Jump to content

Seat Cordoba '08

sandryn89

Postare recomandată

Incep si eu cu o mica descriere a masinii, un Seat Cordoba an fabricatie 2008, motorizare 1.4 16v 85 caluti culoare rosu emocion. Initial am optat pentru ibiza 6l dar am ales pana la urma Cordoba prin faptul ca portbagajul este destul de generos pentru clasa ei (platforma de polo/fabia/ibiza) dar si ptr ca am o slabiciune ptr sedanuri:).

Ca optiuni are : servodirectie, ABS, geamuri electrice fata, oglinzi electrice incalzite, climatronic, pilot automat, proiectoare, inchidere centrealizata, alarma, scaune fata sport reglabile pe inaltime, jante 15' 195/55/R15, volan reglabil inaltime si adancime, 6 boxe, cas sony xplod). Pana acum, circa o luna jumatatate sunt f. multumit de ea, cu toate ca are numai 2500km parcursi, dar se simte spiritul de neamt din ea :D . Ca modificari as avea in plan xenon pe faza scurta, poate si proiectoare, si folii spate si luneta.

Cateva poze :

dsc03731qr8mq7.th.jpg dsc03732ll6er8.th.jpg dsc03739vp4ue8.th.jpg dsc02921zs8.th.jpg dsc02922ga8.th.jpg dsc03754ns3.th.jpg dsc02882vv6.th.jpg

dscf0054fz9rg3.th.jpg imag009ko5.th.jpg 23if3.th.jpg

Cam atat ptr moment, astept pareri, opinii, sugestii de la posesori si nu numai :rolleyes: :rolleyes:

Modificat de sandryn89
Link către comentariu

ha ... :rolleyes: welcome on board!

eu am motorul de 1.6 pe a mea ... e buna masina. isi vede de treaba si e foarte ok ptr. pretul ei.

totusi acum eu dupa mai mult de 1 an si 23000km te intreb... de ce nu o masina SH dintr-o clasa superioara?

cum e cu consumul? prin Constanta si prin imprejurimi?

vad ca ai poze pe Dezdrobirii stai pe acolo? esti student la ANMB?

Link către comentariu

ms ptr reply :( consumul deocamdata nu l-am facut, masina are doar putin peste 2000km, deci nu e motorul la capacitatile lui maxime inca ...

de stat stau pe la big, si nu, nu sunt student la ANMB. Ms inca o data si ne mai auzim/claxonam prin trafic:) Numai bine!

Link către comentariu

:) tot nu ai dat raspuns curiozitati mele.

cat despre fapul ca ai vrut ibiza... eu am vrut new Leon dar cum mare parte din $ i-am obtinut prin sponsorizare n-aveam de unde sa scot mai mult cu inca 2-3000.

acum cand ma gandesc cred ca ar fi fost mai bine o ibiza 1.9TDi cu dotari mai bune (trapa... asta regret cel mai mult)

cat despre modificari... nu stiu daca seat cordoba este o masina potrivita pentru modificari. xenon si folie cred ca ar merge...

salutare si cum zici poate ne vedem prin trafic (fa-ti rost de stiker:P)

Link către comentariu
  • 1 year later...

Cu scuzele de rigoare, sa mai renviu putin topicul, postez niste poze cu masinuta ... poate fac curios pe cineva ... ca nu prea am vazut ibiza/cordoba 6l pe aici :) ... so ->

1dvtrsde2b16da110f1c122.th.jpg 1dvnp0de2b16da110f1c122.th.jpg dsc09216.th.jpg dsc02633go.th.jpg dsc02593x.th.jpg dsc02520a.th.jpg imagine0010.th.jpg

Link către comentariu

Fa-i neagra portiunea aia din spatele numarului si eventual monteaza-i un Cupra Lip.

Link către comentariu

@But_Fns : multumesc, la oglinzi ma gandeam sa le fac gri FR :tomato:

@andrei.toledo : planuri sunt multe, badeocamdata sa treaca sa sesiunea si sa vina vremea frumoasa si ne apucam de treaba :ceuameni:

Modificat de sandryn89
Link către comentariu
  • 1 year later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!