Jump to content

Bine v-am gasit!

acidutzu

Postare recomandată

Ei bine :D ...mi-am luat si eu un golf 4 din 2000, ...1,6 sr benzina, cam obosit si cam atins pe ici pe colo dar sunt deocamdata suuuuper multumit de masinuta.

O sa revin curand cu poze si sunt sigur ca daca am vreodata nevoie de vreun sfat sau de ajutorul vostru il gasesc pe aici. :D

Link către comentariu

Am dat 5000 E fix pe ea.Are acum 140.000 km e din 2000.

Am fost cu ea pe la service si la itp....din ce imi spun domnii de acolo dupa indelungi hartuiri ale masinii cica mi-am luat tanc.

Sta foarte bine masine din toate punctele de vedere.Motorul e ceas,tablaria e super bine,iar la noxe am scos 0,14.

Masina a fost luata din Romania si pe toate reviziile ei scrie "tess" sau "vw Romania". Sunt al doilea proprietar si va spun sincer ca e impecabila.

Promit sa revin cu poze si sa va si povestesc mai multe despre buburuza.

Multumesc de urarile de bine. :)

Link către comentariu
  • 1 month later...

Iata si cateva poze cu achizitia ...din pacate nu de prea mare calitate dar destul de ok zic io.

Si din alte feluri .

So ..juriul ..notele. :) :(

post-33735-1227009871_thumb.jpg

post-33735-1227009955_thumb.jpg

post-33735-1227009966_thumb.jpg

post-33735-1227010127_thumb.jpg

post-33735-1227010148_thumb.jpg

Link către comentariu

sa o folosesti cu placere multi km si sa nu ai evenimente

este foarte adevarat ca e tanc.spun asta din pataniile mele cu golfu...de exemplu o dacie si-a distrus bodul in ''fundu'' golfului meu(la mine nu a fost decat bara crapata),iar un matiz a fost bagat in dauna totala cand i-a cunoscut tabla+ramforsarile golfului(deh nu facuse stopul)

Link către comentariu

Bun venit pe forum, cit despre masina din poze arata bine,

da si tu mai multe detali si niste poze cu interiorul.

Sa te buciri de ia.

Link către comentariu

bine ai venit pe forum....felicitari pentru achizitie :vwrullz:

stiu ca ... curiozitatea a omorit pisica, dar ce scrie pe spatele masinii? :))

Link către comentariu

Pentru "hro" : nu am fost pe Dacia Club insa in schimb am fost pe peugeot club romania si pe 205gti club.Inainte de a avea masina ast am avut un Peugeot 205 Roland Garros din 91. 1,4 benzina ,85 caluti.

Pentru "Brabus" : pe spatele masinii scrie "Wurt"; a fost masina din parcul auto al acestei firme.Din cate am priceput eu chiar a unui nene din conducere.

Are si pe luneta spate acelasi abtibild dar de teama sa nu deteriorez rezistentele ce incalzesc luneta nu l-am dat inca jos.

Iar acu despre masina: are numere de bv acum pentru ca sunt din Brasov dar lucrez in Bucuresti.(vezi numar).

motor de 1,6 benzina,

an fabricatie 2000,aer conditionat,abs, (epc- care habar nu am ce face),2 airbag-uri,volan reglabil pe inaltime si adancime si oglinzi heliomate dar nu incalzitesi nici electrice ,alarma.

Puncte lipsa (zic eu): nu are geamuri electrice,si nici inchidere centralizata dar astea sunt pe drum deja si urmeaza sa se intample.Chiar daca nu are dotari sa ma dea pe spate marturisesc ca pana acum sunt incantat la maxim de masina si nu cred ca e ceva sa ma supere la ea.Nu troncane ,nu scartie ,nu trepideaza iar motorul am impresia cate o data ca e pe curent. Am facut pana acum 4000 km cu ea si sper ca si dupa 50000 sa vorbesc la fel.

La itp a facut furori.Tehnic si mecanic a luat 10 daca pot spune asa .

La noxe insa nu a scos sub 0.38-0.40 CO2 nici sa o rog frumos.La recomandarea inginerului de acolo am schimbat filtrul de aer si am curatat injectoarele la ultrasuntete cica.

Dupa operatiune asta am scos 0.14-0.18 la noxe adica ce sa mai BOBOC, parfum.

PS: masina a ajuns la mine la 140.000 km iar pe cartea ei toate reviziile sunt la TESS sau vw .

Multam tuturor de gandul bun.

PS2 : revin cu fotografii din interior.

Modificat de acidutzu
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!