Jump to content

Consum Octavia 2 - benzina

shkoda
 Share

Postare recomandată

Pai din ce am vazut, RS TFSI-ul era prima pe lista optiunilor intre 25-27K. :lol:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Consum in Bucuresti dupa circa 700km cu un motor de 2l 150 CP ~13%

Link către comentariu

ce godo,vrei masina asta si te gandesti la consum??? :))

nu, nu ma mai gandesc la consum. M-am obisnuit de la Fabie sa sar de 10. E mult mai usoara trecerea spre 15l acum.... :vaidecapulmeu: :blink:

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salut!

Spuneti-mi si mie va rog care stie dupa cati km mai scade consumul (daca mai scade) pentru o masina noua 1.6 Mpi. Am vreo 900 de km. Am un drum afara de 400 km cu un consum cf. BC de 7%. In oras nu ma slabeste de 13-14%. Multumesc anticipat. In rest toate bune si frumoase :(

Link către comentariu

...daca te "dai" la ea poti sa ai consumuri si mai mari de atat (chiar si dupa rodaj)! Daca ai acelasi stil de condus nu o scada cu mai mult de 0,5 l/100 km!!

Repet,consumul e relativ,depinde de multi factori!!

Link către comentariu

da, ai dreptate. iar un factor important este consumul de oras, care este ceva diferit de consumul de bucuresti ;)

Link către comentariu

• 2 weeks later...

azi Bucuresti-Focsani 198km 6,4% media 61km/h (era ceata si am mers cu maxim 110)

Link către comentariu

azi Bucuresti-Focsani 198km 6,4% media 61km/h (era ceata si am mers cu maxim 110)

Drumul meu in afara era tot Bucuresti-Focsani+retur. Ce chestie! Eu am intepat-o un pic si i-am dat si 130, poate asa se explica 7% la mine. Apropo esti din zona? (scuze de offtopic)

Link către comentariu

TM-Retezat 180km 6,2%

Retezat-TM 4,9% !!! (la vale) medie 62km/h :P

Link către comentariu

consum Germania(Dresden)-Romania(Bucuresti) 2000km=6,5 160 pe autostrazi in germania;chiar 200 pe mici portiuni

Link către comentariu

CONSUM CONSUM CONSUM... va tot laudati cu consumuri mari... :)

Hai sa va zic eu consum, sa intepeniti... :) Drum (in Bucuresti) Salajan-Panduri intre orele 7.15-8.15 (l-am facut intr-o ora, 10 Km) 18%

Nah, ca V-AM LUAT PE TOTI LA CONSUM.

Sustin si promovez ideea departajarii consumului urban in consum urban si consum in BUCURESTI.

Asadar, sfat, FOLOSITI METROUL :D

P.S. :offtopic: - La spalatorie, spuneti-le sa dea jetul mai mic la pistolul ala cu care spala, ca mie mi-a zburat "I-ul" de la OCTAVIA, asadar daca vedeti in Bucuresti o masina "OCTAV A", sa stiti, eu sunt... dati flash-uri.

Modificat de Skody Silviu
Link către comentariu

Drumul meu in afara era tot Bucuresti-Focsani+retur. Ce chestie! Eu am intepat-o un pic si i-am dat si 130, poate asa se explica 7% la mine. Apropo esti din zona? (scuze de offtopic)

Nu sunt din zona!! Returul: 6,8% media 82 km/h

Link către comentariu

• 4 weeks later...

ieri,Bucuresti-Pitest si retur (250 km)...18,2 L = 7,28% afara -4 grade, max 120 km/h

Link către comentariu

Intre Poiana Brasov si Bucuresti am avut un consum mediu de 7,6 viteza maxima 120 pentru ca masina este inca in rodaj iar la viteza medie nu m-am uitat cu atata atentie incat sa o retin. La dus consumul a fost de 8,5 dar am stat in coloana inainte de Busteni destul de mult.

Link către comentariu

Deplasare Galati - Gura Teghii (BZ) 220 km, consum mediu 7%, viteza medie 58 km/h, clima pus

Link către comentariu

Am 500 de km facuti integral in oras, conditii de iarna siberiana, motorul rece,climatronicul la maxim, numeroase portiuni cu gheata- consum mediu afisat de 10,6 l de efix 95.Mie mi se apre acceptabil tinand cont ca masina este si noua, insa parca nu as crede aceste valori pentru ca am bagat in ea benzina cam de 230 de ron...in fine..per total acceptabil

Link către comentariu

Sper sa nu scot vreun porumbel pe gura, dar ce importanta are faptul ca era clima "data la maxim", atunci cand vorbesti de consum? Prin maxim presupun ca te referi la temperatura maxima, ceea ce nu implica folosirea compresorului, deci nu ar trebui sa influenteze consumul de carburant. Nu?

Link către comentariu

Eu stiam ca daca nu apesi butonul ECON in mod expres atunci compresorul continua sa functioneze...iar eu nu l=am apasat...poate ma insel cu toate ca nu cred...

Link către comentariu

Sub 5*C compresorul de AC nu mai functioneaza...s-a mai discutat despre asta.

Link către comentariu

Sa pun si eu un consum . 8% ploiesti -viena ,4 persoane ,bagaje pe masura . Pe la noi mers normal ,pe autostrada 120-max 130km/h . 2500 km total din care 200km max facuti prin oras

o fi bine ...o fi rau ...

mie mie se pare un pic cam mult fata de ce zic altii k obtin la consumuri extraurbane

Modificat de dogaruflorin
Link către comentariu

Ti-a luat foarte bine 8% cu 120 -130 km\h. Mie la 75-80km\h (deci aproape de viteza economica) imi ia in jur de 7,5 deic cu mult fata de minima de 5,5 din cartea tehnica...ciudat

Link către comentariu

...75-80km/h media ? sau ai mers tu o portiune cu viteza asta si arata consumul? La 75-80 viteza e mult 7,5 %...la viteza aia intr-a V-a eu n-am mai mult de 5-5,1 (pe tempomat)

Link către comentariu

Da am mers dar o bucata buna de vreo 4-5 km ca sa fie concludent...si nu eram intr-a 5-a ci intr-a 4a la aprox 2600-2700 de ture...nu vroiam sa o subturez intr-a 5a la 75 pe ora...

Link către comentariu

Exemplul tau nu se poate compara cu cel dat de dogaruflorin. De la 2500 km la 4-5 km e cale lunga.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!