Jump to content

Seat Leon 1M 2006

Roger

Postare recomandată

Da, initial am cumparat kit complet H&R dar din cauza legislatiei din Belgia, arcurile nu erau acceptate la ITP. Amortizoarele da.

Asa ca am luat niste arcuri sh de Leon ARL si totul e ok.

Link către comentariu
  • Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Roger

62

• TIBI_84

11

• Dragos Ene

6

• Rave

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ah, ok :) Nu intelesesem initial de ce a iesit combinatia aia. :icon_thumleft:

Link către comentariu

A fost imptriva vointei mele. Asa am patit si cu dicurile de frana de pe fata. Am luat ATE Power Disc, au stat pe masina vreo 3 ani, timp in care ca trecut doua ITP-uri, iar la al 3-lea au spus ca nu sunt ok, ca-mi trebuie certificatul de conformitate la ele. Bineinteles ca nu am mai gasit hartiile, asa ca am luat un set nou oem.

Adaug la lista de modificari: pedalier si footrest TT-design, plafoniera passat w8, garnitura oem pt ''buza'' capotei, reconditionare bureti/aripioare scane fata (e boala lor), one-touch pt cele 2 butoane aflate la panoul de la sofer, care deschid geamurile spate. Din fabrica, nu exista decat pt fata.

dpdv tehnic este ok masina, are distrbutia schimbata, toate lichidele, discuri si placute fata/spte ok, egr curatat (nu era cazul). La partea estetica trebuie revopsite bara fata si spate, pragurile de plastic, eventual capota si aripa dreapta fata, pt ca s-au adunat multe urme de la pietricele si ''french kiss-uri''.

pp_1mmhdichtg.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!