Jump to content

Seat Toledo 2001

Rave

Postare recomandată

Sunt de ceva vreme pe forum dar pana acum nu mi-am prezentat masina. Asa ca:

Seat Toledo, 2001, 1.9 TDI, 110HP, ASV

Dotari: climatronic, interior full piele, scaune reglabile electric + memorii, oglinzii reglabile si rabatabile electric, geamuri electrice... bla, bla, bla...

seattoledo2sq1.th.jpgthpix.gif

interior2zu8.th.jpgthpix.gif

Asa arata cand am luat-o! Masina era pe amortizoare stock si arcuri sport coborata apx 40-45...

Acum a primit asta:

konistrt1bk9.th.jpgthpix.gif

Koni Str.T... :cheers:

se vede ca sta mai sus pentru ca acest Koni nu coboara decat 30 ceea ce e perfect:

Before:

beforeae0.th.jpgthpix.gif

After:

afterio2.th.jpgthpix.gif

Si acum masina arata asa:

seattoledokonistrtac5.th.jpgthpix.gif

Pe langa suspensie a mai primit un kit de ambreiaj si volant Sachs. Plus multe alte nimicuri...

Ce urmeaza sa mai primeasca(in ordine)...

- discuri frana (cred ca un kit Brembo Sportline)

- bara fata Cupra R

- faruri(ori angel eyes ori xenon OEM - in functie de banii pe care o sa ii am atunci :D )

- praguri(probabil tot Cupra)

- remap :D

- Si cand o sa am banii necesari... aceste jante:

ozbotticelliiiicrystaltyr7.th.jpgthpix.gif

Alte poze cand o sa mai fac si sper sa nu le fac tot cu telefonul :D

Modificat de RaveMsTr
Link către comentariu
  • Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Rave

34

• Roger

5

• Alextz

3

• FLorin D

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

smechera masinuta.......la ce are pe ea.....si la ce o sa vina....abia ast:P

am o curiozitate???....ambreajul si volant....cat a costat...si daca esti multumit+daca se simte diferenta....si in ce sens se simte?

ms

o zi mirifica:P

Link către comentariu

Tot kit-ul a costat 16.700(Volksparts) si include disc, placa, rulment si volant.

Si se simte... NOU! :D Asta cred ca e cea mai buna descriere.

Fata de cum era cu cateva ore inainte sa il montez(tremura masina, pedala, la plecare, scaetiia la efort(borduri mici luate incet) facea zgomot motorul),

este... perfect! Nu se mai simte nimic! Este asa cum ar trebui sa fie o masina. Daca ai condus o masina noua sti la ce ma refer.

In mod sigur isi merita toti banii!

Link către comentariu
Tot kit-ul a costat 16.700(Volksparts) si include disc, placa, rulment si volant.

Ai vrut sa zici cumva 1670 RON?!!

Jantele de FR sunt excelente, arata foare bine. Parerea mea este sa nu le schimbi decat daca sunt deformate sau zgariate rau.

Felicitari pentru masina! Imi place mult de tot cum arata.

Link către comentariu

Da masina arata bine. Sincer, pui koni, frane de fr si mergi cu Nankang (cel putin asa se vede in poze)? si proiectorul ar trebui schimbat ca nu da bine iar xenon OEM nu o sa gasesti ca nu s-a pus pe modelul tau.

Link către comentariu

Jantele imi plac la nebunie. Cred ca sunt cele mai frumoase jante de Seat pe care le stiu :D dar tot le-as schimba cu ceva pe 18!

De cauciucuri... Stiu :D Mea Culpa!! Dar sunt hotarat sa iau altele pe 18 si pe jantele astea de 17 sa pun cauciucuri de iarna ;)

Proiectorul o sa-l schimb odata cu bara si daca nu ma insel Cupra R avea xenon! Daca ma insel o sa iau angel-uri cu interior negru :D

Oricum mai am de rezolvat o busitura in aripa stanga(se vede in poze) si inca una pe capota deasupra farului (asa e masina de cand am luat-o din pacate)

Incet, incet... se rezolva toate... ;)

Modificat de RaveMsTr
Link către comentariu
Si eu visez la un leon 1m asa dotat ca si a ta

Sa sti ca Leon-ul il gasesti mai dotat decat Toledo!

Adica 1.8T si 4x4... eh... ce vis frumos...

Asta cred ca ar fi modificarea suprema!

Sa pun un motor de 1.8T in Toledo-ul meu :) ...

O poza si cu interiorul de-abia facuta...

alpineidax2002ga2.th.jpgthpix.gif

Stiu :) tot cu telefonul... O sa fac si niste poze cum trebuie...

Odata si odata...

