Jump to content

Schimbarea distributiei la O2

codz
 Share

Postare recomandată

On 6/4/2024 at 12:46 AM, alin 105 said:

Salut,

Conform sfaturilor de aici am cerut de la un comerciant un kit de distributie compus din curea Contitech, role Ina, pompa Hepu.Cand am desfacut cutia ( BTW, pe cutie scrie Hepu), am descoperit ca rola intinzatoare e inscriptionata " Litens".....Cei de la magazin m-au asigurat insistent ca totusi e fabricata de Ina, desi scrie "Litens " pe ea. E ok acesta Litens ( Hepu...?!) ? sau sa dau retur la acest kit?

20240603_140825.jpg

Este invers, Litens este producatorul pe care Ina il ambaleaza.
Au fabrica si in Romania la Giarmata.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 5 months later...

Salutare, trebuie sa schimb si eu distributia ce piese imi recomandati?La fel si uleiul.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Am schimbat si eu recent distributia la Octavia 2 a mea, ultima fiind de acum 8 ani si aproximativ 85.000km. Am luat kit de distributie, pompa de apa si curea de accesorii OE la 1100 lei pentru 1.9TDI BJB. Cu ocazia asta am pus si un vas de expansiune nou si antigel G12 Evo.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!