Jump to content

GOLF mkV - 2.0 TDI - DSG - model 2008

B-02-TZI

Postare recomandată

A venit vremea sa apara si ea in lume - povestea incepe undeva in luna octombrie 2007 cand am inceput sa configurez masina pe baza informatiilor oferite de voi pe forum si a bugetului existent in acel moment iar dupa doua luni s-a nascut EA - decembrie 2007.

La ce m-am oprit:

- confortline

- 2.0 TDI

- DSG

- ESP

- climatronic

- incalzire scaune

- geamuri fumurii tenta verde

- volan 3 spite imbracat in piele

- cotiera

- covorase fata/spate

- indicator presiune pneuri

- computer bord "Plus"

Dupa un mic incident am montat senzori parcare spate.

Spre rusinea mea nu am reusit sa procur stiker-ul vwforum dar promit ca in max o luna o sa apara.

post-16640-1223926397_thumb.jpg

post-16640-1223926862_thumb.jpg

post-16640-1223926873_thumb.jpg

post-16640-1223926884_thumb.jpg

Link către comentariu

sa-l stapanesti sanatos... imi plac geamurile cu tenta fumurie :) si faptu' ca ti-ai DSG :( ( banuiesc ca-i super faina cutia :P )

cati mai multi km fara incidente/probleme ;)

Link către comentariu

Datorita DSG este o configuratie destul de rara. Felicitari pentru bijuterie ! Sa nu faci prostii in S, prietenii stiu ... :icon_cool:

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! Foarte buna combinatia,ii mai trebuie un mic kit xenon si e perfecta,sper sa nu ii pui folie peste geamurile alea dementiale :icon_cool:

Link către comentariu

deja vad ca din ce in ce mai multa lumea isi i-a masini cu cutie DSG :beerchug:.... inebunesc ca vreau si eu s-o conduc asha ceva :P) :icon_cool:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Felicitari pentru masina - jucaria arata superb. Intr-adevar cutiile DSG sunt formidabile, in D ai parte de un condus linistit care menajeaza motorul si reduce consumul iar in S ai parte de tot ce poate motorul. Am vazut pe o statistica mai demult facuta de top gear referitoare la aceasta cutie in care se preciza ca dsg-ul schimba mai bine decat 99.78% dintre piloti.

Link către comentariu

Va multumesc tuturor pentru aprecieri. E adevarat ca DSG-ul face toti banii. Va recomand tuturor, nu numai ca se pliaza perfect cu motorul cat si simplitatea si usurinta la condus - mai ales in Bucuresti.

jerni - masina a fost 23.000 E noua fiind.

Link către comentariu
deja vad ca din ce in ce mai multa lumea isi i-a masini cu cutie DSG :).... inebunesc ca vreau si eu s-o conduc asha ceva :)) :blah:

pai s.au saturat sa faca mamaliga in bucuresti :ceuameni:

Link către comentariu

felicitari pentru masina si pentru alegerea cu DSG. sunt si eu foarte foarte curios sa conduc asa ceva :)

sa ai noroc de jucarie si sa nu ai parte de incidente!

Link către comentariu

ANdi B: sincer sa fiu nu fac diferenta foarte tare - adica in D daca o calc tot cam in acelasi regim merge si acelasi demaraj doar ca imi schimba pana in 4000 rpm iar la S urca peste 4000. Ce e drept S-ul nu-l folosesc foarte des dacat la depasiri mai uratele si la drum lung. In Bucuresti pe S consumul urca pana la 17% ceea ce mi se pare mult prea mult fata de 11-12 mers temperat in D. Gresala, dar care se va repara, este ca am jante de 15" si la plecarea de pe loc, calcata pedala, pleaca un pic cam haotic in S si din cand in cand mai intra si ESP-ul asadar tre sa trec pe minim 16".

Va multumesc inca o data pentru aprecieri.

Link către comentariu

Felicitari pentru masina si sa o stapanesti sanatos! In rest ce sa zic...arata foarte bine dar cred ca niste stopuri de r32 si etrierii vopsiti in rosu ar intrgi aspectul masinii :D

Link către comentariu
  • 1 month later...

Combinatia 2.0 TDI + DSG e mortala, culoarea e superba si masina arata foarte foarte bine pe negru.

Multi kilometri fara probleme si plini de satisfactii!

Link către comentariu

foarte frumosa masina. cati mai multi km cu ea. daca mai avea si xenon oem era perfect :)

Modificat de ritza
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!