Jump to content

Audi A3 S-Line

ANdi B.

Postare recomandată

deci sa inteleg ca e normal? In realitate se vede daor daca te uiti foarte atent si soarele trebuie sa bata dintr-un anumit unghi :D

Link către comentariu
  • Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ANdi B.

155

• Dr.G.Silviu

15

• xht20

13

• Circoloco

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

Stai linistit. Lasa piticul sa isi caute alte probleme :)

Link către comentariu

Diferente de nuanta intre bara si aripi se vad si la masini de 100k ,probabil din cauza grundului de plastic,oricum este normal.

Link către comentariu

OK daca ziceti voi ca e normal :)

Link către comentariu

Trebuia sa faci poza mai de aproape, ca asa de la distanta poate sa fie diferenta si de la umbra. Si eu sunt de aceeasi parere cu baietii.

Link către comentariu
Master_Blaster

Bara a fost vopsita separata, adica nu pe masina si e posibil sa fie o mica diferenta de nuanta. Poate din cauza ca nu a stat in aceeasi pozitie in care sta in mod normal si vopseau s-a uscat diferit.... Vopselele metalizate sunt f pretentioase.

Dar in pozele alea pe mine ma deranjeaza mai mult ca jantele, stau prea mult sub aripi, iti trebuie niste distantiere mici ca sa fii flush cu caroseria, mai ales pe spate.

Link către comentariu

Doamne distantierele si stabilitatea nu prea suna bine :))

Ai dreptate referitor la cum s-au vopsit cele doua bare, au fost vopsite separate si uscate pe stand.

Modificat de ANdi B.
Link către comentariu
Master_Blaster

As fi zis de jante dar stiu ca-ti plac astea asa ca alta solutie nu am habar decat butuci custom :P

Link către comentariu

da, jantele vor fi schimbate cu unele team dynamics pro race 1.2

In rest cum vi se pare the paint job?

Link către comentariu

Mereu vor fi diferente de la plastic la tabla. Si eu am si a mea nici macar nu e metalizata... :(

Link către comentariu
  • 4 months later...

Salut,

Din nefericire trebuie sa schimb clapeta de admisie, deoarece s-a ars motorasul si de fiecare data cand opresc motorul ma smuceste destul de tare. Pe aceasta cale tin sa ii multumesc lui Dr. Silviu si lui tut0581 care m-au ajutat cu dignoza si cu identificarea problemei.

THX

Link către comentariu

Salut,

Din nefericire trebuie sa schimb clapeta de admisie, deoarece s-a ars motorasul si de fiecare data cand opresc motorul ma smuceste destul de tare. Pe aceasta cale tin sa ii multumesc lui Dr. Silviu si lui tut0581 care m-au ajutat cu dignoza si cu identificarea problemei.

THX

asa.. mai cheltuieste si tu ca eu m-am saturat :))

Link către comentariu

Chiar aia cred ca este. !Ieftina rau. Am schimbat-o si eu la scurt timp dupa ce schimbasem si EGR-ul.

Link către comentariu

Da este clapeta ASV, am si martor in bord dar siguranta F8 nu este arsa daca era arsa nu imi mai mergeau nici ventilatoarele deoarece sunt pe acelasi circuit electric.

Link către comentariu

Am patit si eu la fel la A4. Din ce tin minte a fost destul de scumpa, dar este insuportabil opritul motorului cand este dusa.

Link către comentariu

Da si oricum daca sare si siguranta e nasol de tot :P, este in jur de 900ron

Link către comentariu

Aparent problema este la controlerul de pe ASV este bulit, daca reusesc sa gasesc altul se poiate inlocui foarte usor.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Problema clapetei de admisie a fost reparata de colegul miltisus el avind un service de electronica auto. Ce pot spune mai multe decat ca motorasul era infundat de cat ulei era in clapeta.

Il recomand cu caldura!

Link către comentariu
  • 1 month later...

Salyut cine ma poate ajtua si pe mine cu un vcds sa resetez niste parametrii?

Multumesc

Link către comentariu
  • cristi511 a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!