Jump to content

scaune si banchete golf 4 pe tour

pmi
 Share

Postare recomandată

Buna ziua,

Poate cineva sa imi confirme daca scaunele fata, bancheta spate si fetele de usi de Golf 4 pot inlocui fara modificari pe cele originale de Octavia Tour? La prima vedere asa pare.

De asemenea, daca scaunele fata au airbag-uri laterale si incalzire, pot fi conectate pentru a fi functionale daca as achizitiona cablurile aferente intre scaune si bord?

Multumesc anticipat pentru orice sugestie. :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

scaunele merg dar pt airbag-urile laterale mai trebuie montati si senzorii de impact lateral care sunt in pragul masinii si se conecteaza la calculatorul de airbag

fetele de usi nu cred ca merg dar scaunele merg, am facut proba cu cumnatul meu care are golf4 eu O1 cu cele de pe spate dar si cele de pe fata par la fel

Link către comentariu

Mersi Bogdan. O sa caut sa achizitionez senzorii de impact lateral.

Intradevar le-am montat si se potrivesc (scaunele si banchetele). Sper sa nu fiu subiectiv dar mi se pare ca e putin mai mult loc in habitaclu. Probabil scaunele si banchetele sunt mai subtiri.

Fetele la usi par sa se potriveasca chiar daca difera putin la prima vedere (buzunarele, fetele de boxe). Suruburile sunt pozitionate in aceleasi locuri. Nu le voi pune pentru ca le gasesc mai utile pentru mine (si se potrivesc si la culoare) pe cele pe care le am.

Link către comentariu

se pare mai mult loc pt ca scaunele din fata sunt umpic mai inguste :icon_thumright: fetele de usi parca sunt umpic mai mici, nu sunt sigur dar o sa incerc :ceuameni:

Link către comentariu

Fetele la usi cel putin pe spate nu merg. Cele de Golf au difuzoare in usi.

Link către comentariu

• 4 years later...

Salut! Se pot monta scaunele si banchetele de pe Octavia2 pe Octavia1.

Link către comentariu

Era o afirmatie sau o intrebare?

daca e afirmatie este gresita.

daca e intrebare, raspunsul este NU.

Link către comentariu

• 6 months later...

Buna ziua! Am gasit scaunele dorite de la un O1 combi si vreau sa le montez pe O1 hatcback, dar mai am o dilema. Se potriveste bancheta spate de pe Octavia 1 combi pe Octavia 1 hatchback? Aparent ambele banchete sunt la fel, modelul fara cotiera. Multumesc!

Link către comentariu

pop cristian

din cate stiu bancheta spate da , dar sesuzut nu, poate poti face o improvizatie

Link către comentariu

• 1 year later...

Exista spatar bancheta spate cu cotiera la O1? Daca da, la ce model ca tare as vrea si eu sa am cotiera in spate! Sau sunt luate de  pe Golf IV?

Modificat de Helloween
Link către comentariu

da exista spatar bancheta cu cotiera, in functie de optiunile care s-au pus pe masina. Nu stiu daca se potrivesc de la Golf IV

Link către comentariu

Scria cineva mai sus ca se potrivesc de G IV dar daca exista pe O1 o sa caut la dezmembrari. Problema este ca tre sa gasesc in aceeasi culoare cu tapiseria ca altfel sunt nevoit sa schimb toate scaunele... si asta nu-i avantajos asa-i?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!