Jump to content

Seat Toledo 2001

Rave

Postare recomandată

Nimeni? :)

Ca o parte buna am reusit sa montez si schimbatorul cu tot cu rama si arata... 8)

Singura chestie este ca e in 6 viteze logic, si eu nu am decat 5... :(

Dar poate reusesc sa schimb pastila pe care sunt scrise vitezele...

Dupa ce montez si bara urmeaza o reconditionare a volanului...

Sau... poate cineva sa-mi spuna de unde iau un volan de Cupra R ?

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Rave

34

• Roger

5

• Alextz

3

• FLorin D

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un pret pentru franele de Mk V GTI(Leon 2 FR, O vRS)...

Ma refer la tot ansamblul fata mai putin discuri si placute(etrieri, prinderi, aparatori si tot ce mai trebuie).

Vreau sa fac un lucru nebunesc :D

PS: sau coduri :)

Modificat de RaveMsTr
Link către comentariu

Am reusit sa fac cateva poze cu bucatelele de Cupra R montate (cu telefonul ce-i drept :) )

photo1sg3.th.jpg

photo2wq9.th.jpg

photo3lj9.th.jpg

photo4to2.th.jpg

Si o poza cu "setup-ul" de iarna:

photo5za6.th.jpg

Sper sa ajung saptamana asta sa duc bara de Cupra R la vopsit (+ montat) si atunci o sa fac MUUUULTE poze :)

si promit sa nu mai fac cu telefonul :Driver:

Si o speranta de viitor(motivul pentru care volanul de Cupra R va mai astepta):

dsc00443vd2jt4.th.jpg

img0359piccolaor9gc5.th.jpg

showphplx2.th.jpg

Link către comentariu

Daca tot ai de gand sa schimbi volanul si vrei sa faci treaba pana la capat, trebuie sa schimbi si airbag-ul.

Legat de ceasurile de Golf 4: arata bine dar nu-mi plac pe Leon. Pe golf, da, sunt ok. Cred ca va costa ceva schimbarea asta, in schimb nu vad care ar fi avantajele.

Daca nu aveai deja, uite cateva informatii despre inlocuire:

interior_instalacion_cuadro_golf_iv.pdf

Link către comentariu

Ba este de senzatie iluminarea in culoare blue-electric. Se preteaza foarte bine si in acest caz. Buna idee !

Din cate am observat, este relativ facil acest lucru, fiind necesara doar schimbarea LEDurilor, nu si plansei ceasurilor.

post-7977-1228155328_thumb.jpg

Link către comentariu

@Florin D: RaveMsTr a pus poze cu un bord de Leon cu ceasuri de Golf 4. Ca sa ai asa ceva, nu e suficient sa schimbi doar ledurile (asta chiar este o varianta delicata). Colegul vrea display cu Maxi-dot, ceea ce pe modelul asta nu a existat din fabrica, insa se poate seta daca schimbi tot afisajul.

Link către comentariu
@Florin D: RaveMsTr a pus poze cu un bord de Leon cu ceasuri de Golf 4. Ca sa ai asa ceva, nu e suficient sa schimbi doar ledurile (asta chiar este o varianta delicata). Colegul vrea display cu Maxi-dot, ceea ce pe modelul asta nu a existat din fabrica, insa se poate seta daca schimbi tot afisajul.

Exact!

Pe mine ma intereseaza maxi-dot-ul. Doar el!

Culoarea ceasurilor vreau sa o las rosie... si atunci intr-adevar o sa schimb ledurile din albastre in rosii.

Cat despre airbag... sincer nu vreau...

Imi place mai mult acesta! Culmea!! Dar mie imi place mai mult acesta decat cel de la modelele cu face-lift...

Oricum pana la volan mai e... Trebuie sa fac rost de IC-uri. Unul cu maxi-dot de Golf IV/Bora,

si unul stricat, sau ieftin, de A3 8L.

Plus mai am o boala. Vreau frane mai mari.

Ma gandeam sa trec franele de pe fata pe spate(tot ansamblul),

si sa pun pe fata ceva mai mari. Adica 312(Mk V GTI, FR, vRS...).

Mai e pana atunci oricum. Cred ca prin primavara ma apuc.

Link către comentariu

Nu a costat ca nu le-am facut inca.

Cred ca pe undeva pe la 300-400 de euro ar trebui sa se duca.

Depinde de cum gasesc IC-urile si unde.

Va tin la curent :D

Link către comentariu

Uite, deja lumea aclama iluminarea albastra :offtopic:. Kidding, e totusi oarecum identiatea Seat ilminarea de culoare rosie.

Ar fi interesant de vazut cum o sa scoti la capat dorinta ta de frane mai potente. Cel putin, sunt sigur ca nu iti va iesi transferul celor de pe fata pe puntea spate. Nu numai ca nu vei avea nevoie chiar de discuri ventilate pe spate (nu e totusi de gabaritul unui S8), dar pot aparea dezechilibre ale fortelor de franare daca nu pui ceva Foarte serios pe fata.

