Jump to content

golf 4 gti aniversar (edition 25)

sorin.i

Postare recomandată

Salutare,

In sfarsit mi-am facut "curaj" si timp sa-mi prezint "buburuza mea mecanica". Este vb de un golf aniversar dotat cu un motor de 1.8 litri turbo,180 cp,si 235 nm. O masina fabuloasa, care nu se face remarcata pe sosele noastre,o masina care iti ofera satisfactii garantate,iti potoleste setea de adrenalina si iti pune sangele in miscare. O masina care uneori starneste invidia posesorilor de "bolizi" genul bmw 530, care se simt de-a dreptul ofensati cand o biata "coaja" de golf ii stoarce de vlaga aratandu-le impozant posteriorul :blah:

Buburuza a fost achizitionata prin luna februarie a acestui an contra sumei de 12500 E fara taxe .A venit insotita cu jante bbs rc pe 18' de pe linia de asamblare,scaune recaro, cu "botosi" -pirelli pzero rosso, clima, pedale, "ghidon" si schimbator :blink: o bijuterie de 18k (24k=mk4 r32) black pearl magic

Momentan i-am schimbat stopurile, si urmeaza :folie,cip,plafoniera passat w12.......si poate un r32 in vitorul apropiat ;)

O sa atasez cateva poze momentan, dar promit ca in viitorul f apropiat va urma o sedinta mai serioasa cu interior si alte detalii.

Multa sanatate,

Sorin

alta poza

si alta..

..si ultima poza :P

ratacita :P

8.bmp

post-25368-1223325650_thumb.jpg

post-25368-1223325728_thumb.jpg

post-25368-1223325769_thumb.jpg

post-25368-1223325971_thumb.jpg

Modificat de sorin.i
Link către comentariu

frumos exemplar, iar mototrizarea este de invidiat.

sa o stapanesti sanatos si la cat mai multe modificari.

p.s. poate faci o sedinta foto mai adecvata interior/exterior :Driver:

te salut

Link către comentariu

foarte frumoasa...ti-am zis ca va fi apreciata pe forum. am mai vazut-o live..dar astept sa o vad mai atent.

mi-am dorit mult si eu GTI Ed25...

te invidiez sincer pentru jantele alea...daca ai de gand sa le dai...te rog mult anunta-ma :scratch:

Link către comentariu

Absolut superba!!!

Felicitari pentru achizitie si sincer jantele sunt de invidiat.. :)

Este una din alegerile pe care le-as fi facut candva...

Inca o data felicitari sa o stapanesti sanatos si fara incidente.

D-abia astept sa o vad live (daca vii la intalnirea de toamna) :icon_thumright:

Link către comentariu

Intradevar ceva.... aniversar!.

Foarte frumos. Felicitari pentru achizitie.

Link către comentariu

Felicitari pentru 1.8T :salut: , e foarta faina editia aniversara de la GTI.

Pune niste poze cu interiorul.

Link către comentariu

Proprietarii respectivi de 530 trebuie sa fi avand orgoliul sifonat dupa ce sunt pusi la zid, dar intr-o mai mica masura, odata ce isi dau seama ca nu pe orice "coaja" se regasesc jante de >2000 euro. Spui ca nu se face remarcata pe strazile autohtone. ...Poate doar stand langa vreun Porsche, Lambo :D Mare rugaminte: niste poze mai de calitate; e fotogenica rau :P

Link către comentariu
Proprietarii respectivi de 530 trebuie sa fi avand orgoliul sifonat dupa ce sunt pusi la zid, dar intr-o mai mica masura, odata ce isi dau seama ca nu pe orice "coaja" se regasesc jante de >2000 euro. Spui ca nu se face remarcata pe strazile autohtone. ...Poate doar stand langa vreun Porsche, Lambo :beerchug: Mare rugaminte: niste poze mai de calitate; e fotogenica rau :P

M-am referit strict la 530 pentru ca am un prieten mai pricinos care detine o astfel de masina din acelasi an(2002), doar ca are cu 13 cp mai mult si in jur de 350 kg.Sincer sa fiu, eram sigur ca nu are nicio sansa, tocmai din aceasta cauza nu mi-am dorit sa ma dau cu el pentru ca este o fire foarte pricinoasa si care nu "stie" sa piarda.Rezultatul a fost cel asteptat,acum are chip de la Rabane si doreste cu ardoare "sa ne dam". In loc sa te bucuri pentru un prieten, ajungi probabil sa-l invidiezi si sa te gandesti ce sa mai modifici la masina ca sa "il faci" .I-am explicat ca masina lui este o limuzina,cu valente sportive, ca nu se pot compara sub nicio forma,dar totusi..

Promit ca sambata,daca este frumos afara, fac o sedinta foto de calitate.Dar mai intai trebuie sa montez alternatorul pe ea pentru ca i-am schimbat rulmentul care "chitaia" si sa ajung la cea mai tare spalatorie auto din tot Bucurestiul, mai precis la intrare in Popesti Leordeni pe dreapta. O recomand tuturor cu mare caldura,doar ca trebuie sa va blocati 2 ore, si nu glumesc, 2 ore dupa ceas, pentru interior+exterior la numai 20 ron.

Link către comentariu

Cel mai bun 1.8 T de la golf 4 sau cel mai rar, depinde cum se pune problema!

Neagra, 179 Cp, coupe...........o adevarata sportiva, in 3 cuvinte!!!

Felicitari.

Drive fast & safe !!!

Link către comentariu

Si a mea e tot neagra si in 2/3 usi...da' :icon_thumright: :D nici nu se compara . Foarte tare

Link către comentariu

Intr-adevar, masina e deosebita :icon_thumright: Abia astept sa vine weekend-ul sa-i fac si eu prezentarea 'bestiutzei' mele :Driver: Felicitari inca odata pentru achizitie si sa te bucuri de ea fara incidente! :D

Link către comentariu

Foarte frumoasa! Jantele arata incredibil pe masina.

S-o porti sanatos si sa te bucuri de ea :icon_thumright: !

Link către comentariu

Foarte tare masina. Un 2002 S3 varianta VW. Doar ca arata mai bine. Pune si cateva poze cu interiorul.

Link către comentariu
Foarte tare masina. Un 2002 S3 varianta VW.

fara 4x4 si cu mai putini cai :vaidecapulmeu:

si eu vreau poze cu interiorul!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!