Jump to content

Audi A3 S-Line

ANdi B.

Postare recomandată

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ANdi B.

155

• Dr.G.Silviu

15

• xht20

13

• Circoloco

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut vreau doar sa resetez service interval.

incearca..

Here it is as clear as I can make it:

0. Display reads "Service!" when you first start the car.

1. With the ignition key in the off position, push and hold the right button under the speedometer. This is the button you use to reset the trip odometer also.

2. Turn the ignition key to the on position, but don't start the engine. Keep holding down the right button while you turn the key.

3. Push the left button under the tachometer. Your service light should reset to say something like "Service in 8100 miles."

Link către comentariu

Salut,

Am facit azi un upgrade de soft pentru rnse mk2 de la versiunea 0200 -> 0220 si ultima harta 2013.

Inainte

post-6794-13580845766338_thumb.jpg

Dupa

post-6794-13580846093525_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Masina tocmai a primit azi un upgrade pentru serios. Cum o sa fie totul in ordine si pe partea de software voi pune niste poze.

Link către comentariu
  • 3 months later...

Salut,

Nu am mai postat de ceva vreme pe acest topic, am dorit sa vind masina intre timp dar nu s-a concretizat nimic. La inceput am considerat asta ca un ghinion dar cu timpul mi-am dat seama ca a fost inspre mai bine. Am inceput lucrul la softul final al masinii.

Prin urmare masina are in prezent o turbina de pe Ibiza Cupra TDI PD160. 

mai jos voi posta loguri cu diferite versiuni de soft incepind cu primul BETA, ce a fost inainte era total neinteresant.

NOTA:

- rc - release candidate

- wip - work in progress

- iq - injected quantity

BETA

- modificat N75 si interpolat cu cel de pe PD150, 

- modificat putin IQ

link

RC1

- crescut IQ-ul

- crescut boostul, cu overboost de 2850

- modificat limitarea de diagnoza pentru a afisa o presiune mai mare de 2601mbar, asta se poate face foarte usor derivind cautind dupa 0; 980 ; 0, prima modifcare ar fi sa iti arata jumatate.

link 

RC2

- fail

RC3

- prima incercare de corectare a over boostului de pe treapta a 4a care apare intre 2200-2300

- crestut IQ la 75mg de la 2200rpm

link

RC4

- wip ( work in progre)

Link către comentariu

Mai este putin, dupa cum se vede si in loguri este o mica problema in treapta a 4a intre 2200->2400 probabil din cauza IQ mare face putin overboost si pid-ul incearca sa il reduca. Pana vineri punem RC5 si iesim in teste. masina o sa aiba in jur de 220cp.

RC4

- n75 control 

- pid control 

- soi mod.

link

O sa incerc sa fac rost de o sonda egt pe usb sa vad la cateva run-uri din 4,5,6 ce temperatura am. E foarte important sa NU depasesc 900c. Masina acum se simte foarte bine pe toata plaja de turatie dar se mai poate rafina putin.

Daca sunt intrebari let them fly!

Link către comentariu
  • 1 month later...

Masina o sa primeasca aceasta saptamana un detailing interior la recomandarea lui robi_zet.

Am ajuns cu softul la versiunea finala ultimile modificari implica:

- maf based afr

- map a ramas sa controleze doar turbo in rest nu mai intra in calcul la smoke map sau afr, acum toate se fac ca mai sus, maf based.

Sper sa ajung si la dyno cat mai curind.

Link către comentariu
  • 5 years later...
  • cristi511 a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!