Jump to content

VW PASSAT 2.0 TDI 4MOTION

florin1

Postare recomandată

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• florin1

22

• Andrei_Tdi

9

• Riddler

7

• rZv

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

pai e cam naspa daca nu are prima revizie eu stiu ca deobicei faci ori la 15k ori la un an

afara se fac la 1 an sau 30.000 km

bafta florinel cu passatu :rolleyes:

Modificat de Andr3y
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

andr3y daca nu ai fost atent a zis ca a stat un an degeaba ;) d`asta i.am zis sa faca revizia

Link către comentariu
  • 1 month later...

Am facut revizia la Cardinal Motors pe data de 5 februarie. Durata 2 ore, schimbat ulei long life castrol 507.00, toate filtrele, lichidul de frana, revizie electrica, Total:1257,13 RON. Mi-au confirmat ca masina are km. reali (13500 km) si ca nu are nici cea mai mica problema.

Ca noutati, am dat comanda de cele trei trim-uri de pe bord (de la ceasuri, de deasupra torpedoului si de deasupra sertaraselor) si vor fi culoarea lemnului de nuc, trim-urile de pe centru de la navigatie, climatronic, sertarase etc. ramanand culoarea argintie. Dupa cum au spus cei de la reprezentanta vor ajunge luni 23.02.2009. Sper sa vina bine. Pana atunci postez poze cu bordul actual, iar saptamana viitoare voi posta cu trim-urile schimbate.

http://img8.imageshack.us/my.php?image=image563pc2.jpg

http://img8.imageshack.us/my.php?image=image565fj5.jpg

http://img213.imageshack.us/my.php?image=image561mr5.jpg

http://img8.imageshack.us/my.php?image=image564bd8.jpg

Modificat de florin1
Link către comentariu

acum inteleg de ce vroiai sa-ti schimb trim-urile :P ...le ai pe cele standard care vin pe dotarea trendline :D (ca mine de altfel)

btw, la cat te-au ajuns cele de NUC ?! (eu am preturile doar la cele care imita aluminiul :unsure:)

a poate reusesti sa faci ceva poze cu felul in care se demonteaza/monteaza trim-urile :)

s-o stapanesti sanatos in continuare si fara incidente :cool:

Link către comentariu

Multumesc pentru urari! Trim-urile sunt ca la trendline numai partea de sus si am zis sa-i dau interiorului un aer mai elegant. Pretul la cele de nuc numai partea de sus este de 1230 lei. La demontat si montat nu ma bag pentru ca nu sunt f. indemanatic si am sa fac acest lucru la reprezentanta. Toate cele bune!

Link către comentariu

Gata, am schimbat trim-urile de sus. Acestea dau un aer mai elegant si mai rafinat interiorului. Poze in comparatie:

post-8925-1235670295_thumb.jpg

post-8925-1235670305_thumb.jpg

post-8925-1235670316_thumb.jpg

post-8925-1235670326_thumb.jpg

post-8925-1235670345_thumb.jpg

post-8925-1235670370_thumb.jpg

Link către comentariu

arata frumos, da impresia de limuzina din clasa permium :)

montajul lor a fost complicat ?! sau pe sistem de cleme si "manopera" ai facuto tu :lol:

felicitari pt alegere si pt noile trim-uri :))

:) safe

Link către comentariu

Iii sta bine cu noile trim-uri dar si mai bine ar fi fost ca si consola centrala sa fie lemn. Ai idee daca se gaseste? Tata-l meu are echiparea highline dar cand a comandat optionalele se putea alege intre combinatia lemn-aluminiu sau doar aluminiu (schimbare de catalog dupa cum a spus agentul de la vanzari) si a ales combinatia care o ai si tu acum. As vrea sa-i schimb aluminiul ca sa fie full lemn. :(

Link către comentariu

Multumesc. @Riddler montajul l-am facut la Cardinal Motors. @Circoloco cu siguranta se gasesc si trim-urile de pe centru pe consola si sigur gasesti la reprezentanta. Sa auzim de bine!

Link către comentariu

Arata bine. oricum, am observat si de la masina anteriora ca esti mai mult adeptul luxului :) gusturile nu se discuta

Link către comentariu

Da andrei asa este, imi plac materialele mai nobile, in schimb nu mai vreau sa aud de piele pe scaune. Te astept cand mai vii acasa la Constanta pentru tura promisa ;) si poate la o bere fara alcool :D

Link către comentariu

Poti argumenta de ce nu mai vrei sa auzi de piele? ma atea un gand acum vreo saptamana sa imi tapitez si eu interiorul in piele neagra... hmmm! Si da, abia astept tura aia!! ;) Numa bine!

Link către comentariu

La superb aveam piele, iarna era rece cand ma urcam in masina, chiar daca aveam incalzire in scaune, pana se incalzeau era chiar rau. Vara transpiram mereu chiar daca aveam climatronic si mereu camasa era uda in spate. De aceea nu mai vreau sa aud de piele. Toate cele bune!

Link către comentariu

subscriu la cele zise de florin1 despre "tapiteria din piele" si mai adaug inca un argument: dificultatea de intretinere fata de o tapiterie clasica :)

Modificat de Riddler
Link către comentariu
  • 5 months later...

Nu s-a intamplat nimic, doar am vandut-o! :) Sa nu te sperii, pentru ca urmeaza tot o masina din grupul VAG si tot 4x4.

Modificat de florin1
Link către comentariu

treci la audi? o intrebare.. DE CE?? ca parca era extraordinara. sau a devenit ordinara intre timp?:icon_thumright:

Link către comentariu

Nu a devenit ordinara, masina era foarte buna, dar aveam nevoie de ceva banuti si a trebuit sa o vand. Nu vine audi, ci vine o skoda pentru ca este mai ieftina. Deja este pe drum din Germania si cred ca vineri sunt in posesia ei. O sa deschid un nou topic in aria masina mea.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!