Jump to content

Seat Leon 1M 2006

Roger

Postare recomandată

@Bronzatu, multumesc.

Ramasesem dator cu niste poze, dupa ce am montat catadioptrii in usi.

post-10390-1237554083_thumb.jpg

post-10390-1237554541_thumb.jpg

post-10390-1237554607_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Roger

62

• TIBI_84

11

• Dragos Ene

6

• Rave

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu am mai postat de ceva vreme asa ca iata noutatile:

- cip tuning stage 1 de la 100 CP la 125 CP - facut la TCM - Multumesc Dragos Voinea!

- roll up/down windows din cheie - Multumesc colegului Turbocip !

- suport de biciclete Verona pentru haion

Cip-ul l-am facut mai mult din curiozitate. Am mers deja 3000 km si pot sa spun ca sunt multumit. O sa postez impresiile cand se vor aduna mai multi km. Maine o sa fac revizia de 90.000 si o sa mai fac ceva poze, eventual si cu suportul de biciclete montat. In rest, nu sunt probleme.

Link către comentariu
  • Administrator

Bravos nea!

Sa-nteleg ca ai inceput sa dai la pedale?! :blah_:

vrem poze!

Link către comentariu

Pai nu se mai poate. Bruxelles-ul e sufocat de masini iar parcuri sunt berechet :blah_:

Link către comentariu

Nene, foarte frumos. La vara te invit la o plimbare pe la munte, sper sa pedalam mai repede decat alearga ursul. :blah_:

Cat despre Bruxelles, cred ca nu e mai rau ca Bucuresti, aici daca pleci cu bicicleta in mod sigur nu ajungi la destinatie. Bunul simt si respectul soferilor tinde vertiginos spre zero.

Link către comentariu

Poate, incet, incet va creste numarul biciclistilor in Bucuresti, mai nasoala e partea cu parcurile. Macar acolo sa dea voie.

Vin si la munte, dar sper sa ne alerge ursul pe coborare, iar daca ma incordez un pic si fac cip si la bicicleta nu mai are sanse sa ne prinda, decat daca are "complici" la "SOSIRE".

Daca tot nu va lasa sa calcati iarba in Bucuresti...fumati-o :P

Link către comentariu

Asaaaa, gata si revizia de 90.000. Schimbat consumabile, facut verificaile de rigoare pentru acest nr de kilomtetri, scanata inoarsa pe toate partile. E ok, fara probleme.

Sunt foarte incantat ca mi-au spalat motorul (la cererea mea) ceea ce nu le reusise cand am facut revizia de 60.000.

Cateva poze si cu suportul de bicicleta. Inca nu am apucat sa merg cu el montat, pentru ca a inceput o mega ploaie....

Poate in week end, daca e frumos.

Over

post-10390-1242329099_thumb.jpg

post-10390-1242329199_thumb.jpg

post-10390-1242329314_thumb.jpg

post-10390-1242329754_thumb.jpg

post-10390-1242329838_thumb.jpg

Link către comentariu

Rogere cand vad tablaraia de la bicicleta (in speta: angrenajul, schimbatorul, lantul, furca) asa de aproape de vopseaua aia neagra imaculata ma apuca disperarea.

Ia naibii o Dacie pt d-astea...

Link către comentariu

Inca nu e "pozitia" finala. Am pus suportul asa sus/aproape de tabla haionului, pentru a gasi varianta in care sa ramana vizibile stopurile. O sa mai fac ceva reglaje, mai ales ca va trebui sa pun 2 biciclete. Lucrez la asta si revin cu detalii. Mersi pentru observatie, dar nici eu nu sunt convins ca asta ar fi solutia. Cel mai mai confortabil ar fi sa pun carlig+cabluri electrice, iar apoi, un suport Thule cu triple.

Over&over again

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Cu ajutorul lui docman, am cumparat de pe ebay 5 jante OEM cod: 1M0 601 025P 1 BC dimensiuni 7J17H2 ET38.

