Jump to content

"Furia neagra"

claudiuDC

Postare recomandată

Salutare!

Dati-mi voie sa ma prezint si eu: sunt un VW Passat din '92, motor 1.8 de 90CP, benzinar dupa cum sigur v-ati dat seama si am calcat pe plaiurile mioritice de cateva saptamani. M-am plimbat deja 222.000 de km. si am trecut prin mainile a 3 proprietari. "Stapanul" meu ma ingrijeste deocamdata, ma aranjeaza si ma pune la punct ca sa arat bine pe cand m-o scoate-n lume.

Eu sunt certat cu rugina si n-am avut niciodata vreun accident major. De loc sunt austriac, asa ca n-am avut parte de experiente romanesti pana acum.

Daca mai sunt frati de-ai mei pe acest forum, ceea ce stiu sigur ca da, astept pareri de la ei.

Va multumesc si ne mai auzim.

Semnat,

VW Passat BH059123

:icon_thumright:

Link către comentariu
frumoasa poveste; :ceuameni: poze ai cu tine:? :blink: :P

In avatar e prima mea poza pe pamant romanesc. Atunci aveam inca "buletin" de Austria.

Acum sunt in service la reparatie capitala, de indata ce ies de-aici, promit album foto.

Pa-pa! ;)

Link către comentariu
In avatar e prima mea poza pe pamant romanesc. Atunci aveam inca "buletin" de Austria.

Acum sunt in service la reparatie capitala, de indata ce ies de-aici, promit album foto.

Pa-pa! :P

Pai asteptam cu nerabdare ! :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!