Jump to content

masina mea

mihai.mef

Postare recomandată

Salutare ! ! ! De curand mi am achizitionat si eu o masina noua o skoda octavia trend motor de 1.9 tdi cod motor bxe . Sunt nou pe aici si sunt nou si in ale masinii din grupul vag masina am luat o de noua si sunt foarte multumit de ea . am sa pun si poze cu ea ;)

post-33609-1225053823_thumb.jpg

post-33609-1225053851_thumb.jpg

post-33609-1225053880_thumb.jpg

Link către comentariu

Felicitari mihai pt achizitie si sa o stapanesti sanatos. Este o sectiune dedicata si OII si acolo poti gasi toate informatiile legate de model si posibile defectiuni. Pune si tu aici dotarile masinii si eventual optionale daca are. Numai bine

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si la cati mai multi km fara probleme.

Vorba lui but_fns mai da-ne si noua niste detalii despre masina, si baga niste poze cu interiorul sa ne clatim si noi ochii;)

Salutari :)

Link către comentariu

Felicitari pentru masinuta!Asteptam poze cu totii :)

Modificat de Adrian2008
Link către comentariu

cine stie ce dotari in plus nu prea are k am luat o cu livrare din stock . Geamuri electrice fata , climatronic , scaune reglabile pe inaltime fata si reglaj lombar , proiectoare si 4 difuzoare in plus fata de cele din stock . O sa pun poze cu interiorul si cu orice modificari aduse masinii :D

Link către comentariu

aa si am deja 1300 de km :D si sper sa ajung si pe la intalniri :D . Stiker cu vwforum i-am pus :D

Link către comentariu

Jante + folie si o sa fie un (o) O2 smecher(a) :coffee_lol:

Felicitari si sa o stapanesti sanatos.

Modificat de ZBENG
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

multumesc multumesc . Toate la timpul lor , am multe planuri ptr masina :blah: acum sa vedem

Link către comentariu
  • 1 year later...

salut, te-am vazut in trafic b XX mef...trage bine masina pentru un bxe...bafta :offtopic:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

:blush: ptr inceput .

da normal domnule cinghita . dar sa nu te superi si sa nu ma mai bagi in seama :P

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

discutabil din mers da de p loc ... :D hai ca astept cauciucuri noi noi k a venit semi vara:)

Link către comentariu

ce gluma? :( eh oricum ziceam sa iti pui si tu cauciucele de vara sa nu mai pierzi acolo;) vbim :))

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

ce se mai aude de masina ?? nu ne mai povestesti nimic?? poze ceva?? am inteles ca ai resoftare facuta la TCM TURBO??

daca nu deranjeaza intrebarea... MEF vine cumva de la MEF RACE ?? sau invers ??

Link către comentariu

,,cainele care nu latra ,musca'' ..cam asa e Mef ..2fast4you de tine ce se mai aude? ai depasit pragu de 200?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!