Jump to content

Seat Leon 1M 2006

Roger

Postare recomandată

Le-am pastrat. Acel plastic este foarte moale, de fapt e cauciuc. In schimb am renuntat la bucata de poliester lipita deasupra trager-ului.

post-10390-1271617519_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Roger

62

• TIBI_84

11

• Dragos Ene

6

• Rave

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Merci edy, predator, tibi...etc.

Astazi am pus si pragurile si capacele oglinzilor, la service-ul Alto-Syncro. Sunt mai mult decat incantat de felul in care au lucrat. Cat am fost sa ridic masina, a aparut si

post-10390-1271693905_thumb.jpg

post-10390-1271693923_thumb.jpg

post-10390-1271693937_thumb.jpg

post-10390-1271693950_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Administrator

Foarte tare nea... :)

Vreau sa vad tipsurile !

PS: unde umbli, jigodiuta?! n-ai dat un semn si tu...:icon_thumright:

Link către comentariu

:icon_thumright: Sambata plec inapoi in Belgia. Vin joi la intalnire :) sa te vad. Am ceva noutati...:)

Link către comentariu

frumoasa comparatia. mai ales ca e aceeasi culoare.

cand va avea si tips, doar dupa sunet se va mai deosebi de un FR . diferenta de inaltime cred ca se observa doar asa , cu ele una langa alta,daca nu era fr-ul langa tine, nu cred ca se cunostea ca e mai inalta

Link către comentariu

Mai sunt cateva elemente care o tradeaza. Dupa cum spunea si Predator in topicul lui, eleronul de la luneta este mai lung la FR/Cupra decat la cel standard.

Tapiseria este un pic diferita. Volanul meu este normal, fara nervuri si mai lipsesc inscriptionarile cu FR (astea nu le voi pune). Cutia de FR este in 6+1 trepte.

Link către comentariu

frumos arata una langa cealalta

e altfel cu noul look,felicitari :vaidecapulmeu:

nu-i dai jos literele?

Link către comentariu
frumos arata una langa cealalta

e altfel cu noul look,felicitari :)

nu-i dai jos literele?

Multumesc! Mai las literele.

Foarte frumos şi agresiv!

Ce

Link către comentariu
:) Sambata plec inapoi in Belgia. Vin joi la intalnire :) sa te vad. Am ceva noutati...;)

:P Aha, iar te ascunzi dupa... "masina ta"? Aterizezi in Romanica din norul de cenusa si nu spui nimic... bine... Ne vedem Joi, vin special sa te vad. Am si eu noutati...

On-topic - frumos arata masina! Numai bine!

Link către comentariu
:icon_thumright: Aha, iar te ascunzi dupa... "masina ta"? Aterizezi in Romanica din norul de cenusa si nu spui nimic... bine... Ne vedem Joi, vin special sa te vad. Am si eu noutati...

On-topic - frumos arata masina! Numai bine!

Gata Bo$$. Joi ne vedem :icon_thumright:

Frumoasa evolutia la masina.Ce urmeaza dupa ornamentul de la toba?

Multumesc. Ma opresc aici

Link către comentariu
alto syncro piese

Multumesc Roger,

De barile astea ce zici? Si uitate cum arata bandourile de usi in culoarea caroseriei.La alb se vede bine.

post-47141-1272091022_thumb.jpgpost-47141-1272091122_thumb.jpg

Link către comentariu

@Sorin (alto syncro piese) stiu masina. E tot un Leon Spirit (last edition) din ultimul lot de 1M. Bara fata e intr-adevar de Cupra R, dar are o greseala: partea alba sau grunduita din spatele proiectoarelor trebuia vopsita cu negru.

Bara spate e de Cupra/ Top Sport/ FR si nu de Cupra R.

Oricum vroiam sa-ti multumesc pentru ajutor (coduri, piese, preturi, schite, mesaje...etc) si pentru manopera de la voi din service. Au facut o treaba execelenta baietii, atat pe partea de revizie/schimb distributie cat si montatul pragurilor.

Acum am ajuns in Belgia si dupa 2300 km, mers in acelasi regim, masina nu caraie, nu maraie.

Merci inca o data.

P.S. si pentru ca drumul a fost lung si plictiseala mare, am reusit sa vad afisajul kilometrajului la 123456 =)))))

Scuze pentru calitatea pozei.

post-10390-1272315303_thumb.jpg

Modificat de Roger
Link către comentariu
  • 1 month later...

Abtibild cu Nurburgring ai pus?

Modificat de rex
Link către comentariu

Nici nu am luat. Chiar daca nu stiam de unde, nu cred ca ar da bine pe masina abtibild-ul cu N-Ring. Dpdv tehnic nu e pregatita pentru asa ceva. A fost mai mult de fun ;)

Link către comentariu

Nu exista! Daca masina a facut minim o tura pe Nring merita un sticker ;).

Link către comentariu

Ne vedem la urmatoarea intalnire si o sa-mi iau atunci ;)

Link către comentariu

Arata foarte bine. Ceea ce as schimba ar fi o suspensie standard cu una sport (eventual suspensia sport oem) care sa coboare un pic masina. In poze pare cam cocotata, poate sunt de vina si jantele.

Modificat de Dragos Ene
Link către comentariu

Sunt doua motive pentru care nu umblu inca la suspensie: in Bruxelles sunt foarte multe speedbumpere, in special la treceri de pietoni si sensuri giratorii, care nu au un standard anume, unele fiind mai line altele mai dure si 2, astea din fabrica inca sunt ffff bune.

Multumesc pentru recomnadari si voi lua in calcul sa pun suspensia de FR OEM, numai sa se potriveasca :biggrin:

Link către comentariu
  • 1 month later...

Tot din seria design exterior, va primi si un eleron OEM de FR. Se gasesc foarte greu la dezmembrari, si sunt cam scumpe (intre 100 si 150 Euro + transport)

Solutia salvatoare a fost tot ebay dar UK, la 47 de lire. Din fericire nu cred ca va trebui vopsit pentru ca este acelasi cod de culoare, iar din poze si descriere nu parea zgariat. Inca nu l-am primit, asa ca ramane de vazut.

Link către comentariu

esti baftos daca e aceeasi culoare :offtopic:

cu suspensia.....mai bine iei ceva aftermarket cand va fi cazul , nu lua oem de FR. de potrivit se potriveste 100% , fara nici o modificare, dar e dura si nu spectaculos de eficienta .

koni fsd combinate cu arcuri weitec/eibach(despre astea am auzit ca coboara masina fara a fi extreme ca duritate, cum sunt H&R de exemplu)

fsd-uri-le le lauda @nautilus de aici de pe forum ca sunt mult mai moi ca cele oem de FR, dar mai eficiente, si alti posesori sunt foarte multumiti de prestatia lor.

eu stiu sigur ca asta voi pune, in combinatie cu arcuri care sa o mai coboare un pic fata de un FR/TopSport stock

Modificat de mihai20
Link către comentariu

Multumesc Mihai. O sa tin cont de varianta ta

Modificat de Roger
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!