Jump to content

my car - golf v

coltz

Postare recomandată

salut,

Masinuta mea este un golf v 1.9 tdi, 105 cp, 6 trepte. Sper sa reusesc pe sapt care vine sa pun si niste poze sa o vedeti.

Ca dotari: - geamuri electrice fata, oglinzi electrice si incalzite

- dublu climatronic (sau clima bi-zonica :icon_redface: )

- 10 airbaguri

- rdc 300 sau ceva de genu ( stiu doar ca e mp3 player si in masina sunt 10 incinte acustice - merge super fain)

- senzor lumina, senzor ploie

- cotiera fata cu spatiu de depozitare si doua guri de ventilatie inclusiv suport 2 pahare spate (dar....care nu le am )

- buzunar in usile fata + suport sticla de 1 L

- suport de pahare fata + desfacator vw

- racire in torpedou si in cotiera

- pachet fumatori

- oglinda interioara retrovizoare cu sistem antiorbire automat

- oglinzi exterioare si manere in culoarea caroseriei

- coming home / leaving home

- nu am ESP , doar ASR

- senzor parcare spate

- 2 chei pliabile

Masina am luat-o sapt trecuta de la un samsar cu 9300 euroi. este din 09/2004 dar prima inmatriculare o fost facuta in 02/2005. Km la bord: 123000 cand am luat-o si deja am cu ea 126000 : ). ce e mai important de zis la ea...cureaua de distriburie o fost schimbata anu asta in luna 6 la 110 mii km, semnalizatorul stanga de la oglinda este crepat...a intrat apa....plasticul ala e un pic cam verde ( poate am si broaste) si ledurile alea nu merg...presupun ca is arse.

Sper ca nu am uitat nimik...daca e ceva...revin

Link către comentariu

;) Tin sa contrazic pe Dragoslk- La motorizarile de 1,9 s-au pus si cutii in 5 si in 6 trepte

Asteptam poze cu masina, iar referitor la pret mi se pare foarte bun, acum mai depinde si cum merge masina si de nr de km reali, aspect, etc.

Planuri de viitor ceva la ea?

Link către comentariu

alte poze mai detaliate o sa pun zilele urmatoare...acum nu am avut timp sa fac...sry

despre km reali....in 05.2008 o fost schimbata distributia si avea 110 km....so...in 5 luni.....nush cat putea sa mearga ala si sa dea inapoi...eu sper ca is reali :)

iar despre prob la masina....singurele pe care le-am observat....pe la 100km/h masina vibreaza.......volanul nu tremura.....dar aceasta vibratie se opreste ndeva in jur de 120km/h. Sapt asta sper sa imi iasa numerele si sa pot merge cu ea la o vulcanizare sa echilibreaz rotile si sa vad daca reusesc sa scap de aceasta vibratie.

PS: se poate sparge grila fata din cauza la o libelula ???

dsc00262vr9.th.jpgthpix.gif

dsc00269xg3.th.jpgthpix.gif

dsc00277dn9.th.jpgthpix.gif

Link către comentariu

salut coltz si bine ai venit pe forum!

"PS: se poate sparge grila fata din cauza la o libelula ???"

R: Nu are cum! poate numai sa fi fost libelula un pietroi! :)

Modificat de Paul_VW
Link către comentariu

sal paul si merci.....asa o venit ala cu masina...cu grila sparta...cum e in poza....dar omu nu o zis nimik....cum ca s-o spart dinc auza la libelula :icon_thumright:

dar am un prieten care o zis ca avea in jur la 100-120 km, era pe motor, si o zis ca o luat o musca din plin....si 2 sapt l-o durut gatul...si noah....eram curios

Link către comentariu

Wellcome,

Sa o folosesti sanatos, si sa ne vedem la Intalnire....(putem chiar sa o atingem atunci...daca ne lasi) :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

salutare colegu albanez. sa`ti traiasca libelula ..e clar..asa trebuie botezata masinuta :(

btw...sambata iau aparatul...trebuie niste poze mai "ca lumea" :angry:

Link către comentariu

@brabus nu e problema aparatu...am un canon eos 350 d.....problema e ca nu am avut numere...nu am putut sa umblu cu masina...si acum cand am numerele...nu mai am bani sa merg sa o spal...si nu as face poze cu ea asa

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos si s-o conduci cu placere.Eu in locul tau as fi lipit stickeru cu vwforum pe luneta din spate.Ma gandesc ca poate ai sa vrei sa-l dai jos vreodata si sa nu afecteze vopseaua.

De unde ai comandat stickeru cu vwforum?Pe meleagurile mele nici urma de stickere vwforum :ceuameni:

Numai bine :icon_cool:

Link către comentariu

@tiberyu nu m-am gandit niciodata ca o sa il dau jos si asta o sa afecteze vopseaa :( ...

stickeru l-am primit la intalnirea din Alba Iulia, din 1 nov 2008.....cred ca o fost un fel de botez :))....anyway...multe multumiri celor din AB (stickeru mi l-a dat IoneLL) .... niste oameni de milioane

Link către comentariu
  • 3 years later...

Daca luam in considerare ceea ce ti s-a intamplat atunci a fost un botez nasol :(

RIP

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!