Jump to content

VW Golf 4 Hatchback

bullibutton

Postare recomandată

A venit momentul sa iti prezint si eu putin bolidul :) Dupa cum spuneam este vorba desprea un VW Golf 4 din 2003, motor ASZ 131cp 350 Nm cuplu.Masina este echipare PACIFIC, cam cu de toate pe el.Am sa atasez niste poze ca sa vada toata lumea.Masina am luat-o stock, fara nici un pic de "tuning" pe ea.

photo0308ce2.th.jpgthpix.gif photo0311qf2.th.jpgthpix.gif photo0312xb4.th.jpgthpix.gif photo0313br5.th.jpgthpix.gif

Am inceput prima oara prin montarea unui kit Xenon 6000K cu balasturi slim,apoi a unei folii Llumar, pe spate, transparenta 21%.Sistemul audio al masinii este foarte bun si eram foarte multumit de el, dar parca mai mergea un pic de BASS. :) Zis si facut, m-am dus la un prieten cu un magazin audio si l-am intrebat daca are ceva care sa faca galagie si sa nu ocupe loc,pentru ca dupa cum toti posesorii de G4 hatchback stim ca portbagajul nu e imens.Conform cerintelor mele, mi-a fost propus un subwoofer Focal Bomba 20-A1.La inceput cand l-am vazut am zis ca nu-mi poate satisface cerintele.L-am montat preventiv sa vad cum se aude pe un Fiat 500.Vreau sa zic, ca subwooferul e de-a dreptul fenomenal, bomba in bunul sens al cuvatului.Foarte multi au ramas impresionati de el, prima oara au ras de mine, iar apoi nu mai ziceau nimic.Il recomand cu cea mai mare incredere toti posesorilor de G4 si nu numai.Pe viitor...totul depinde de venituri, deoarece sunt student :rolleyes: .De acum va las pe voi sa va dati cu parerea...

dscn1824ub5.th.jpgthpix.gif dscn1825ns0.th.jpgthpix.gif dscn1826kw9.th.jpgthpix.gif dscn1833fx2.th.jpgthpix.gif

Link către comentariu

super faina !

ceva detalii...an fabricatie, km, si...pret!

si eu vreau sa o schimb cu una diesel, ceva f asemanator...adica cliamtronic, diesel de 85 kw cu 6+1 trepte, pacific edition

Link către comentariu
super faina !

ceva detalii...an fabricatie, km, si...pret!

si eu vreau sa o schimb cu una diesel, ceva f asemanator...adica cliamtronic, diesel de 85 kw cu 6+1 trepte, pacific edition

Anul fabricatiei este 04/2003, km cam la aceasta ora mai are un pic si atinge suma rotunda de 160 000 km, si are 96 kW.

Salut ai reusit sa legi subwooferul la navigatie? :huh:

In primul rand nu e navigatie,e radio-CD DELTA.L-am legat la casetofonul original cu un adaptor care se leaga la spatele casetofonului ce da iesire de RCA.

Modificat de bullibutton
Link către comentariu

pretul nu prea vreau sa-l spun deoarece intentionez sa o vand mai acus, la inceputul anului viitor poate,deoarece am si roti de iarna la ea si ca sa-mi iau alta, sa cumpar si roti de iarna la aia ... e gata pregatita de iarna.

Link către comentariu
Frumoasa si cu multe dotari, dar cuplu e de 310 Nm.

L-am masurat cu diagnoza in mers si pe vag-com a dat la un moment dat 350Nm, si nu numai odata.

Link către comentariu
Ok. Daca e asa e bine, o sa fac si eu la ARL meu poate imi da 380 Nm :)

Eu nu vorbesc aiurea dar cand o sa mai am ocazia am sa fac un print screen.O fi fost diagnoza naspa dar nu cred ca era originala de la ross-tech.Sunt curios cat scoate ARL-ul tau.bafta

Vreau sa multumesc tuturor pentru parerile date despre bolidul meu.

Link către comentariu

Valorile masurate cu VAG-COM sunt eronate. Mie la un ARL, mi-a iesit 350nm....desi el are 320nm. Iar un alt exemplu este AJM-ul meu care pe dyno a iesit 372nm parca si in VAG-COM au iesit 385nm sau ceva de genu. Masuratorile facute acolo sunt cu circa 20 unitati mai mari. In cazul meu au fost destul de apropiate valorile. PS. ASZ 131cp@4200rpm 310nm@2300rpm :)

Link către comentariu

Du-o la un dyno, daca vrei sa afli cati cai din cei 130 mai traiesc sub capota, iar cuplu de 350 Nm obtii doar daca ai schimbat softul.

Link către comentariu
Du-o la un dyno, daca vrei sa afli cati cai din cei 130 mai traiesc sub capota, iar cuplu de 350 Nm obtii doar daca ai schimbat softul.
daca aveam vreo 250 de cai si eram in dubii de ei ma duceam la dyno, dar asa trage bine.
nu a venit cu stopurile fumurii ? la 2003 si echiparea ta ar fi trebuit !

orice echipare pacific si ocean are stopurile asa.alea fumurii sunt GTI si Highline-ul, din cate stiu eu.

Modificat de bullibutton
Link către comentariu

alte cateva poze ...

dscn1831um7.th.jpgthpix.gif dscn1832ag3.th.jpgthpix.gif dscn1834pz2.th.jpgthpix.gif dscn1835pv8.th.jpgthpix.gif

dscn1841zg6.th.jpgthpix.gif dscn1843hp5.th.jpgthpix.gif dscn1842vi8.th.jpgthpix.gif

in ultima poza am vrut sa arat ca am facut sa se aprinda ceata spate si pe partea dreapta...

Modificat de bullibutton
Link către comentariu

Am uitat sa precizez ca masina se plimba de ceva vreme si se va mai plimba mult prin Brasov.

Link către comentariu

Frumos golfuletul...l-am tot vazut o vreme prin oras...Gata, l-ai dat?Ai achizitionat altceva?

Link către comentariu

Nu nu, cum am mentionat mai sus, ma plimb cu el prin brasov.Vin mai rar pe acasa. Mersi de parere.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Foarte fain Golfu' tau, bullibutton!

Sa-l satapanesti sanatos si fara incidente...

Masina arata chiar foarte, foarte bine! :icon_thumright:

Link către comentariu
Foarte fain Golfu' tau, bullibutton!

Sa-l satapanesti sanatos si fara incidente...

Masina arata chiar foarte, foarte bine! :angry:

Mersi frumos, la fel arata si al tau.Poate ne intalnim, sunt curios cam cum merge 1.8T.

Link către comentariu

No problem, facem un drive-test. Cred ca e super cuplu' la motorul tau, plus ca-mi place mult radio-cd-u' ala! :icon_thumright:

Link către comentariu
No problem, facem un drive-test. Cred ca e super cuplu' la motorul tau, plus ca-mi place mult radio-cd-u' ala! ;)

Se aude super bine.Ai sa vezi cand ne intalnim.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!