Jump to content

Probleme ciudate

Bodo Passat
 Share

Postare recomandată

Maisna o am de 3 luni si nu am avut probleme. SIngura probl;ema era cu broasac haionului care nu se deschidea din cheie. OK, totul ainceput saptamana trecuta. Nu mai pot deschide maisna din partea soferului. Se edschide dar cand revine cheia la locul ei, usile se inchid. asadar o pot deschide doar din dreapta. Problema e ca nu o mai pot inchide din dreapta, doar de la sofer. :) any idee/

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

E defect intrerupatorul de la usa,din pacate nu se gaseste numai cu miner complet.Puna o alarma pe masina si nu mai deschiz cu cheie.

Link către comentariu

• 1 year later...

salut,

am si eu o problema la vw passat a lu taicamio , 1993,motor de 1,8 ,90 de cai

a inceput cu mai mult timp in urma sa nu se mai deschida usa de la sofer pe dinafara(de la clanta), si se deschidea doar daca tineai un pic de maner in sus parca si trageai mai puternic,si tot asa pana cand intro zi am rupt manerul , am cumparat altu (a dat taicamio talonu sa gasesca modelul ....) si problema era ca usa de deschidea dar nu mergea inchiderea centralizata...lam dus inapoi mia dat alt model care se potrivea la care mergea inchiderea centralizata dar nu se deschidea usa....lam dus inapoi si pe ala si mia dat bani magazinil....acum a cumparat taicamio unul de la dezmembrari ca la fel nu se deschide usa dar merge inchiderea .....dc nu a mers cu elea noi ...e stricat doar manerul sau yala si boltul acela....ce sa fac ca trebuie sa deschid usile doar prin spate ca la fel face figura si cu usa din dreapta

Link către comentariu

Eu pot sa spun ce am patit eu si cum am rezolvat eu la masina mea (Passat B4), mentioneaz ca inchiderea centralizata deocamdata nu functioneaza.

Usa din stanga functiona din cheie, dar dupa intepenirea usii de la frig (stiu ca am gresit) am ramas cu clanta in mana de la fortare, asta e...

Am cumparat o clanta noua cu fir fara butuc (butucul l-am transferat pe noua clanta), precum si garnitura de plastic care se monteaza pe usa (care la mine lipsese si asa am ramas cu clanta in mana) am montat clanta la loc, totul executat pe dinafara, verificat functionarea si totul ok, am trecut la usa din dreapta care se deschidea numai pe dinauntru, credeam ca si mecanismul ei era defect, dar dupa ce am scos manerul afara am observat ca nu fusese montat corect, iar clema era deasupra mecanismului de deschide, l-am pus corect si functioneaza perfect.(poate si altii au patit la fel)

La usile din spate, la fel se deschideau numai pe dinauntru, le-am scos surubul de fixare din usa, demontat pe dinafara si am incercat, dar parghia cu "capacul" ala din plastic alb nu actiona destul pentru deschiderea usilor si am tras pe el un furtun mai rigid si mai lung cu 3mm si acum functioneaza perfect ambele usi din spate. Sistemul plastic-metal duce in timp la uzura plasticului, rezultat= neactionarea suficienta a clapetei de deschidere a usilor.

Poate ca nu am descris prea tehnic, sunt cam paralel, dar eu asa ma rezolvat deschiderea usilor din clante si din cheie din exterior.

P.S. Verificati daca garnitura din plastic alb (poz.25) se afla montata pe usa, tine partea cu butucul lipit de usa, eu asa ceva nu aveam la usile din fata...

post-61036-1264964078_thumb.jpg

Link către comentariu

de montat e montat bine la mine ....pt ca clantele mergeau perfect...cand a cumparato ....dar cu timpu o inceput sa faca figuri....asa cum ai zis u cred ca sa uzat capul acela de plastic....am sa incerc sal prelungesc sper sa merga,ms de idee,

cred e uzata si "yala" aceea si cu boltu probabil pt ca trebuie sa trantesti usa mai tare decat cele din spate....si mai am o problema usa de pe dreapta fata ...pe dinauntru trebuie sa tragi mai tare de clapeta aceea,a mai facut si inainte figura dar si-a revenit .acum face la fel si e enervant sa tot tragi mai tare

Link către comentariu

...am reusit sa prelungesc boltu acela de plastic numa ca nu am avut cu ceva la fel in diametru ca boltu asa ca am pus vreo 2-3 piulite si lam prelungit ....numa ca nu mia dat prin cap o chestie....fiind io f fericit ca am facuto cand am iesit sa plec cu masina am deschis geamul...si surpriza sa deschis si usa ;) ,asta nu mio dat prin cap sa ajunge geamu in piulitele acelea puse de mine ....pe stg am facut la fel numa ca acolo nu deschid geamu ca e stricata macaraua ,trebuie schimbata , numa ca acolo e ff uzata yala

Modificat de noolmad
Link către comentariu

Botu' acela nu se uzeaza asa usor... mai ales daca zici ca ti-au mers bine cand ai cumparato. Trebuie sa te uiti mai atent ca sunt mai multe probleme. Una e la cuiul de fixare, aici e explicat ce si cum http://chris.quietlife.net/passat/doorfix/, in poza 2 se vede clar iar daca ala e iesit, botul de plastic nu bate nici cum. Si mai e si alternativa cu cauza si solutie, http://chris.quietlife.net/passat/doorfix2/, dar vezi prima data cea de mai sus.

Link către comentariu

Am si eu o problema. Cand aprind farurile, mi opreste tot curentul din bord (lumini de bord, ceas, turometru etc.) si mi se aprinde doar faza lunga. Am inteles ca undeva nu da la masa cum ar trebui. Dar unde anume? Am curatat bornele de langa baterie care fac masa pe caroserie dar degeaba. Unde ar trebui sa ma mai uit sau ce ar trebui sa fac?

Link către comentariu

• Administrator

In blocul de lumini s-ar putea sa ai un scurt.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!