Jump to content

VW Vento 95'

sharky_sergiu

Postare recomandată

Avand in vedere ca sunt nou pe forum va rog sa ma scuzati daca fac vreo greseala. Vreau sa va prezint masina mea pe care am adus-o acum 2 saptamani din Germania ... un VW Vento . Are pe el un motor 1.9 tdi ,144000km ( pe bord ) 90 cai , abs, servo iar pe partea electrica stau mai prost dar asta e , deocamdata masina se comporta bine. In curand imi va veni volanul sport pe care deabia astept sa-l montez. am in plan pe viitor sa achizitionez o cotiera ,un schimbator si sa pun un sistem audio pentru k cel aflat momentan pe masina nu ma satisface.. Masina am reusit sa o cumpar cu 2000 euro plus cheltuiala de drum. As avea si eu o intrebare ... daca cineva ma poate informa cu un pret cam cat m-ar costa sa-i fac distributia (ulei,filtre,curea,role,pompa apa).

Masina arata cam asa ...

post-34450-1224794367_thumb.jpg

Voi reveni cu poze noi ... :P

Modificat de sharky_sergiu
Link către comentariu

daca zici k deocamdata se comporta bine e ok...referitor la distributie nu stiu pretul exact...dar te vor ajuta alti colegi forumisti...cat mai multi km fara probleme

bafta!

e frumusica masinutza;)

Link către comentariu

CUREA DISTRIBUTIE ( 137 dinti )

- PRODUCATOR FEBI 60.35

- PRODUCATOR FLENNOR 69.30

- PRODUCATOR CONTI 86.06

ROLA INTINZATOARE DISTRIBUTIE ( D = 66,5 mm , L = 30 mm ) - pana la motor 289575

- PRODUCATOR INA 141.14

- PRODUCATOR SWAG 151.67

- PRODUCATOR FEBI 156.81

ROLA INTINZATOARE DISTRIBUTIE ( D = 67 mm , L = 25,5 mm ) - de la motor 289576

- PRODUCATOR INA 116.51

- PRODUCATOR FEBI 117.34

- PRODUCATOR SWAG 125.65

ROLA GHIDAJ DISTRIBUTIE ( D = 28,5 mm , L = 29 mm )

- PRODUCATOR INA 83.80

- PRODUCATOR FEBI 87.39

- PRODUCATOR SWAG 98.51

Nu spun de unde sunt preturile ca sa nu se creada ca fac reclama.Daca vrei sa stii firma ai pm.

Link către comentariu

multumesc pentru informatii!! in curand voi face schimbul la distributie sa fiu mai sigur:)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

arata bine si daca schimbi si pielea la schimbator si frana de mana o sa fie si mai spectaculoasa ...cat ai dat pe cotiera si de unde ?

Link către comentariu
  • 6 months later...
sharky_sergiu

mi le-a adus cineva toate cu 80 euro.. bine la mana a 2 a

Modificat de sharky_sergiu
Link către comentariu

Ti-as recomanda imbracarea volanului in piele... ar da un aspect mult imbunatit si mai original, apropiat de volanul de Golf 4 R32. Dar trebuie facut de cineva care se pricepe, pentru ca sa-ti ramana acele "denivelari". Daca te hotarasti sa dai 1,5 mil pentru imbracarea lui eu zic sa o faci :Driver:. Cotiera se gaseste in targurile auto unde sunt si accesorii si este in jur de 20-30 ron. Pretul de 100E pentru tot setul mi se pare destul de mare. Sa o stapanesti sanatos in continuare :rolleyes:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!