Jump to content

Seat Leon 1P

MateiSL

Postare recomandată

Salut,

Cu toate ca masina nu mai este de ceva timp noua, m-am gandit sa o prezint mai ales ca nu sunt multe seat-uri in aceasta arie.

Seat Leon 1P 2006 ( pe geamuri scrie 2005 dar in acte 2006)

1.9 TDI BKC 105 CP

Stylance

Ca si optionale in plus fata de cele incluse in echipare:

mp3 + 8 difuzoare

scaune incalzite

Oglinda interioara heliomata

Senzor ploaie, lumini, follow me home, leaving home

inclazire in montantii A

Pretul masinii de noua a fost 17,100 CIP.

Acum masina are aproape 3 ani si 90,000 de km. In acest timp a suferit cateva mici modificari

difuzoare schimbate - Pioneer TS pe 16,5 + tweetere

subwoofer + amplificator

Cip Voinea

si

insonorizare portiere cu Dynamat Extreme

Mari probleme nu a avut, in schimb am avut mari neplaceri cu departamentele de garantie PoRo. Am scris in aria cu probleme despre ambreiajul meu cu surprize. Multe zgomote din interior au disparut de cand am umplut portierele. Pe piatra cubica acum merge chiar foarte silentios, cei cu leon 1P stiu cat de prost este antifonata si cat de galagioasa poate fi pe toate tipurile de gropite, denivelari, crapaturi, zapada, ploaie, etc.

Ca si planuri de viitor - asta in caz ca nu o vand, ceea ce nu prea vreau - am de gand sa ii schimb toate fetele de usa cu unele dintr-un material care sa nu vibreze de la muzica si sa ii fac o revizie capitala (fara sa fie nevoie doar pentru siguranta mea): distributie, discuri de frana Zimmerman fata /spate, amortizoare sport sau OEM. Va recomand piesele aduse de lexxus.

Daca aveti intrebari m-as bucura sa va pot ajuta.

Matei

Link către comentariu

Ce sa zic bafta in continuare cu modificarile si pune si tu poze de la interior cat si de la exterior

Da te rog mai multe detalii despre antifonarea usilor si cam la ce pret te-a dus, unde le-ai facut, cu ce ca si mie mi se pare destul de prost insonorizat Golful meu.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos.

Un singur lucru sunt extrem de curios. Cum e incalzirea din montanti? Eu nu vad optiunea la Leon ci numai la Altea/Toledo etc. Niste poze?

Link către comentariu

Poze voi adauga in weekend pentru ca acum sunt la birou.

Auras- antifoanarea am facut-o la Tottalmoto - la Aurel Olaru. www.tottal.ro

Mi se pare un bun profesionist si un om care nu iti ia banii decat daca poate face ce ii ceri. Toate materialele si manopera au costat 1,500 lei. S-au folosit folii Dynamat Extreme si spray Caliber. Sistemul de prindere al difuzorului este foarte prost gandit, boxa fiind insurubata in fata de plastic. La golf cred ca este mai simplu iar rezultatele cred ca sunt mult mai evidente.

Matrixu - i-am dat PM lui fuscobal. Astept cu nerabdare sa vad ce zice :blah:. Incalzirea in montantii A inseamna ca sub stergatoare sunt 2 rezistente electrice care nu lasa sa inghete cauciucul. Iarna sunt foarte utile. Masina a fost luata din stoc iar configuratorul de atunci nu stiu daca mai corespunde cu cel actual.

Link către comentariu

Salut,

Masina tocmai a primit revizia de 90,000 Km. Am schimbat toate filtrele (ulei, motorina, aer, polen), uleiul si placutele. Toate piesele au fost cumparate de la lexxus (Deian), un om foarte serios. Revizia am facut-o la un service "ascuns", masina fiind iesita din garantie.

Piese care mai trebuie schimbate - discuri fata si spate, amortizoare( alegerea mea - astept propuneri pentru unele sport), si distributia (un pret foarte bun am gasit tot la lexxus pentru tot kitul - Contitech)

Alte probleme nu au fost depistate cu toate ca mecanicul a verificat cam peste tot.

Matei

Link către comentariu

Zi-ne acum si pretul pentru distributie de la Lexus sa vedem si noi cat de bun e ca si eu nu mai am foarte multi km si ma apropii de acesta operatiune

Asteptam in continuare poze cu masina :)

Referitor la suspensia sport nu stiu daca renteaza la drumurile pe care le avem in Galati, bine macar principalele strazi sunt cu asfalt bun, dar strazile laturalnice lasa de dorit ca sa nu mai zic de cele cu piatra cubica

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Saptamana aceasta masina a primit un nou Head-unit Alpine CDA-9887R si o "mica" reconstructie a usilor fata. Am modificat sistemul de prindere al difuzorului si am antifonat tot ce inseamna plastic/tabla. S-au folosit dynamat, o pasta speciala care coboara frecventa plasticului, spuma si pasta brax. Pe exteriorul fetei de usa sunt acum 2-3 straturi de folie dynamat extreme. Toate modificarile au fost facute cu ajutorul lui Alex Banu si Mainu'.

Toate cablurile audio, inclusiv cel pentru alimentare au fost schimbate cu unele Stinger.

Modificari "overall" ale sunetului -- foarte mari. Aproape nu mai exista vibratii in usi chiar si cu bass dat tare.

Urmeaza schimbarea difuzoarelor cu Helix RS 806 si RS 801 si un amplificator Helix A4.

Va tin la curent.

Azi intreb daca s-au facut poze in timp ce masina era in constructii. Sper sa fie:).

Link către comentariu

Interesant ce ai facut la capitolul muzica si antifonare, poate reusesti sa vii la vreo intalnire la Galati sa ne uimesti si pe noi cu sonorizarea ta si eventual sfaturi

Link către comentariu
  • 1 month later...

Nu am mai scris de ceva vreme aici. Din pacate la cifra rotunda de 93000 de km turbina a cedat. S-au rupt palele din senin... a scos mult fum... dar s-a rezolvat cu ajutorul lui Cipos si a unui mecanic foarte serios. Toata distractia nu a costat foarte mult dar daca cineva este interesat ii pot da pretul prin PM.

La capitolul sunet am achizitonat tweeter-ele Brax Matrix 1.1, mid-basii Helix RS 806 si amplifiacatorul Helix A4.

In ianuarie voi monta toate sculele pe masina si voi reveni si cu poze. Stiu ca am promis poze de mai multe ori dar de fiecare data nu le-am avut la indemana.

O seara buna,

Matei

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!