Jump to content

Audi A3 S-Line

ANdi B.

Postare recomandată

pacat ca nu se mai vad toare pozele :blah_:

Google   	 Error
Not Found
The requested URL http://lh3.ggpht.com/_Ey6wJXSKt18/Sb0vJbWYV5I/AAAAAAAAA8M/Vfesx2jZg4A/DSCN0344.JPG was not found on this server.

Modificat de Riddler
Link către comentariu
  • Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ANdi B.

155

• Dr.G.Silviu

15

• xht20

13

• Circoloco

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...

Masinuta a mai primit niste imbunatatiri:

- detector rada Whistler XTR-330, etse o solutie de buget care sper sa ma satisfaca intr-o oarecare masura

- am instalat zilele trecut butonul de engine start preluat de la RS4, operatiunea a fost desul de simpla am cumparat comutatorul de la PoRo V2 + noul pad pentru priza de 12V, + firul pentru burduful de la volan, intrusctiunile le-am luat de pe www.audi-sport.net, nu mai retin acum topicul dar imediat cum voi ajunge acasa voi posta un link corespunzator. Senzatia e super furmoasa, bagi cheile in contact apesi pe buton and voila - It's alive it's alive :) :offtopic:.

- masina sper sa primeasca saptamana aceasta si bara sapte + oglinzile de S3 + evacuarea milltek, desigur montate la PPPP - Interauto euroservice - Petru ;).

In rest imi doresc sa am parte de cat mai multi KM si fara probleme iar de 1mai cand ma voi duce in germania voi da si o tura pe faimosul circuit de la Nurburgring, o sa pun poze :)

Link către comentariu

Este ceva munca dar cu doua maini iscusite am dus la bun sfarsit aceata treaba :)) Nu este un adaos senzational pentru masina dar da totusi un mic efect "bolidului".

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Ama adaugat niste tipsuri interesante, producatorul este Borla, materialul - inox, le-am achizitionat si cumpart de la Pilot Auto, pret - 228RON

post-6794-1239998057_thumb.jpg

post-6794-1239998140_thumb.jpg

Modificat de ANdi B.
Link către comentariu

Salut baieti si paste fericit tuturor :blink: Ma gandesc tot mai serios sa imi vopsesc plafonul in negru - culoarea ar fi black magic pearl.

Ce ziceti cum considerati ca ar arata?

Multumesc

Link către comentariu

Eu l-as lasa asa. Pe o berlina se vede altfel, pentru ca se continua cu portbagajul normal si e alta senzatie fata de hatchback.

Link către comentariu

O poza cu maneta de la DSG schimbata o sa urmeze schimbata pareta de sus din piele cu una cu piele perforata deja comanda a fost data la PoRo V2

post-6794-1240480398_thumb.jpg

Modificat de ANdi B.
Link către comentariu
  • 1 month later...

Referitor la butonul de RS4... M-am hotarat sa mi-l pun si eu :coffee_lol: Ai avut vreo problema pana acum?

Modificat de Dr.G.Silviu
Link către comentariu

@ Dr. G. Silviu, nu am avut absolut nici o problema numai ca utilitatea lui lipseste cu desavarsire :rolleyes:

Acum sa trec la subiect, am observat faruri DRL produse de dectane pentru Audi A3 8P < 2009, ele ar arata cam asa puse pe masina. Investitia ar fi in jurul la 290euro.

post-6794-1245158478_thumb.jpg

post-6794-1245158485_thumb.jpg

post-6794-1245158493_thumb.jpg

post-6794-1245158500_thumb.jpg

Link către comentariu

Arata bine. Dar ai grija cu ele.. am auzit ca ar avea probleme "de calitate"

P.S si ce utilitate au restul modificarilor!? :rolleyes:

Modificat de Dr.G.Silviu
Link către comentariu
Arata bine. Dar ai grija cu ele.. am auzit ca ar avea probleme "de calitate"

P.S si ce utilitate au restul modificarilor!? :rolleyes:

Ai idee de unde se pot cumpara farurile deoarece cel de pe ebay cu nu are pe negru si nu trimite in Romania :|

Link către comentariu

Am scris si la topicul de la sectiunea A3... De la dectane direct de pe site...

