Jump to content

My SaVaGe

Valix

Postare recomandată

Carevasazica avem asa: Passat CC 1.8 TSI - 160 CP, Candy White.

In afara de dotarile de serie (esxista o singura echipare la CC), am mai pus climatronic, tapiterie din piele+alcantara cu incalzire in scaune si duze spalator parbriz incalzite, Park Pilot, radio RCD510 cu touch screen si CD changer cu 6 CD-uri, volan multifunctional, frana cu Auto-Hold, ornament de bord si usi Brushed Alluminium.

Stiu, mai mergea xenonu' si o trapa, dar nah, asta a fost. Data viitoare :blink:.

Masina e super ok, se misca bine, si consuma foarte mult :lol:.

Momentan nu am decat o poza. Mai pun si altele pe masura ce le mai fac :icon_thumright:.

post-1646-1223358501_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Valix

17

• Bogdan_wrc

12

• Riddler

4

• Borisake

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foarte frumoasa masina ta alba. Sa te duca pe drumuri bune!

Link către comentariu

F frumoasa, sa o stapanesti sanatos. Trebuia sa iei diesel (daca exista) daca te sperie consumul...

Link către comentariu

nu era de ajuns ca m-am saturat de ea pana a venit..acum ma satur si aici de ea..ofofo..

sa o stapanesti sanatos. ti-am zis ca e frumoasa...si destul de bine accesorizata la banii astia.

Bogdane, il sperie consumu ca e inca noua, si ca la TDI tot asa mult ar avea (sta mult in trafic) si oricum la cat merge cu masina nu merita diferenta fata de TDI.

Link către comentariu

Pai am mers chiar si cu 120, si se tinea bine. Cred totusi ca mai mergea un pic :)).

Link către comentariu

Da domnu ti-am zis alba e marfa ... arata bine sa o stapanesti sanatos si lasa trapa si alea ca sigur le vei avea pe viitoarea masina...

Daca e te mai gandesti la ce am vb, de cip, eu zic sa o lasi asa dar tu decizi, ar fi pacat sa nu iti iei altceva de care te poti bucura mereu decat de cip...

Link către comentariu

nu pune niciun cip, ca nu ii vede rostu'...si asa merge 90% in Buc...si caii aia sunt de ajuns... si parca CIP nu se asorteaza cu masina si cu stilul lui de mers :salut:

Link către comentariu
  • Administrator

vazut si eu live pentru mici ajustari pe tester . Chiar arata bine alba :salut:

Link către comentariu

Hahahaha, na ca v-am luat-o inainte. Eu am vazut-o primul, adica mai noua decat ati vazut-o voi cam cu cateva ore, hihihihihihihihi. Da foarte misto masina, mai ales ca nu are treaba cu B6-sele si asta asa sa moara de oftica unii prieteni se stiu ei, ca sunt in viata si au A6, hihihiihihihi. Vali stie. :icon_thumright:

PS. S-o murdaresti cu placere domnule Vali. :Driver: :vwrullz: :beer:

Link către comentariu

frumoasa cascarabeta, trebuie sa ma dai o tura cu ea pe Magheru sa imi dau seama cum e... :icon_thumright:

Link către comentariu

Foarte misto masina,ti-am mai zis...dar asteptam plimbarea promisa si parca uitata :icon_thumright:

Link către comentariu

plimbarea? eram tanar cand a promis.... aveti rabdare sa fie liber prin Bucuresti :icon_thumright:

sau sa termine rodaju si i-o furam ca stiu unde sta.

valix....zi-ne planuri de viitor...xenon ai pus..ai de gand sa dai gaura sa pui si trapa?

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

Trapa nu, da caut sa fac modificari sa-l fac TDI in loc de TSI. idei, ceva? :icon_thumright:

Link către comentariu

Dar, poate sa ii dea contur cu markerul si zice ca are si trapa si din aia electrica hihihihihihihi

PS. Pai dau o fuga in targ si iti iau de acolo un D. Ce zici?

Modificat de borisake
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!