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina.Sa o stapanesti sanatos si spor la modificari in continuare!

Link către comentariu

frumoasa masina.ai putea sa o faci toata in folie neagrea mata.da bine am mai vazut.bafta in continuare.

Link către comentariu

Nu vreau sa o fac mata! Pe unele masini da bine, pe asta... nu prea cred.

Cand o sa termin cu exteriorul(bara, praguri) o sa-i fac un polish profesional undeva...

Daca nu iese cum imi doresc... O sa o revopsesc... Si daca tot fac asta s-ar putea sa-i schimb si culoarea...

In asa ceva...

seattoledo7073yp0.th.jpgthpix.gif

Modificat de RaveMsTr
Link către comentariu

Mi se pare ca negrul da mai bine pe Toledo, rosul se preteaza mai bine la Leon, dar alegerea e a ta. Succes, masina are o linie frumoasa.

Link către comentariu

Nu am vazut nici un Toledo rosu!(in Romania...) Asa ca...

De ce sa nu fiu eu putin mai... altfel! :beerchug:

Cel mai probabil o sa ramana neagra... Dar i-ar sta bine si rosie :)

Link către comentariu

Avand in vedere ca am aflat cat costa jantele pe care le vroiam adica OZ BOTTICELLI III... cred ca m-am razgandit...

Nu cred ca o sa dau 4.000 de euro doar pe jante(adica apx jumatate din valoarea masinii )... ;)

In schimb exista acestea...

enkeiwheelrp03silverangpd1.th.jpg

Care au si bonus-ul de a fi foarte usoare(undeva pe la 8Kg pe 18)

enkeyjmecherevi8.th.jpg

Pareri? E de bine? Nu e? Va plac? Nu va plac?

Link către comentariu

Uite un Toledo care chiar atrage priviri ! Desigur, jantele dorite initial de tine apartin unei alte clase, dar n-am mai vazut niciodata unul cu jantele standard de pe modele de >2004. Referitor la ultima ta intrebare, eu as zice ca modelul acela se preteaza mai bine pe masinute care poarta numere de concurs pe laterale, in timp ce un Toledo negru si sobru ar sta bine pe niste modele gen BBS. Niste BBS de buget poti gasi aici. Ele de fapt sunt DBV ca brand, le-am vazut deja pe 2 Leonuri si mi se par cu cel mai bun raport aspect/pret. Le fac reclama pentru ca si eu tot modelul asta il am :). Spor !

Link către comentariu

Sincer nu-mi plac! Seamana prea mult cu jantele originale de pe Volkswagen(Golf IV GTI daca nu ma insel).

O alta solutie ar fi replici de RS4 tot de la Enkei...

wheelip5.th.jpgthpix.gif

Sau de ce nu... Botticelli simple

botticelli201tlgwt7.th.jpgthpix.gif

Solutii exista mii... pana la urma e o chestie de gusturi...

Link către comentariu

Replica la RS4. La asa ceva ma gandesc de ceva timp, numai ca nu am incredere in calitatea lor- sunt cam moi.

Atasez o poza cu ele pe Leon. Arata excelent, zic eu, desi in varianta "carbon", cred ca a arata mai bine, dar inca nu am vazut.

post-10390-1224088855_thumb.jpg

Link către comentariu
Frumoasa masina , imi plac scaunele in mod special.

eu ce sa zic despre motorul tau... :P

Modificat de RaveMsTr
Link către comentariu

Ce scaune are :D SI jantele, sunt frumoase dar nu cred ca sunt 100% potrivite pt Toledo..

Oz michelangelo ar da probabil destul de bine

oz_michelangelo_alloy_wheel_10.jpg

sau oz anniversary

OZ_Anniversary.jpg

Link către comentariu

Anniversary... in nici un caz...

Au fost puse de prea multe ori pe prea multe masini...

si asta ar mai fi o solutie ;)

websuperturismoblackepsgj3.th.jpgthpix.gif

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

In urma unui nefericit accident al unui coleg forumist au ajuns la mine pedale, foot-rest, schimbator, invelitoarea de frana de mana si bara fata de Cupra R.

Majoritatea sunt puse... Putine probleme cu schimbatorul a carui rama nu vrea sa se potriveasca dar... se rezolva :D.

Dupa ce il asez si pe acela fac niste poze. Bara o sa mai astepte cateva zile/saptamani pana o vopsesc, iau grile, prinderi o montez etc. :D

Dar... am nevoie de un mic ajutor...

Stie cineva codurile de la:

grile de proiectoare (st/dr)

grila mijloc

sunt 2 guide-uri care vin pe interiorul barii pe care se prind contraaripile

si contraaripi

toate de Cupra R logic.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!