Link către comentariu

Dectane inca nu le vand :icon_thumright: deoarece nu sunt disponibile inca spre comercializare. Ai idee produsele dectane sunt de calitate?

Link către comentariu

Dectane si Dayline (asa cum apare acolo) sunt unul si acelasi lucru... La ei pe site apare...

Link către comentariu

Frumos, frumos! :)

Badge-ul de S-line se poate pune in grila de S. Cel putin la A4. Si eu am avut aceeasi problema, cu grila de S4 si badge-ul de S-line care, logic, e facut sa se puna in grila de S-line. Nu, nu direct, cu ceva munca, dar merge... Ii tai din lateral din picioruse, pana intra intre 3 grile verticale.. si se prind chiar cu clemele lor de tabla. Cel putin la A4 a mers :D

E adevarat ca nu merge semn de S3 pe un A3 ;) Fie el si 2.0 DSG :D S3 e deja altceva!

Link către comentariu

Am comandat deja sigla de S-Line :icon_thumright: si am citit pe audi-sport.net un tutorial cum sa faci potrivirea.

Masina a primit turbo nou, hybrid ce-i drept, un turbo care o poate propulsa teoretic pana la 230-250cp, dar eu ma voi multumi cu 210-220cp :lol:. Turboul este de la turbo dynamics UK si a fost montat ieri. De asemenea astept FMIC-ul de S3 care este plug and play pe masina mea si sunt in cautare de radiator ulei, dupa ce voi monta absolut toate piesele voi merge la Superchips pentru softulet :wub:.

Totusi ce parere aveti despre faruri?

Modificat de ANdi B.
Link către comentariu

Nu-ti lua faruri aftermarket gen agel eyes, dayline etc. Dau mai multa lumina decat fara lupa, dar nu e foarte ok imprastiata. Mai ales la capitolul "in parti" stau fff slab. Eu am avut Dectane pe masina mea si am fost multumit pe jumatate. Fiind tot dectane, 99.99% lupele sunt aceleasi. Eu iti recomand o lupa in farul stock pe sistemul plug-in. Aspect OEM, calitate, oricand poti revenii la becul cu halogen fara sa faci modificari, ajustari etc. Daca te intereseaza te poti uita la masina me la poze sau iti voi da detalii pe PM de unde ce si cum :icon_thumright:.

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Eu nu as pune faruri AM... Mai ales la o masina care se respecta :blah: Poate arata mai interesant.... Dar calitativ nu cred ca se compara cu OEM (se poate sa ma insel pentru ca nu ma cunosc cu ele personal :P )

Link către comentariu

guessWHO: asta mi-au sugerat mai multi :) nu stiu totusi cum ar da nu sunt asa de sigur

Link către comentariu

eu stiu cateva s3-uri cu plafon negru si arata foarte bine. daca faci plafonul negru trebuie sa faci si eleronul, ca altfel arata urat

Link către comentariu

plafonul asta negru despre care vorbiti a devenit un trademark pentru tuningul care se face in romania...

eu nu as lipi folie pe caroseria masinii indiferent de model si culoare, fara suparare dar imi pare kitschos... la exteriorul unui a3 as umbla doar la jante (18 sau 19") si as tranti o suspensie. e o reteta care functioneaza de fiecare data si e mult mai de efect si mai apreciata decat aspectul de comun si ieftin dat de xenoane cat mai albastre si folie pe plafon sau capota...

dar la urma urmei, daca tie iti place, ar fi pacat sa dai 2 lei pe parerea mea... sanatate! :rolleyes:

Link către comentariu
  • cristi511 a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!