Jump to content

LEON FR DSG SPEED BLUE

DZY

Postare recomandată

hello :blink: .. am primit si eu masinuta vineri, pe 24 si sunt din ce in ce mai incantat de ea.. ma refer in special la tinuta de drum, la puterea pe care ti-o da motorul, cutia DSG care-si face treaba foarte bine si altele.. evident astea sunt prime impresii, pentru ca am facut d-abia 450 de km cu ea, mai am de mers pana se mai lasa motoru`, pana pot s-o turez cum trebuie si pana mai scade eventual un pic consumu` :blah:

pe langa cutia DSG, mai are faruri bi-xenon, geamuri fumurii si culoarea Speed Blue, care-mi place tot mai mult de cate ori ma uit la ea :lol:

uitati si cateva poze cu exteriorul :

dsc00756pu6.th.jpgthpix.gif dsc00760mh7.th.jpgthpix.gif dsc00762zj8.th.jpgthpix.gif dsc00764ur8.th.jpgthpix.gif dsc00766mk1.th.jpgthpix.gif dsc00753dy4.th.jpgthpix.gif

Modificat de DZY
Link către comentariu

Felicitari pt achizitie ! DSG e o minune, motorul pe care l-ai ales iar... deci - multi km :))

Modificat de bubu26
Link către comentariu

Foarte frumoasa culoare si motorul este de nota 10+, poate ne vedem prin oras cand se mai lasa...

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina! Imi plac la nebunie (printre altele) motorul, cutia si culoarea!

Sa ai grija de ea si ea de tine!

Link către comentariu

Frumoasa foc culoarea :P si dsg-ul de asemenea! S-o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probleme :P

Link către comentariu

foarte frumoasa culoarea iar 2.0TFSI+DSG e o combinatie foarte buna. sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

Acum ce sa zic...daca era ALBA :P ...iti dadeam 10.1, asa iti dau doar 10. :P

Sa ai grija de ea, ea de tine si DRIVE SAFE!

Link către comentariu

E super masina ! DSG rulz... iar albastrul ala electrizant e df dinamic si nu se demodeaza. Sa te bucuri de ea !

Link către comentariu

cat de bine arata masina in culoarea asta... sincer nu imi aduc aminte sa o mai fi vazut pe vreun leon... s-o stapanesti sanatos!

totusi sunt in continuare marcat de cat de frumoasa poate sa fie culoarea.... :offtopic:

Modificat de adinho
Link către comentariu

Asa e nu prea am vazut culoarea asta pe leon. E disponibila din vara asta cred.

Excelenta alegere a motorului cutiei DSG si a culorii :huh:

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente :offtopic:

Link către comentariu

Frumoasa masina...Imi place culoarea.Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara incidente.......Ai facut o alegere f.buna :P

P.S. Seamana cu a mea(numa ca a mea este rosie si cu mai multi km :rolleyes: )

Modificat de Grozy
Link către comentariu

In primul rand tre sa te felicit si sa iti urez km fara incidente si sa te bucuri cat mai mult de ea :) In al 2 lea rand tre sa te felicit pt culoarea aleasa ,ai fost super insipirat,mai ales ca nu am mai vazut pe nicio masina culoarea asta :huh: , sincer m-am plictisit sa vad toate masinile noi albe .

Link către comentariu

Culoarea asta ( albastru speed blue) costa 742 de euro TVA inclus. Dupa comentariile de mai sus clar merita banii :D

Link către comentariu

O alegere foarte inspirata.

Felicitari pentru achizitie si bine ai venit.

Foooooarte frumoasa culoarea. :D

DSG, my dream.

Link către comentariu

Moamaa....e mortala culoarea!! Felicitari, ar prinde-o bine rau niste jante mai mari, in rest sa te bucuri de ea la maxim.

Vb-a lui 91WRC asteptam poze cu interiorul, ca ne-ai facut curiosi..."tre" sa ne clatim si noi ochii :P

Numai bine !!

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, culoarea e deosebita. Acum cateva zile, am stat pe Barbu Vacarescu la intersectia cu Ceaikovski la semafor langa un Leon Fr fix aceeasi culoare si cu numere rosii, poate erai chiar tu..

Link către comentariu

Culoarea este absolut superba, si se potriveste de minune cu performantele masinii.

Sa o stapanesti sanatos si sigur:D.

Link către comentariu
Foarte frumoasa masina, culoarea e deosebita. Acum cateva zile, am stat pe Barbu Vacarescu la intersectia cu Ceaikovski la semafor langa un Leon Fr fix aceeasi culoare si cu numere rosii, poate erai chiar tu..

daca era vineri, da, eu eram.. vineri am ridicat-o de la Porsche Bucuresti Aviatiei.. cunostinta mea de acolo mi-a spus ca n-au mai livrat niciun Leon cu aceasta culoare si nici n-am mai vazut vreuna pe strazi.. o sa fac si poze cu interiorul, am fost un pic ocupat zilele astea.. am ajuns intre timp la 600 si un pic de km, astept sa fac mia s-o pun in S si s-o duc in 6500 de ture :P

multumesc inca o data tuturor pentru urari..

revenind la masina, eu nu eram invatat cu suspensiile sport si ma cam doare sufletu` cand merg pe drumurile noastre perfect netede ( NOT ), simte saracuta tot si simt si eu :blink: inainte am avut un opel astra h 1.7 cdti 101 cp, asta ca sa va faceti o idee cu ce o compar eu in principiu..

am fost ieri pana la Urziceni si inapoi, 155 km, mers ok, 120-140 intre localitati, iar in localitati 60-80, consumu` a fost de 9.6 litri la suta.. iar cel total pe cei 600 de km facuti e de vreo 13.8, ceva de genu`.. inca mai astept 'sa se lase motoru`' si eventual sa mai scada consumu` :D la 130 intr-a 6-a sta la vreo 3 mii de ture si consuma intre 10 si 11, lucru care nu mi se pare tocmai normal, cred ca fac credit pt benzina :lol:

in concluzie sunt foarte incantat de ea, motoru` scoate un sunet de nota 10 cand o calci ( pacat de acel tacanit pe care-l face la relanti pt ca e injectie directa), cutia desi nu eram invatat prea bine cu automata, se simte excelent, farurile bi-xenon merita si ele laude si comparand-o cu fosta mea masina pare si o idee mai spatioasa.. o sa revin cu poze facute la interior.. o seara placuta..

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!