Jump to content

Audi A3 S-Line

ANdi B.

Postare recomandată

Stiu ca am intrebat de doua ori ;) dar daca nu vroia sa spuna nu trebuia sa specifice ca e vorba de un coleg de forum ;)

Mergea "s-a intamplat intr-o parcare, ne-am inteles, totul se rezolva"

Link către comentariu
  • Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ANdi B.

155

• Dr.G.Silviu

15

• xht20

13

• Circoloco

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

Publicat (modificat)

@TEFF: nu inteleg ce doresti sa insinuezi, dar cred eu ca imi pot rezerva dreptul de a nu specifica numele colegului. Nu am specificat si nici nu voi specifica numele acestuia deoarece apreciez dreptul lui la liniste. Daca spuneam ca s-a intamplat intr-o parcare adevarul era putin denaturat nu crezi?

Numai bine!

Modificat de ANdi B.
Link către comentariu

Pai si Junior ce e mai Andi? Aeroport? Eu m-am referit ca puteai spune o situatie de genul "eram intr-o parcare cu masina, cineva a iesit cu spatele de pe locul de parcare fara sa se asigure si m-a atins". E simplu.

In fine, eram doar curios. Relaxeaza-te ;)

Salut

Modificat de TEFF
Link către comentariu

Cred ca intreba ca, la urmatoarele intalniri, sa se fereasca.. :))

Glumesc evident! Se poate intampla oricui oriunde. Nu e grav, se repara repede!

Link către comentariu

In seara asta am aflat ca tragerul montat de hotii de la karo group NU este original ai din cauza asta este un luft mare intre bara si capota.

Din cate am gasit pe net traggerul este de origine turceasca.

post-6794-1337895821852_thumb.jpg

post-6794-13378958333646_thumb.jpg

Link către comentariu

Cateodata tot raul este spre bine! Macar acum poti sa o rezolvi cu un trager original! Speram sa vedem pozze cat mai curand cu masina "la linie"

Link către comentariu
  • 1 month later...

post-6794-1341662530924_thumb.jpg

post-6794-13416625462016_thumb.jpg

post-6794-13416625677466_thumb.jpg

post-6794-13416625866796_thumb.jpg

post-6794-13416626027218_thumb.jpg

New toy from my german friends gtb2056vk from alfa romeo brera 2.4jtd 210cp.

Link către comentariu

Mai baga o fisa teff :) este turbina care vine pe 2.4 jtd 210cp adica alfa romeo brera 159. Turbina se invarte ca cea stock adica pe la 1800rpm am deja 1.5 bari peste presiunea atmoaferica. Am renuntat la hibride.

Link către comentariu

Aici am doua variante, una custom sau pot merge pe solutia lui bluey, adica pe galeria stock a masinii si anume tai partea de evacuare de galerie si sudez flansa pe care se prinde turbina.

Link către comentariu

Daca tot ai luat o alta turbina, eu zic ca merge sa iti faci si o galerie custom

Link către comentariu

Da asta trebuie sa decid acum pe ce galerie merg sigerenta de cost intre a folosi galerie stock vs galerie custom e cam de 600eur.

Link către comentariu
Johnny Bravo

De ce bu ai mers ca si mine pe GT2052V? Este plug&play si arhisuficienta avand in vedere limitarea DSG.

Link către comentariu

Nu am mers pe gt2052 din doua cauze:

1) este mai putin potenta decat turbina actuala

2) se spooleaza mai greu

3) mai mult de 200cp safe nu poti face cu ea indiferent de ce spune lumea.

4) turbina gtb ofera un egt mult mai mic din cauza geometriei variabile mai eficiente.

Link către comentariu

Nu am mers pe gt2052 din doua cauze:

1) este mai putin potenta decat turbina actuala

2) se spooleaza mai greu

3) mai mult de 200cp safe nu poti face cu ea indiferent de ce spune lumea.

4) turbina gtb ofera un egt mult mai mic din cauza geometriei variabile mai eficiente.

Vezi ca ai scris 4 cauze :))

Link către comentariu

da :) m-am luat cu argumentele

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

da am uitat comentariul. Nu vi se pare ca bara spate are alta culoare...?

Link către comentariu

Se observa o mica diferenta de nuanta, insa doar daca te uiti atent, daca nu ziceai nu imi dadeam seama (cel putin din poze).

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

:P Chiar nu inteleg de ce deoarece a fost toata masian vopsita o data si abia acum am observat...dupa doua luni...

Link către comentariu

Masina mea a venit din fabrica cu o mica diferenta de nuanta, sesizabila doar la o privire atenta in soare, bara spate si cred ca si cea fata la mine.

Probabil vopseaua nu prinde la fel

Link către comentariu

Vopseaua prinde altfel pe plastic si altfel pe tabla. Am vazut si eu masini noi cu diferente pe ele.

Link către comentariu
  • cristi511 a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!