Jump to content

Audi A3 S-Line

ANdi B.

Postare recomandată

Prin urmare la o luna dupa ce s-a facut procesul de vopsire sa fac un polish la masina?

Link către comentariu
  • Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ANdi B.

155

• Dr.G.Silviu

15

• xht20

13

• Circoloco

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

Daca sunt imperfectiuni care te fac sa strambi din nas, asa ar fi indicat

Link către comentariu

Si eu sugerez la fel. Si totusi, dupa ce am citit tot topicul iar, sunt curios cum arata interiorul tau...vreau si eu sa vad butonul de RS4 si schimbatorul, pentru ca in poze aratau bine si chiar sunt curios :D Fa-i si tu o sesiune de poze la interior ;)

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Interiorul a fost schimbat acum 2 ani pe casco deaorece masina a suferit o usoara vandalizare de la un aurolac...

LE: sper sa arate la fel de bine si dupa ce iese de la vopsitorie sa nu ma trezesc cu urme prin masina...

Modificat de ANdi B.
Link către comentariu

Poze noi cu evolutia lucrarilor.59268a0a-c949-7e69.jpg59268a0a-c952-3d3c.jpg59268a0a-c95d-1540.jpg

Link către comentariu

Miercuri e ziua cea mare?

Arata foarte bine, dar puteau la fel de bine sa pozeze ce le convine.

Nu cobesc, chiar sper sa fie ok. :D

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Pana acum au dat dovada de foarte multa seriozitate, urmeaza sa montez butoanele cromate pentru:

- reglaj oglinzi exterioare

- butoane up/down windows

- sper eu si cradle pentru iphone 4s

Link către comentariu

Vor fi astazi blocaje si mai mari cu siguranta in trafic, ai ridicat masina domnule, astept cu nerabdare feedback-ul tau! :)

Link către comentariu

Asta ma gandeam daca sa o ridic azi pe la 5-6 sau sa astept sa o ridic maine dimineata. Ma gandesc ca acum ploua si as dorii sa o mai tina 12 ore in cuptor sa se prinda vopseaua mai bine, cei de la vopsitorie mi-au zis ca o pot lua azi fara probleme dar totusi as dorii sa o ridic cand nu ploua :) asa ca o voi lua maine dimineata la 9:00 :)

Link către comentariu

Sa-mi spui si mie cat costa butoanele cromate si suportul de iphone :D

Link către comentariu

1) butoane cromate 70 euro, pachetul contine set butoane usa sofer ( buton geam sofer, buton geam pasager, buton reglaj oglinzi), buton usa pasager

2) iphone 4 /4S cradle 120euro

Link către comentariu

59268a0a-8061-c66f.jpg

59268a0a-806e-e3de.jpg

59268a0a-807a-9048.jpg

59268a0a-8086-871d.jpg

Cum vi se pare la prima vedere?

Link către comentariu
Master_Blaster

Arata bine, vad ca ai vopsit gri inchis buza fata, arata mult mai bine asa. Comparativ de cum era inainte in n nuante si cu o groaza de zgarieturi arata f bine. Ar trebui sa modifici bara fata (sau tragerul) ca sa-ti dispara luftul ala dintre grila si capota ca asa masina pare prost asamblata.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

M-am gandit la acea problema dar nu am ce sa ii gac deaorece S3-ul are altfel de tragger.

LE: buza fata si ca cea din spate gri inchis asa era si pana acum 6 luni pana am dat peste un caine si am schimbat bara fata + vopsit si atunci a iesit masina in 3 culori :|

Modificat de ANdi B.
Link către comentariu

Nu-mi place...o singura culoare toata masina? :P

Link către comentariu

poze mari

dsc01480xc.th.jpg

dsc01479v.th.jpg

dsc01478cn.th.jpg

dsc01477l.th.jpg

Link către comentariu
Dr.G.Silviu

Cum adica are alt trager S3-ul?? Nu ai schimbat si capota cand ai facut faceliftul?

Link către comentariu

Ba da normal ca am schimbat-o, dar tragerul de S3, benzina e diferit fata de cel de diesel, cel putin asta este cauza pe care niste baieti de pe audi-sport au identificat-o.

Link către comentariu
Dr.G.Silviu

In miile de retrofituri pe care le-am vazut nu s-a spus chestia asta! Chiar stiu pe cineva cu 2.0 tdi si bara s3... fara probleme.

Cred ca la tine e altceva...

Link către comentariu

Pe cine eu am vazut madina lui Roy si are fix aceeasi problema. In fine poate se mai poate aranja ceva acum dar imi scapa acel lucru. Maine la 10 iau masina :)

Link către comentariu
catalinmiti

nu trebuie editata cumva si traversa de aluminiu din spate la montarea barei de S3 ?

Link către comentariu

Aceasta operatiune s a facut demult :)

Link către comentariu
  • cristi511 a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!