Pe scurt, povestea e cam asa: la reprezentanta in Bruxelles, am obtinut pretul de 296 E (TVA inclus) si am decis sa caut pe ebay. Am gasit doar una bucata noua nouta la licitatie (Germania) si a iesit la 75 Euro. Dupa o saptamana a mai aparut un anunt cu 4 jante cu tot cu anvelope (fara capacelele de la prezoane) si a iesit la 381 E. Am fost sa le ridic pesonal din nordul Germaniei ( Wiesmar) si cred ca am facut o afacere buna.

Daca recapitulam avem asa:

- 4 jante SH + 2 anvelope Michelin Primacy (cam 5-6 mm) + 2 anvelope Bridgestone ( cam 2 mm - deci se vor arunca)

- 1 janta noua

Costuri: 381+75+ 60 (drumul) = 516 E

Daca le-as fi cumparat noi ar fi costat 4 jante + 4 anvelope: 1184 + 480= 1664 Euro

Eu zic ca e mai mult decat ok.

Azi am comandat si capacele pentru prezoane.

Deocamadata cateva poze "imprumutate" . Asa va arata:

Merci inca o data docman :)

post-10390-1247079167_thumb.jpg

post-10390-1247079190_thumb.jpg

post-10390-1247079211_thumb.jpg

Link către comentariu

Felicitari, ti-am zis deja ca va arata foarte bine. Dupa jante ce mai urmeaza? Spoilerele de FR/Cupra?

Link către comentariu

Multumesc Cristi.

Asa as fi vrut, dar cu siguranta le vor "ciurui" in secunda 2 soferii belgieni. La cum parcheaza, prefer sa raman cu spoilerele actuale.

Link către comentariu

In septembrie ajung in Bucuresti. Ne vedem cu siguranta :)

Link către comentariu

Rogere lasa pozele de imprumut si pune d-alea reale ca sunt curios ce minunatii ti-ai luat. Si cum se simt pe 17 cu suspensia ta.

ah, n.b.: daca-ti iei oglinzi d-alea argintii, promit ca ti le mut pe aripa, cum au aia cu rulote....

Link către comentariu

Da, da, vezi sa nu.

Capacele argintii de la oglinzi sunt OEM, dar inca nu ma tenteaza.

Pozele cu "espadrilele" peste 2 saptamani. Atunci vor veni si capacelele de la prezoane, iar intre timp o sa cumpar din Franta 2 cauciucuri. Sper sa aiba si ei preturi bune, ca tot sunt reducerile.

Oricum, cu prima ocazie o sa-ti dau sa mergi, poate poate vor iesi la iveala cei 300NM.

Link către comentariu

Sa intelegem ca ai resoftat-o si acum avem 130cp si 290Nm? :)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Saptamana trecuta am trecut de pragul de 100.000 km facuti in 3 ani si 4 luni

post-10390-1248708734_thumb.jpg

Link către comentariu

la cat mai multi km si fara evenimente :offtopic:

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu

Cred ca ai stat cu ochii numai pe bord sa filmezi perfect 100000.Cat mai multi iti urez!

Link către comentariu

Va multumesc pentru urari. Da, am asteptat momentul, si nu a fost greu sa-l "prind" pentru ca eram in concediu, aveam aparatul foto la mine si "s-a intamplat" pe un drum national din Franta, Bretania". Am oprit, pozat, plecat.

Link către comentariu
  • 5 weeks later...

Gata si cu jantele de FR.

Dupa ceva cautari, am luat si 2 anvelope noi, Good Year F1 Asymetric 225/45/17 91Y made in DE cu DOT 2509 la un pret foarte bun zic eu: 92E/bucata. A trebuit sa merg in Germania sa le iau si sa le montez, la Aachen (120Km de Bruxelles). Fata de Franta si Belgia, m-am convins ca e mult mai iefin in Germania si serviciile sunt mai bune.

post-10390-1251366899_thumb.jpg

post-10390-1251366965_thumb.jpg

post-10390-1251367047_thumb.jpg

post-10390-1251367113_thumb.jpg

post-10390-1251367160_thumb.jpg

post-10390-1251367253_thumb.jpg

post-10390-1251367328_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!