Jump to content

masina mea

mihai.mef

Postare recomandată

pai maine fac poze la masina si fac topic nou pt masina mea si vorbim acolo, nu are rost sa "poluam" topicul lui mihai

Link către comentariu

da am soft stage nu mai stiu :D poze parerea mea momentan nu are rost sa pun ca nu sau adus modificari vizualte masinii doar hardware . BIGER TURBO cand masina o sa primeasca niste roti atunci vor veni si pozele garla .

2fast4you : tu pe unde mai esti cu modificarile ?

Crazymih : tu ai reusit sa ii dai de cap la masina ? am vazut ca ti-ai pus DV FORGE cum este cu el ? vreo diferenta ?

Crazymih : multumesc pentru vorba . pentru cei care nu ma cunosc cam asa este . Tac si merg pe burta

Modificat de mihai.mef
Link către comentariu

Toata lumea vorbeste despre masina lu stefan dar de Mef k e la egal.... hai k stiu k vrei mai multi mef ;)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

ce mai face masinuta? nu mai zici nimic....isi face lumea impresii ciudate, ca zici k ai 105 cai cu melcu ala mare:D

Link către comentariu

Hai sa incep sa vorbesc . masina a primit mult chestii cum ar fi : Folie fata spate , roti pe 17 cu cauciucuri 235/45/17, am avut un vnt18 (cum zic unii defapt era altceva) am avut -o pe masina nu i-am dat de cap cu reglajele tragea bine dar nu ma multumea si am scapat de ea si am inlocuit-o cu ceva mai mare iar acum este waaawww turbina este de la un tip bogdan omu chiar stie ce face . :icon_bounce: a mai primit si o navigatie de la (c4linutz) . Am sa revin si cu niste poze

Modificat de mihai.mef
Link către comentariu

am avut un vnt18 (cum zic unii defapt era altceva) am avut -o pe masina nu i-am dat de cap cu reglajele tragea bine

Poti sa deatliezi mai mult?Stiu ca si 2 fast avea aceeasi turbina si eu la fel acelasi vnt 18 de la cipos

Este teapa turbina?Nu de alta dar sa stim si noi sa ne ferim sa stim ce avem de facut,merci anticiapt pentru raspuns.

Link către comentariu

Cam da este teapa cu aceasta turbina made in china fluturasul de pe admisie este de pe sharan cel de 130 cp iar fluturasul de pe evacuare este de 115cp . Deci cam vinde tepe nu le regleaza bine , iar turbina nu o sa tina niciodata presiunea pe care el o recomanda.

Cand am pus acea turbina pe masina eram waaw c trage fata de cea stock ne-am tot chinuit sa o reglam tot nu tragea cum trebuie . Am avut noroc cu dl Voinea D ca nu mi-a dat presiune mare in trubo ca altfel cred k se spargea de mult . Dupa ce am vazut in ce hal sa facut la 2fast4you am inceput sa caut sa o marit sa scap de ea.

Link către comentariu

Mihai...este VNT18 nou de pe ARL, sub nicio forma reconditionata, aminteste-ti ce ti-a spus inainte sa o cumperi.... tine...234891034 cai putere si presiune mare, tine chiar si 2 bari, eu am schimbat....destule, pentru ca nu au tinut presiunea recomandata, mai exact 1,75 bari overboost si 1,6 constant, e normal pentru china sa nu tina si sa incarce tarziu, pe la 2700-3000 rpm.

Felicitari pentru turbina achizitionata in locul celei vechi, te astept la KOE sau Alexeni :P (mai exact la Drag Race, nu la LINIUTZE)

Link către comentariu

nu va suparati Dl. Mihai Bogdan Pitaru. Ce putere estimati ca aveti?

Modificat de crazymih
Link către comentariu

Enigmaticul mef ,vorbeste lumea prin tirg numai de bine ca masina are ceva victime la activ,te asstept din nou vineri la un 22, nu 24 ora ta de aparitie sa-ti dau niste lectii despre skoda :blah_:

Link către comentariu

To : 2fast4you : ce vrei mah ca omu sa isi vanda marfa mai avea putin si iti zicea ca axul este din fier masiv suflat cu aur :lol: . Trebuia sa paricip domne la Alexeni ma pregatisem si cu masina si sufleteste am iesit de mult ori cu Dragos in teste ptr softuri era totul ok . Pana vineri seara cand am aflat ca sau anulat . Trist

To : crazymih : domnule nu stiu exact ce putere dezvolta masina acum . Bogdan a zis cam un 210 215cp . Pana nu se face testul Barza(dyno) nimic nu e concret .

To : jui : domne se vorbeste ca daia suntem oameni sa purtam conversatii .

Masina are un soft foarte agresiv .

Am batut un S3 8L 209cp la baza iar cu soft se preconizeaza un 260 cp . Masina este quattro . M_am dat si din mers si de pe loc .

Nu ma asteptam la asa ceva nicioadata . Multumesc la toata lumea ca ma supotra :))

Link către comentariu

pai ce rost mai are sa faci testul ,,barza'' daca ai facut testul S3? Felicitari!

Link către comentariu
  • 6 months later...

mef... ce se mai aude?? am inteles ca avem si ceva motorina mai multa, soft nou, cu fiabilitatea cum stai, stiu ca ai un stil de condus mai mult decat ok, dar totusi ambreiajul cum se descurca cu cuplul ?? multi posesori de masini VAG cu 5 trepte se plang ca le patineaza , oare sa fie de vina stilul de sofat

pune si tu o descriere completa a configuratiei actuale

Link către comentariu

domnule mef .....:Driver:am auzit ca ai facut un dino test ne poti arata si noua fisa dino................un filmulet ceva................

Link către comentariu

Masina a mai primit si injectoare MARI cu debit MARE motorina este cam 80% din soft .

Momentan ambreiajul se comporta cu brio . Nu stiu ce sa zic legat de stilul de condus . Momentan am un dino facut la autovit 211cp si 421nm la roata . In vara aceasta o sa fac un up-grade la frane cu tot cu suspensii . Si cred ca va veni si vremea ambreiajului .

Link către comentariu

dino asta e mai vechi,am auzit ca ai altul mai nou de acum o saptamana.......ceva cu mai multi cai.....

inseamna ca la motor, volant ai 242hp.......

inseamna ca la motor, volant ai 242hp.......

Link către comentariu

Calitatea e slaba . si nu e clara :D .

L-am mai stresat pe Dragos V sa mai facem ceva modficari la soft schimbarea este in bine pe strada acum astept sa ajung din nou la dyno

post-33609-0-47892500-1297077866_thumb.j

Modificat de mihai.mef
Link către comentariu

mef vezi ca vreau sa fac comanda de water-methanol si suntem mai multi care vrem sa comandam daca vrei sa te combini astept raspuns.........

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!