Jump to content

Audi A3 S-Line

ANdi B.

Postare recomandată

Se taie din contra bara..

Link către comentariu
  • Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ANdi B.

155

• Dr.G.Silviu

15

• xht20

13

• Circoloco

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

Dr.G.Silviu

Uiti ca si eu am bara de S3 spate... si nu am taiat nimic!!

Din fata stiu ca nu e la fel... (eu am cumparat bara de S3 ca nu vreau sa tai)

Link către comentariu

Daca se poate regla ceva atunci este f bine :) maine dimineata iau masina :)

Silviu tu ai casco la ama sa stiu despre ce asigurator sa intreb ?

Link către comentariu

In pozele cu laterala dreapta spate nu vi se pare o diferenta de culoare intre culoarea caroseriei si culoarea barei?

Link către comentariu

Nu cred ca e diferit tragerul.

Au facut multi modificarea asta si s-a potrivit la linie. Trebuie reglat din trager si din bara.

Si eu am luft acolo cu bara normala de A3, de cand a fost data jos si pusa inapoi. Nu am mai apucat sa o reglez de un an-doi, si sincer e cam enervant cand o vezi mereu asa..

Ar trebui sa incerci sa le spui sa ti-o regleze.

Apropo, ciudat ca tie nu ti-au scos chederul de la geamurile spate, ci doar l-au imbracat in scotch. Se poate scoate si ala.

Oricum a iesit bine, daca ii pui si stopurile de facelift, e :emthup:

Silviu, el se refera la traversa de aluminiu din fata, cea din spatele barii fata. Aceea trebuie taiata putin pentru a intra bara de S3. Traversa de S3 e putin mai mica in latime.

Nu cred ca riscai nimic daca o taiai, ajungea la aceeasi latime.

Bara spate vine plug&play..

Parca e o diferenta de nuanta, dar din cate am inteles de la mai multi, e diferenta datorata materialelor care sunt vopsite. (plastic/tabla)

Am vazut multe masini noi care vin cu mici diferente in vopsea intre bari si tabla masinii.

La tine pare acceptabil, eu am aceeasi culoare ca tine, si e foarte pretentioasa la vopsitorii. Mie mi-au iesit barile nuante diferite, mult mai diferite decat ce ai tu acum.

As lasa-o asa, chiar e ok la tine.

Modificat de paul_e88
Link către comentariu
Publicat (modificat)

Salut,

Am luat masina vopseaua arata f.f.f bin sunt foarte multumit de cum a iesit. O sa caut acum pe cineva care sa stie sa imi regleze capota bara etc.

imagests.th.jpg

Modificat de ANdi B.
Link către comentariu

Cu ajutorul lui Razvan_SPD o sa rezolv si problema luftului care este din cauza tragerului care este reglat prea jos. Problema cu capota nealiniata am rezolvat-o acum mai este cea cu tragerul si gata toate sunt aliniate perfect.

Link către comentariu

d5e95507-44a4-b770.jpg

d5e95507-44b0-9d0b.jpgd5e95507-44bd-a9d9.jpg

Pana voi ajunge la o intalnire pe timul zilei asa arata "the apint job"

Link către comentariu

Multumesc si va arata si mai bine cand o sa fie tragerul reglat. Pana atunci am de montat butoanele pemtru geamuri si oglinzi.

Link către comentariu

Nu stiu ce se intampla dar anvelopele michelin ps3 au devenit execrabile au fost cumparate in vara lui 2011 iar acum nu mai am aderenta deloc cu ele sunt exagerat de moi..

Link către comentariu
Johnny Bravo

Sunt contaminate. Mai ales daca au fost pe masina cand ai vopsit-o.

Si mie mi s-au parut la fel ale mele la inceput, cand le-am pus pe masina insa acum sunt OK!

Link către comentariu

post-6794-13378056074104_thumb.jpg

post-6794-13378056210151_thumb.jpg

post-6794-13378056331801_thumb.jpg

post-6794-13378056474857_thumb.jpg

Fail la intalnirea de pe forum din aceasta seara...

Link către comentariu

te-a lovit un forumist?

s-a bucurat si ea de vopsea impecabila cateva zile :(

Link către comentariu

Da un coleg de pe forum oricui i se poate intampla!

Link către comentariu

Dar cum te-a lovit de a intrat sus in adancitura aia?

Link către comentariu

A dat cu spatele oricui i se poate intampla..

Link către comentariu

Am vorbit azi cu colegul in cauza si vom rezolva problema cu o constatare amibila maine deoarece azi a fost foarte urat afara. De asemenea am vorbit si la service sa o vopsesc. Noi sa fim sanatosi deaorece oricine poate sa greseasca.

Numai bine!

Link către comentariu

Teff, ai intrebat de 2 ori...poate nu vrea sa spuna.

"buba" nu este mare, oamenii s-au inteles...ce e mai nasol este ca se mai pierde timp cu vopsitul.

Link către comentariu
  • cristi511 a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!