si cutia sunt excelente. Felicitari.

Link către comentariu

Chiar daca sunt al enshpelea care spune asta, nu poti sa nu remarci o asa pata vie de culoare prin trafic. E o nuanta pur si simplu superba. La interior are ceva elemente de asortare ? Iluminarea bordului ar merge schimbata din rosu in albastrul electric, cum se obisnuia pe VW, dar ar fi cam mare bataie de cap. Drum bun !

Link către comentariu

am revenit cu niste poze din interior.. nu-s foarte stralucite, iar diferentele nu-s prea mari intre un interior de FR si un Leon normal.. difera volanu`, cadranele, culoarea lor, textura materialului de pe bord, scaunele si cam atat ..

dsc00768eq7.th.jpgthpix.gif dsc00769zd1.th.jpgthpix.gif dsc00777fh7.th.jpgthpix.gif dsc00778wx8.th.jpgthpix.gif dsc00774aw9.th.jpgthpix.gif

daca mai aveti idei la ce sa fac poze astept.. bafta..

Link către comentariu

Din pacate, masina arata cu mult mai bine la exterior decat la interior! Mie nu imi place interiorul de nici o culoare (cu exceptia volanului si a scaunelor care arata bine)! Mi se pare un mare minus pentru o masina cu un look exterior exceptional si un motor/cutie pe masura! !

Ceva planuri de tuning ai?

Sanatate!

P.S. Nu o sa inteleg niciodata de ce nu este disponibila cotiera, nici macar ca dotare optionala.

Link către comentariu

intr-adevar interiorul nu se ridica la nivelul exteriorului.. asta era parerea mea cand ma urcam in ea inainte s-o cumpar, dar acum ca petrec mai mult timp in ea mi se pare chiar ok, nu e lux, insa totul este pus cum trebuie, comenzile sunt ok.. eu sunt multumit.. si cand ma gandesc ca vroiam sa-mi iau VW Passat CC, doar ca mi s-a spus ca dureaza 3-4 luni si muream sa astept atat :Driver: e timp si de masini cu interior mai frumos, intre timp asta e perfecta, nu am nimic sa-i reprosez pana acum..

acum 2 zile am pus-o un pic in S pe Magheru.. ce diferentaaaaa, am 800 de km d-abia astept sa fac mia mai repede..

intrebare : ca sa mearga ok si sa folosesti toata puterea motorului, am citit si pe forum si in cartea ei, ca trebuie benzina cu CO minim 98.. true or false ?? cele 2 plinuri facute pana acum erau de 95 de la OMV, azi l-am pus pe-al 3-lea de la Petrom, Top Premium 99.. sa vedem diferenta :icon_thumright:

o zi placuta..

Link către comentariu

Eu pana acuma am bagat numai Top Premium 99(exceptand cateva plinuri) si sunt f.multumit de cum se comporta.....nu am avut nici o problema in 15000 de km. La interior arata ca a mea doar ca eu am si incalzire in scaune si cotiera. Nu-ti pare rau ca nu ai comandat Bluetooth?

Link către comentariu

ba da, dar, eu am vrut masina cat mai repede, iar asta era pe stoc, nu mai puteam astepta pana venea alta cum o doream eu defapt.. e timp si pt alte masini mai bune si mai destepte, asta e foarte foarte ok pentru moment.. repet, am facut trecerea la ea de la un opel astra h 1.7 cdti 101 cp, care la fel, nu abunda in optiuni.. in locu` bluetooth-ului ma incanta mai tare bi-xenon`ul, culoarea, cutia, etc.. pentru display`u ala mai mare pe care-l primeai nu e panica..

Link către comentariu

Din cate stiu, merge si benzina de 95 dar trebuie sa respecte standardul ROZ, si benzina de 95 de la noi nu respecta acest standard. In Austria si in Germania am pus de 95 ROZ si a mers foarte bine. La noi pun Petrom 99+ si uneori Mol Evo 100. Am citit un test facut pe toate benzinele de la noi si Mol Evo 100 a iesit ca ar fi cea mai buna.

