Jump to content

Seat Leon 1.6 Reference

Baltimore

Postare recomandată

Salut!

Dupa o perioada in care m-am informat, am comparat si am facut vizite la dealeri, am gasit o masina care se potriveste necesitatilor si bugetului meu. Alesul a fost cel din titlu, cu urmatoarele dotari optionale:

-Tempomat

-Computer de bord

-Scaune sport

-Comenzi radio pe volan

-Audio cu 8 difuzoare

-Jante de 16 Gaia

-Geamuri fumurii

Masina a fost produsa si este in drum spre Romania, livrarea urmand sa aiba loc pe la sfarsitul lunii. Am rasfoit forumul, m-am documentat si am aflat lucruri noi. Cu toate astea, as mai avea urmatoarele nelamuriri;

-Am un CD player cu USB Sony pe care l-am cumparat la inceputul anului pentru Fabia si de care sunt foarte multumit. Dupa ce cumpar o rama adaptoare (de unde?) mai am nevoie de alte accesorii pentru instalare? (Tin minte ca pentru Fabia a trebuit sa cumpar si o mufa adaptoare).

-Care este cel mai potrivit traseu pentru a trage alimentarea pentru subwoofer?

-Cum se comporta motorul de 102 CP? Cum e in depasiri?

-A facut cineva remapare pentru acest motor?

-Care este consumul mediu, urban si extraurban?

Multumesc in avans pentru raspunsuri!

Modificat de Baltimore
Link către comentariu

sa te poarte sanatos multi km pe unde vrei tu

rama adaptoare gasesti la dealeri(pt 2din,varianta cu sertaras).asa am si eu

iti mai trebuie un adaptor pt noul HU.

am avut sony pe leon dar nu m-a multumit la capitolul fidelitate audio.acum am un pioneer 5000ub,de care sunt super multumit

asteptare usoara

Link către comentariu

salut

Banuiesc ca e acelasi motor ca la mine... daca nu ai asteptari de sportivitate, e super ok motorul. La turatii mari (peste 5k ) suna demential.

Cat despre consum... e in functie de tine. Daca faci comparatie cu masina actuala...o sa ai nevoie de nervi tari :) in Ploiesti eu scot undeva intre 9 si 14%

In afara,cam 8% la un stil de condus mai agresiv.

In curand sper sa ajung si eu pe la voinea. iti zic apoi despre remapare

*consumul mediu actual e de 8.6%, NU merg fara climatizare niciodata!

Modificat de nervoss
Link către comentariu

in afara mie imi ia undeva pe la 6.5%, 120-130 km/h. In Bucuresti sub 9% nu scot (cand e putin aglomerat). Iar cand e aglomerat consumul sta undeva pe la 12.5%. Am avut si 15% la o viteza medie de 16 km/h. Masina are insa doar putin peste 1000 km.

Modificat de Genesis
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!