Jump to content

My SaVaGe

Valix

Postare recomandată

Faina Domnu' Valix, s-o stapanesti sanatos :P :ceuameni:

Vezi ca inscriptiile cromate le gasesti la preturi faine 3 la 10.000 (ROL nu RON sau euro ca nu`i mai trebuie dupa :blink: )

Link către comentariu
  • Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Valix

17

• Bogdan_wrc

12

• Riddler

4

• Borisake

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Goguleeee....in sfarsit am scapat de stres...

Hai ca e frumoasa. Sa te bucuri de ea si sa faci muuulti km fara reparatii!

A, inca ceva, ar trebui sa faci o lista cu toti cei pe care ne-ai stresat pana a venit frumusetea :blink:

Abia astept sa ma plimbi cu CC-ul... :ceuameni:

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, iar dotarile sunt bine alese. Sa o stapanesti sanatos. :ceuameni:

Link către comentariu

Dap, asa e: in ordine aleatoare dm76ro (:blink:), bogdan_wrc, rin, michael_9n, fuscobal, baracuda, Vlad MHL, si multi, multi, f. multi altii :ceuameni:.

VA MULTUMESC LA TOTI !

Link către comentariu

Bravo domnule.Foarte frumoasa.Este aproape identica cu a mea.Motorizarea,xenonu si jantele cred ca o diferentiaza de a ta.Eu unu mor dupa trapa aia panormaica.Cum te impaci cu motorul pe benzina?Consuma mult?

S-o stapanesti sanatos si s-o conduci cu placere

Numai bine :somnmare:

Link către comentariu

Ati remarcat Touaregul ? Noul Candy-white Passat CC, pune in umbra orice alt VW ...si nu numai :D

Link către comentariu

Consuma cam mult, da. Dar am facut doar 500 km. Poate o mai scadea consumul dupa rodaj....

Am uitat sa-l trec in lista celor care m-au ajutat pe Voinea, care a a vut o contributie esentiala :icon_thumright:. Merci, Dragos.

Link către comentariu

Sa o stapamesti sanatos! Din pacate parerile mele despre masina le cunosti.. :D Daca te mai aud ca te plangi de consum te mananc, eu ce sa mai zic care am o medie mereu pana la munca peste 20%.

P.S.: Eu inca mai sunt stresat :icon_thumright:

Modificat de Baracuda
Link către comentariu

Le cunosc, Baracudule, le cunosc. Tocmai de aia sunt in dubii daca sa-ti dau banii pe kiturile de xenon sau nu.....:icon_thumright:

Link către comentariu

pai 500 de km facuti in Buc...ti-am zis scoate-o la plimbare in rodaj...nu iti bate joc de ea...astept...sa vina si Accordul nou si sa ma plimbati. pe noi si pe fam. Michael.

sigur nu ai uitat vreo persoana caruia sa ii multumesti? :-w

Link către comentariu

Buuuuuuuuun, hai sa vedem un mic To-Do list:

1. soft

2. admisie

3. suspensie

4. folie

5. astept sugestii :D

La folie e posibil sa renunt, ca e atat de ciudata luneta, ca nu ajung cu degetele la marginea ei inferioara, nici daca vreau sa o sterg :D.

Link către comentariu

SOFT? pentru ce mah? nu ti-au zis toti ca nu are rost? la cat mergi prin Bucuresti...si cat de des folosesti tu aia 40 de cai in plus? esti si tu o fire mai sportiva si nu stiam :D

admisie? pentru praful din bucuresti? nu te lua dupa fusco, rin inainte sau eu... ia sa vezi RIN va face ceva la masina acum? nimic..ca nu mai se preteaza...

masina ta nu prea e sport...e alta "clasa" sa zic asa...eu sincer, nu i-as face mai nimic...

si suspensie? o sa rad de tine pe drumurile din bucuresti :) sa nu ma suni sa te plangi !

SUGESTII? baga banii in benzina si revizii bune si plimba-te, sau plimba-ti prietenii :D

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

pai la mine are ignore pe mess, sunt mereu offlline, pe telefon nu mai raspund si acum ma suna cu diferite numere de la servici... :)

astept sa multumeasca tuturor...eu inca astept...

Link către comentariu

Bai Valica, dar in ce datorii te-ai bagat; si cred ca pana nu faci lista aia, nu o sa te lase Bogdan in pace ;) si acum pe bune nu vezi ca s-a facut deja coada la masina ta? Cand ai de gand sa ne programezi la ceva ture? :) Ca sa nu ajungi asa din cauza asta :P :P :P

Link către comentariu

pai si nu intrii pe alte forumuri sa multumesti ? :icon_thumright:

e bine asa...sper totusi sa te conving sa te abtii de la bagat banii aiurea in ea.

Link către comentariu

Evident, arata foarte bine ! Sa ai grija de ea !

Scrie te rog si consumul pe care il ai; in 5 saptamani vine si a mea si deja ma sperii cand va vad pe toti ingrijorati de consum. Sare de 12% in oras ??

Link către comentariu

:)))))))))

Nu ca sare, sare ca la saritura in lungime :cheers:. Eu am media pe cele 3 saptamani de cand mi-a venit masina, 100% urban, 15.5 - 16%.

Link către comentariu

Gata, am sarit de 1.000 km, deci am cam terminat rodajul ;).

Week-end-ul asta am scos-o din Bucuresti, si i-am cam dat :icon_thumright:. Am prins si viteza maxima data de constructor, si chiar lejer ;). Consum mediu la drum intins 9-11%, in functie de talpa. Adica la un maxim de 140-160 km/h, consumul a fost pe la 9. Peste, a fost 11.

A mai scazut si consumul la oras, media e acum cam 14.5 %.

Per ansambu sunt multumit de masina. Totusi, merge un soft :D. Bogdan, sper ca nu mai citesti topicul asta :D.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!