Link către comentariu

Pt calitatea benzinei si ce benzina sa folosim avem topic separat.

Ca un mic rezumat :) din parerile colegilor nostri de pe forum: Petrom 99+ e ceea ce ii trebuie masinii tale. Nu mai pune de 95.

In legatura cu cotiera: intr-adevar ea nu exista pe lista de optionale pe site-urile seat. Dar... se poate comanda, este in jur de 700 de ron. La toti dealerii seat am vazut-o prin vitrine.

END of :)

Link către comentariu

azi am fost la porsche bucuresti nord pt omologarea masinii, individuala, deoarece e prima livrata in tara cu aceasta culoare si din cate am inteles primele 10 masini inmatriculate cu ceva diferit, fie motor, fie cutie, fie culoare, fie model, etc.. trebuie omologate individual si trebuie sa mergi personal cu ea acolo.. lucrul care m-a incantat a fost ca n-a trebuit sa ma deplasez pana la Grivita, ci doar la 5 minute de Aviatiei, in Pipera.. aveam si o mica problema cu capacu` de plastic de la consola centrala, care vine in spate si se imbina cu podeaua, nu era bagata clema respectiva cum trebuie, s-a rezolvat fara probleme.. eram si nedumerit de treaba cu martorul cruise control-ului aprins in bord, in carte scrie ca se aprinde cand il utilizezi, dar defapt nu se aprinde, am inteles ca asta e situatia la seat-uri momentan si ca doar cele cu ceasuri de Audi functioneaza, ma rog, nu e problema, dar cand eram pe autostrada eram cam nedumerit ca nu se aprindea becul in bord, deja ma gandeam la vreo resoftare ceva :D

referitor la benzina, stiu ca nu era locul discutiei aici, am si specificat ca citisem pe forum problema benzinei, aveam doar o nelamurire privind benzina ce trebuie folosita la masina mea.. acum sunt cu Petrom 99 si pare ok.. am facut deja 900 si un pic de km, o simt din ce in ce mai bine, imi place din ce in ce mai mult.. am vb si cu o persoana de la PBA si mi-a spus ca nu e bine sa schimbi foarte des benzina (aka 'marca'), daca pui de la unii ramai la aia, la fel si cu uleiul, daca pui un tip de ulei ramai la ala, nu schimba marca ca nu e prea stralucita treaba.. de asemenea mi-a spus ca mananca ceva ulei, deci va trebui sa-mi iau si niste ulei de rezerva..

in concluzie, totul e ok, mi s-a confirmat azi ca e primul Leon cu aceasta culoare din tara, consumul mediu e de 13.8 in acesti 900 de km, ce mi-as mai putea dori ?? aaa stiu, o statie de benzina cadou :)

o seara placuta..

Link către comentariu

foarte tare masina ta..sa o alergi sanatos.culoarea ta am mai vazut`o pe un leu in constanta si chiar daca nu sunt un fan al masinilor albastre,asta chiar mi`a placut.

in legatura cu martorul pentru cruise control la mine se aprinde,ar trebui sa se aprinda si la tine :blah:

Link către comentariu

salut

In legatura cu consumul de ulei....nu stiu daca este adevarat...eu am 15000 km acuma,prima revizie am facut-o la 13500 si nu mi-a consumat deloc ulei si vede ture mari destul de des.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
salut

In legatura cu consumul de ulei....nu stiu daca este adevarat...eu am 15000 km acuma,prima revizie am facut-o la 13500 si nu mi-a consumat deloc ulei si vede ture mari destul de des.

atunci ar fi bine, oi vedea eu mai tarziu un pic.. deocamdata am 1500 de km cu ea si-mi place mult masina.. take care..

Link către comentariu
  • 1 year later...

faina masina. cati km ai facut pan acum? esti multumit de ea?:)

am comandat si eu un GTI DSG :D Astept sa vina!!!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!