Jump to content

VW Golf 4 Hatchback

bullibutton

Postare recomandată

sa o stapanesi sanatos. sa te duca mult si bine. intrebare..... in vit a 6-a la 300 rpm ce viteza ai?

Link către comentariu
intrebare..... in vit a 6-a la 300 rpm ce viteza ai?

Mai pune un 0 la aia 300 :lol: Poate o sa te lamureasca bullibutton dar poate pot sa te ajut si eu un pic :singurul lucru sigur pe care pot sa ti-l spun este ca la 1750 rot/min,in tr a 6-a ,am 100 km/h.Poate asa poti sa faci o comparatie

@ bullibutton: foarte frumoasa masinutza ta,s-o stapanesti cu placere.Singura MARE diferenta intre a mea si a ta este culoarea :rolleyes:

Modificat de Fitty
Link către comentariu
sa o stapanesi sanatos. sa te duca mult si bine. intrebare..... in vit a 6-a la 300 rpm ce viteza ai?

In vit. a 6-a la 3000 ture am aproape 180, la 3100-3200 ture am in capat 180km/h.Din punctul asta de vedere e cea mai proportionata masina.Audi A8 3.3 TDI are tot asa... la 3000 ture - 180 km/h.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa faci cat mai multi km fara incidente :Driver: ! In rest se cunoaste ca e o masina bine intrtinuta...

Link către comentariu

Robotelu, Fitty, rares v, Georgik, multumesc de parerile voastre.Incerc sa am grija de ea cat se poate deoarece imi place si imi place foarte mult ce poate masinutza, in comparatie cu multe alte masini.Bafta si voua si multi km fara incidente neplacute si "guguloaie"(puncte de penalizare) :icon_cool:

Link către comentariu

Salut! Super dotata masinuta! Din toate punctele de vedere. Ce ai vrea sa imbunatatesti sau sa modifici la ea? Si sunt curios cam cat consuma motorasul tau!

Mult succes in continuare!

Link către comentariu
Salut! Super dotata masinuta! Din toate punctele de vedere. Ce ai vrea sa imbunatatesti sau sa modifici la ea? Si sunt curios cam cat consuma motorasul tau!

Mult succes in continuare!

Mersi, motorasul consuma destul... la drum lung nu am probleme dar prin oras consuma 8-9 chiar,depinde foarte mult de stilul de condus.

Link către comentariu
de unde ai alimentat wooferul?

Multumesc!

Nu stiu exact.L-am achizitionat si montat de la un prieten care are si un magazin specializat in sonorizare auto. Modificat de bullibutton
Link către comentariu

Trimite-mi si mie un pm cu cat te-a costat wooferul si dk a fost nevoie sa iti pui si statie pt el.

PS: eu acum am vazut ce nr ai la masina.Am un vecin,tot cu un golf 4, aceeasi culoare cu a ta si tot cu BBN la nr.Poate sunteti rude :rolleyes:

Link către comentariu
Trimite-mi si mie un pm cu cat te-a costat wooferul si dk a fost nevoie sa iti pui si statie pt el.

PS: eu acum am vazut ce nr ai la masina.Am un vecin,tot cu un golf 4, aceeasi culoare cu a ta si tot cu BBN la nr.Poate sunteti rude :)

Nu stiu sa mai am rude care sa aibe golf ca al meu.Wooferul m-a costat 600 ron + adaptorul care da iesire de RCA de la firma Dietz si se leaga la spatele casetofonului, si un kit de cabluri tot de la dietz in jur de 50 lei, special pentru montare de woofere.Wooferul vine cu tot cu statie pe el, deoarece este activ.Cum am mai mentionat il recomand cu incredere tuturor posesorilor de G4 si nu numai.Daca iti procuri asa ceva abia astept sa-mi spui parerea ta.Succes!

Link către comentariu

ms pt informatii. vroiam sa fac comparatie cu 1.9 tdi 101 ca la 3000 rpm am 150 km/h.

subwoferul e chiar mic :icon_thumleft: alimentarea cred ca o poti face si din bord dar cel mai bine de la baterie ca mai ai un metru jumate de cablu. si in leg cu amplificatorul semnalul poate fi cules si de pe boxele spate conectand la intrarea hi a subwoferul dedicata pt asta

Link către comentariu
  • 1 month later...

Se poate inchide, masinuta are un alt proprietar.Se trage cu ea prin Brasov.

Link către comentariu

Grea tare despartirea.L-am dat la schimb cu un AVF (A4 B6).Oricum G4 ramane undeva la inimioara mea.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos!

Masina este foarte frumoasa, interiorul este superb, daca mai aveai si scaune sport.... :lol:

Multi km. fara probleme!

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!