Te rog, daca gasesti vreun link folositor, sa mi-l trimiti si mie, ca si eu urmaresc sa fac un upgrade la frane.

Link către comentariu

Pai nu prea am ce link sa-ti dau! Daca iei tot ansamblul de frana (fata/spate) poti sa pui ce frane vrei... teoretic!

Nu cred ca vor aparea probleme din cauza franelor mai puternice pe spate atat timp cat cele de pe fata vor fi mai bune!

O sa vad ce fac si vedem ce se intampla. Nu ma intereseaza sa franeze mult mai bine. Masina franeaza ok!

Ma intereseaza strict estetic! :offtopic: Ca va frana mai bine va fi un efect secundar folositor. Si cine stie?

Daca tot o sa am frane mai bune poate incep sa schimb si eu chestii de-alea inutile... un intercooler... o turbina... -_-

Link către comentariu

frumos modelul,scaunele imi dau motive sa te invidiez

cat despre lumina tabloului de bord arata nasol pe un leon/toledo albastru.mai repede alb cu acele rosii(ca la actualul model)

Link către comentariu

Saru'mana! Saru'mana! ;)

Cat despre bord...

Am pus pozele doar ca sa vedeti ca se poate pune maxi-dot pe Leon.

Culoarea vreau sa o las rosie. Dar vreau maxi-dot!

Link către comentariu

Rave: Daca ai bara de Cupra R, vezi ca trebuie schimbare si proiectoarele. La modelul tau (sau al meu) proiectoarele se potrivesc doar daca-i pui bara de Top Sport, Super Copa, Cupra sau FR.

Link către comentariu
Rave: Daca ai bara de Cupra R, vezi ca trebuie schimbare si proiectoarele. La modelul tau (sau al meu) proiectoarele se potrivesc doar daca-i pui bara de Top Sport, Super Copa, Cupra sau FR.

Stiu! Am proiectoarele. Imi mai trebuie grilele dar nu reusesc sa ajung la Porsche sa dau comanda.

Si nici la vopsitor :icon_thumright:

Link către comentariu

Dupa indelungi cautari cred ca m-am hotarat ! :D

Deci! O rugaminte mare pentru cineva care stie!

Jantele stock de pe TT QS... un cod si un pret aproximativ(pe 18, nu stiu daca sunt si alte dimensiuni)

adica astea:

dsc02299xu7.jpg

w1024.png

Link către comentariu

Update! Jantele astea au fost puse si pe Mk IV 4 R32(Aristo, daca nu ma insel...)

Cine stie unde gasesc? Cine are de vanzare?? :D

Link către comentariu
  • 1 month later...

Vezi ca eu am schimbat acum 1 saptamana discurile de frana si placutele, am pus brembo de 312 ( a trebuit sa schimb si etrierul) + placute trw + placute spate trw si a costat aprox 2000 de lei dar am fost la un service audi. asta e un pret sa te ghideze, e aproximativ dar sa stii la ce sa te astepti.

Oricum, franele sunt ok acum, inainte aveam de 288.

Link către comentariu

De la 288 la 312 e usor de schimbat. Dar de la 280mm cat are el, si eu e mult mai greu si costisitor sa le schimbi. Iti trebuie toata fuzeta fata + etrieri etc.

Link către comentariu

Pai si fuzetele cat costa?? Ca discuri + placute + etrieri, din ce a scris b77eru, sunt apx 2.000.

Link către comentariu

Iti mai trebuie aparatoarele de praf,suruburi etc. Eu zic ca doar pe fata daca scapi cu 800E (piese noi) e bine, dar mai bine cauti anumite piese SH si pui piese noi doar unde trebuie neaparat(disc,placute,rulment). Si asta fara manopera.

Cauta pe net : 280mm to 312mm brake conversion...si gasesti multe info.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Cine stie unde gasesc si eu capacele pentru jantele astea?

aV1OFcM9.jpg

Ma intereseaza ori direct capacele cu sigla Seat ca astea

gxUE_Nr.jpg

ori capacele blank(pe care sa pot pune eu sigla Seat)

aV1OERjS.jpg

Link către comentariu

Bravo bravo, imi place mai mult cum ii sta cu jantele astea decat cele care le cautai in multe spite. Capace gasesti ori pe net la astia care aduc de afara jante, ori pe la firmele care vand jante Replica, dar nu vreau sa dau nume sa nu se considere ca fac publicitate, dar sa ai grija sa iei din acelea mai de calitate, nu din plastic cromat ca se curata cu timpul, am vazut la o colega cu replica Audi A8 si se exfoliasera un pic. Acum mi-am dat seama ai facut schimb cu colegul de forum cu Mk4 albastru 4 motion ca de aia am vazut la el jante pe 17 de seat.

Asteptam poze cu ele urcate pe masina.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!