Jump to content

Audi A3 S-Line

ANdi B.

Postare recomandată

Salut,

In urma cu cateva luni, la inceputul lui august mi-am schimbat si eu masina, vechiul A4 s-a preschimbat intr-un Audi A3 2.0TDi 170cp DSG S-Line SportPaket. Desigur A4 a ramas inca in familie :))

Despre noua masina pot spune urmatoarele:

- produsa la data de 06/05, trecuta in talon 06

- are in prezent 116000km, ea fiind cumparata la 105000km

- am cumparat-o de la un dealer Audi din Schintzler

- masina are in prezent inca un an de garantie aceasta venind cu garantie extinsa

- fostul proprietar a fost chiar dealerul Audi de unde am cumparat-o

Acum datele cu adevarata interesante despre masina:

- echiparea este Ambition

- cod motor BMN

- motorul 2.0TDI 170cp cuplat la cutia DSG este cu adevarat senzational, are niste reprize foarte bune iar consumul este mai mult decat decent

- pachetul S-Line SportPaket plus - include tapiterie piele partiala, volan sport S-Line, suspensie s-line, directie sport, scaune sport

- pachetul lumini, care este destul de interesant si util

- clima - "bizonica" la fel ca pe A4

- incalzire in scaune + sistemul auxiliar de incalizere, care in momentul de fata isi face toti banii, masina se incalzeste mult mai repede

- sistemul de sunet este concert + incinte BOSE (aici am o MARE CURIOZITATE)

- sistem bluetooth pentru conectarea la masina a device-ului mobil

daca mi-a scapat ceva o sa le trec mai tarziu :)

In legatura cu sistemul de sunet BOSE mare mea nedumerire este legata de faptul ca, grilajele nu au emblema BOSE, din cate am vazut pe optionalele masinii aceasta include sonorizarea BOSE iar in istoricul service al masinii am observat ca in 2007 s-au schimbat grialjele de la boxele de pe usi din cauza "deteriorarii excesive" :| ciudat.

Pana in prezent am facut cu masina aprox. 11000km, pot spuen ca sunt foarte multumit de comportamentul dinamic al acesteia, ajunge f. repede in turatii motorul iar la sprint masina este senzationala pentru 170cp.

De cand am cumparat masina am modificat putin la ea si anume in urma cu aprox 3 saptamani i-am montat un LSD produs de firma Quaife din Marea Britanie.

In curind o sa uploadez si pozele :P

P.S daca am uitat ceva o sa completez uleterior.

Pozele Promise:

p1020936av7.jpg

p1020937cv5.jpg

p1020938dq6.jpg

p1020939jt1.jpg

p1020940pk8.jpg

w800.png

p1020942fm4.jpg

p1020944ce8.jpg

p1020945ha0.jpg

p1020947mv3.jpg

p1020948ct9.jpg

p1030054yr6.jpg

w3072.png

p1030058el1.jpg

p1030059ke4.jpg

p1030060vb8.jpg

p1030061cy2.jpg

Modificat de ANdi B.
Link către comentariu
  • Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ANdi B.

155

• Dr.G.Silviu

15

• xht20

13

• Circoloco

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

Felicitari pt. achizitie, este absolut superba :icon_thumright: Imi plac im mod special:

- jantele

- eleronul spate

- volanul

Sa o stapanesti sanatos!

Un pret ne zici si noua? ... :P

Link către comentariu

Multumesc, astea sunt pozele facute de dealer atunci cand i-am cerut :P. De atunci nu i-am mai facut poze.... :| O sa ii fac cat de curind si o sa le postez :D

Felicitari pt. achizitie, este absolut superba :icon_thumright: Imi plac im mod special:

- jantele

- eleronul spate

- volanul

Sa o stapanesti sanatos!

Un pret ne zici si noua? ... :P

OK AM uitat pretul :D. Banuiesc ca se vede si in pozele cu Add-ul. Pretul zic eu ca a fost OK 15450 + TVA

Link către comentariu
  • Administrator

Dude, arata f bine!

Ai uitat de modificarile la nivel de safety (becuri fata) si de cool-look - sticker dark blue :icon_thumright:

Link către comentariu

Finul DUDU are dreptate :icon_thumright: rachetuta tocmai s-a imbogatit cu un sticker dark blue vwforum.ro pe luneta :P

Link către comentariu

Am uitat sa mentionez ca masinii i se pregateste un kit xenon - acum trebuie sa mai aleg ori de 35W ori de 55W.

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos ! foarte frumoasa! cum se simte diferentialul? adica inainte si dupa care ar fi diferentele la mers tare, pe curbe...

la un soft nu te-ai gandit?

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

@Bogdan_wrc: de cand am instalat diferentialul nu am avut drumuri la munte deci nu iti pot zice dar rezultatele preliminare sunt foarte uincurajatoare, am simtit o crestere a aderentei care s-a vazut prin - interventia esp mai arar si ptrin-un demaraj 0 -100 mai mic cu 0.4 sec, producatorul scrie in cartea diferentialului ca pentru acest model echipat cu cutie s-tronic timpul 0-100 se reduce aprox cu 0.5 sec.

