Jump to content

Bora Bora


Circoloco

Postare recomandată

Circo ,hai ca nu e chiar asa rau ,e chiar ok ..la performante?cum stai?Multumit zici ?

Link către comentariu

F frumosss!! Hai k nu e panica acolo un autoinfiletant nu se vede !

te astept cu soft si cu o tura neaparat :D sa ma motivez si eu sa ma apuc de treaba!

Link către comentariu

...si eu zic ca nu e chiar mare lucru ca ai pus un autofiletant insa te inteleg perfect cu privire la estetica (acea mica denivelare te deranjeaza, voiai sa fie cat mai subtila modificarea).

Keep it cool & stylish.

Link către comentariu

@oldhit...mareste debitul de aer rece in motor. Pe calduri cum sunt acum vara nu se mai gatuie motorul, il simti mai elastic. Oarecum mersul la un matiz cu AC pornit si cu AC oprit. Cam pe acolo este diferenta

@mabial... la performante nimic extraordinar pentru ca nu am soft insa fmicul isi face simtita prezenta chiar si asa, la urcarile in ture, mai ales acum la +30 grade

@KRZ cand ma intorc in Bucuresti o sa am si softul si cu mare drag ne plimbam. Daca te apuci de treaba, iti aduc la cunostinta ca te asteapta o cheltuiala destul de mare (cel putin pentru mine a fost, insa treptat am reusit sa le pun pe toate; nu stiu daca as lua-o de la capat inca o data)

@DeathRider asa este. Am incercat pe cat posibil ca masina sa arate de bun simt iar sentimentul ca "am dat cu bata `n balta" este destul de accentuat dar azi dupa ce i-am oferit o spalare si montat grilele mi-a furat un zambet din coltul gurii :))

Asadar, azi am pus si cea de-a doua grila. Arata decent zic eu, 80% fata de cum era, exceptie facand acele proeminente observate de rotitza. Ii multumesc pentru sfatul cu autofiletantele. Fiecare grila a beneficiat de cate unul negru ca sa nu se vada si acum totul este ok. Pentru ca maine plec pe Valea Prahovei, m-am gandit sa ii ofer 2 ore de spalare amanuntita pentru a ma duce in siguranta si satisfactie deplina la destinatie plus aranjat putin lumina din portbagaj

PS: kirkus..sa nu mai imi spui ca merg cu chilotii pe afara :))

post-16307-0-36978600-1311273384_thumb.j

post-16307-0-70297500-1311273405_thumb.j

post-16307-0-56021400-1311273423_thumb.j

post-16307-0-73483800-1311273439_thumb.j

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Tare imi place privirea ei furioasa,imi vina sa postez de fiecare data cand pui cate o poza ,dar ma abtin..nu si azi :).Drumuri bune !!

Link către comentariu

Multumesc mult. Mi-a mai crescut si mie moralul :P

Link către comentariu

Cu placere Razvane!

Sincer ideea nu a fost a mea :blah:. Tatal meu a brevetat "inventia" cand si-a pierdut una din grilele laterale si de ciuda a folosit metoda cu autofiletantul negru. Am observat acel lucru cand a trebuit sa demontez bara lui pentru a da jos unul din faruri. La inceput si eu l-am "certat", dar surubul isi frace cu brio treaba!

Sincer si eu consider ca lucrarea per total este mai mult decat ok si lucrurile mai putin bune le cunosti doar tu, bineinteles si noi cei care iti citim thread-ul :blah_: , dar pentru oricine altcineva, chiar si destul de avizat, nu cred ca va fi evidenta mica neconcordanta.

Spor in continuare!

Modificat de rotitza
Link către comentariu

Si eu am prins grilele dar cu un surub cu imbus in capat. Mi-a disparut una,furt sau a cazut. Chiar nu se observa daca nu te uiti atent.

Link către comentariu

Poate ne vedem din greseala pe Valea Prahovei :)

Superba masina ;)

Link către comentariu

Multumesc. Dreamer, eu sunt din seara asta pana duminica in Sinaia la o nunta :). Cu mare placere

Link către comentariu

eu zic ca arata perfect in fatza,nu ai ce sa ii reprosezi :icon_thumright:

Link către comentariu

Arata foarte bine asa . :icon_thumright:

Modificat de rulez
Link către comentariu
  • 2 months later...

Hey, ce se intampla Circoloco? Au trecut doua luni si jumatate si nici un update pe topicul asta :( Te urmaream cu placere.

Asteptam impresii despre toate modificarile din ultima perioada. Ai rezolvat cu softul?

Link către comentariu

Salut. Multumesc pentru aprecierile la adresa masinii mele. Tot astept softul pentru ca nu e facut inca. Cel care-l face a fost ocupat in ultima perioada dar am promisiunea ca zilele urmatoare o sa-l primesc. In rest nimic nou, in plus :D Are 165.000km si i-am facut revizia obinsuita de 10.000km cu filtre MANN si ulei Castrol + Metabond Gold un ulei.

Am de gand sa ii ofer cele necesare intretinerii si sa ma bucur de ea asa cum este

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Dami niste detalii despre metabond gold in ulei ? Cum merge si de ce ai pus etc... Eu dupa ce am refacut motorul cu garnitura de chiulasa am pus si turbina la mana a doua acum imi papa ulei la greu si am vazut ca am ulei pe exteriorul intercoolerului si picaturi la greu ceea ce nu aveam inainte

Link către comentariu

Poate ca nu e prins bine traseul la imbinarea cu intercoolerul. E normal sa ai vapori de ulei pe tarseu, de aceea se si recomanda sa cureti intercoolerul. Acum, daca curge din abundenta si completezi cu 1l in 10.000 km, nu mi se pare in regula.

Metabondul l-am folosit la indemnul mecanicului la care merg si caruia ii dau incredere :D. El foloseste pe masina lui de ceva timp la fiecare schimb de ulei si este foarte multumit (masina pe benzina la care consumul si pornirea la rece s-au imbunatatit semnificativ). Ai aici caracteristicile lui http://www.metabond-...abond-gold.html. Eu am sesizat o scadere a vibratiilor in masina. Consumul si alte aspecte nu le-am urmarit.

PS: se recomandata ca dupa schimbul uleiului sa nu pui ulei pana la semnul maxim de pe joja si sa-i lasi loc metabondului. Ideal ar fi sa-l aplici cu motorul oprit dar cald si sa pleci la un drum lung, macar 100km. Eu am inclazit masina de acasa pana la benzinaria de la iesire, am alimentat, am pus metabondul si am plecat la Bucuresti

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

stiu cum este cu vapori dar eu inainte nu am avut nimic pe exteriorul intercoolerului de cand aveam masina de vreo 6 ani si acum cu schimbarea turbinei am o pelicula de vreo 2 degete de ulei si mi-a mancat vreo 2l/7000km ceea ce nu este bine deloc,fum nu scoate,dar ulei este la vreu ti-am zis la intercooler imi este sa nu imi pape turbina

Link către comentariu

Fa-i niste loguri sa vezi cum lucreaza turbina. Daca e ceva in neregula, da-o jos si vezi cum arata.

Link către comentariu
  • 1 month later...

:mop:

Frane 312mm

Provenienta: Skoda RS

Pana in primavara, sper sa le bibilesc cum se cuvine si sa le urc.

post-16307-0-34443700-1323100547_thumb.j

Modificat de Circoloco
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!