De asemenea este o placere foarte mare pe nisip, masina zici ca e un mic tanculet :salut:

Link către comentariu

merci mult de informatii. stiu multi care ar dori sa puna si de aia. daca ai ocazia sa testezi pe curbe, astept reactii. bine nu neaparat la emrs tare..dar sunt curios in curbe cum se simte.

Link către comentariu

Man daca vii in we in buc dam o tura sa vezi cum se comporta. Iti pot spune despre pret care a fost 500lire, iar montajul e destul de scump, mai ales pentru DSG.

Inca o scurta mentionare chip ii facusem pe la 190cp dar cand am fost la dealerul Audi - Scorpion Focsani acestia mi-au sugerat sa pun tot softul stock pe masina deoarece e bine sa protejez cutia DSG.

Modificat de ANdi B.
Link către comentariu

merci de invitatie :salut: dar tu stii mai bine masina, de aia asteptam parerea ta, inainte si dupa :lol: o sa tin cont de invitatie.

un soft bun poate proteja la fel de bine softul cutiei. uite si Ovidiu cu GTI DSG are soft si cu protectie pe cutie si mai stiu destui...

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

As avea o scurat intrebare: ce culoare ma sfatuiti sa aibe xenonul 4300K, 5000K sau 6000K.

De asemenea as dorii ca tevile de esapament sa mi le schimb sa fie ca la S3 drepte, aveti idee unde pot face aceasta operatiune in BUC?

Link către comentariu

eu am xenon de 4300k, stock, si la golf am avut de 6000k, pus de mine...si la S3 vreau sa pun de 6000k. e mai puternic.

ca sa indrepti tevile, nu tre sa dai gaura in bara?

Link către comentariu

Nu este nevoie de gaura deoarece bara este facuta pentru doua tevi, eu momentam am doua tevi dar numai ca sunt indreptate putin in jos.

Link către comentariu
eu am xenon de 4300k, stock, si la golf am avut de 6000k, pus de mine...si la S3 vreau sa pun de 6000k. e mai puternic.

Cel mai puternic este 4300K, ala e alb. Pe Golf era mai puternic pentru ca n-avea lupa. Lumina mult mai bine da' le si rupea ochii celorlalti :icon_thumright:

Link către comentariu

o mcia precizare: masina a venit fara pachetul - fumatori, deci nu am nici scrumiere si nici bricheta :ceuameni:, lucru care ma bucura nespus + volanul are schimbator de viteze F1 Style :blink:, lucru foarte cool ca si aspect dar din punct de vedere al functionalitatii tinde la 0

Modificat de ANdi B.
Link către comentariu

Foarte foarte frumoasa masina. Motorizare si dotari de top. Sunt curios daca la exterior ai culoarea Sline avussilver? Asa e?

Sa o stapanesti sanatos si bafta la modificari.

Link către comentariu

@Vlad_MHL: uite datele despre culoare:

Culoare

Tip Cod culoare Cod vopsea (Nr. vopsea) Descriere

exterior (caroserie/plafon) C2/C2 LY7J Avus Silver, pearl effect/Avus Silver, pearl effect

interior QE black/black-black/black/black

Este culoarea la care faci tu referire?

Link către comentariu

Exact. Este culoarea care, daca nu aveai pachet s-line, costa cat una exclusive, adica aproximativ 2500 euro cu tot cu TVA. Dar, daca ai pachetul s-line, te costa vreo 700-800 euro, cat una normala, fie ea metalizata sau pearleffect.

Link către comentariu

Good to know that thank you!

Trebuie sa mentionez ca nu am verificat nr de km ai masinii daca sunt reali sua nu, am destul de amre incredere in acest dealer. Procedura de cumparare a fost destul de simpla. Am vazut add-ul cu masina pe www.audi.de la masii de dealeri, am sunat dealerul am vb cu el l-am rugat sa imi trimtia un contract ma fost cu contractul la un avocat acesta a adus mici modificari contractului a.i si eu sa fiu protejat am trimis contractul in Germania, l-au semnat am luat bilete la avion am ajuns la Koln de acolo la Schinitzler am achitata masina si voila :P

Totul a decurs foar foarte bine iar partea germana a fost extrem de cooperanta.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. Sa o stapanesti sanatos :P. Scaunele sunt similare cu cele de pe A6-le meu(ale mele au si s-line logo), schimbatorul similar. Inca odata sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Multumesc mult, logo-ul S-Line a fost introdus pentru modele-le 06.

Link către comentariu

Am o intrebare: ce diferenta este intre muzica de pe NAVI+ si cea dintr-un concert?

Multumesc

Link către comentariu
  • cristi511 a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!