Jump to content

Buburuza mea

P.Radu

Postare recomandată

Golf 5 Comfortline, an 2006, adusa din Germania acum o luna si jumatate la 47.000 km, acum are 51.000.

Ca dotari : Dublu climatronic

ABS , ESP

10 boxe

10 Airbag-uri

Oglinzi electrice incalzite

Scaune incalzite

4 Geamuri electrice

Plafoniera W8

Pilot automat

Cutie manuala 6+1 trepte

Priza 12V in portbagaj

Bandouri vopsite in culoarea caroseriei plus o dunga cromata

Spalatori de faruri

Volan sport in 3 spite

Numai cuvinte de lauda despre aceasta masina, am avut si un noroc mare de tot cu ea cand am luat-o in sensul ca aceasta masina a fost luata de catre Banca neamtului care nu a mai platit leasingul la ea. Ajunsesem intr-un autohaus pt alt Golf care nu mi-a placut si cand dau sa plec tocmai intra o platforma cu masini in care se afla si aceasta. Bineinteles ca baietii de acolo nu stiau nimic de pret, au trebuit sa dea foarte multe telefoane pana sa afle.

Am luat-o fara jante ca asa au ridicat-o si cei de la banca de la proprietar si cu cauciurile de iarna si chiar fara capace :vaidecapulmeu:

In rest masina se comporta exceptional.

alte poze

post-31062-1223044504_thumb.jpg

post-31062-1223044560_thumb.jpg

post-31062-1223044587_thumb.jpg

post-31062-1223044744_thumb.jpg

post-31062-1223044762_thumb.jpg

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie. arata bine masina. kilometrajul este bun pt o amsina de 2 ani.. :vaidecapulmeu: iti palce cum se comporta motorul de 1.9? e bine ca ai 6 trepte

Link către comentariu

motorul se comporta excelent , trage foarte bine, insa am un trepidat la relanti si cand e rece si cand e cald motorul fara variatii de ture. dar nu ma sperie prea tare ca stiu ca nu sunt singurul. am si foarte multi prieteni si cu audi care au aceeasi problema.

Link către comentariu

Salut.Frumoasa masina.... :icon_thumright:

Ma bucur ca jantele si-au gasit o masina frumoasa pe care sa stea. :beerchug:

Alte modificari ai in plan?

Link către comentariu

Salut,Sa ai parte de ea.Frumoasa masina. Un pret ne spui si noua daca se poate?

Link către comentariu
insa am un trepidat la relanti si cand e rece si cand e cald motorul fara variatii de ture. dar nu ma sperie prea tare ca stiu ca nu sunt singurul. am si foarte multi prieteni si cu audi care au aceeasi problema.

Cred ca toti avem :icon_thumright: eu am luat masina de noua si cu anumite tipuri de benzina se simt trepidatiile, foarte fine dar sunt. .. Si e pe benzina a mea, cred ca singura diferenta e ca la mine nu se aude motorul :beerchug:

Apropo, cat consuma asta cu 6 trepte? trage bine? adica sunt etajate bine treptele?

In rest, numai bucurii,

Irinel

Link către comentariu

pretul a fost de 10850 fara tva fiind luata pe firma. modificari as vrea dar deocamdata m-a cam secat de bani :(

In primul rand as dori o fusta de GTI cu tips-uri borla ( cam asta ar fi pe primul plan ) si poate geamuri fumurii.

In privinta consumului eu unul sunt foarte multumit. De exemplu in jegul asta de Bucuresti cand nu e foarte aglomerat si nu o calc " papa " cam 6-6,5 , daca o calc 8-8,5. In aglomeratie consumul mediu este si de 20-25 :)) dar imediat schimb functia de la computer pentru ca ma ingrozeste.

Afara intre 4,5-5,5 mers normal. Am scos pe A1 cu pilot automat setat pe 100 si cu a 6 consum de 3,7. Sunt foarte multumit

Va multumesc tuturor pentru aprecieri si in primul rand lui 4abc pentru jante care sunt perfecte.

Link către comentariu

Ma bucur ca sunt oki jantele :( .Modificarile daca le iei pe rand si cu rabdare nu o sa le simti atat de puternic la buzunar... :)

PS:Inca iti sunt dator cu capacelele din mijloc cu sigla VW :(

Link către comentariu
pretul a fost de 10850 fara tva fiind luata pe firma. modificari as vrea dar deocamdata m-a cam secat de bani :(

In primul rand as dori o fusta de GTI cu tips-uri borla ( cam asta ar fi pe primul plan ) si poate geamuri fumurii.

In privinta consumului eu unul sunt foarte multumit. De exemplu in jegul asta de Bucuresti cand nu e foarte aglomerat si nu o calc " papa " cam 6-6,5 , daca o calc 8-8,5. In aglomeratie consumul mediu este si de 20-25 :)) dar imediat schimb functia de la computer pentru ca ma ingrozeste.

Afara intre 4,5-5,5 mers normal. Am scos pe A1 cu pilot automat setat pe 100 si cu a 6 consum de 3,7. Sunt foarte multumit

Va multumesc tuturor pentru aprecieri si in primul rand lui 4abc pentru jante care sunt perfecte.

Mama ce mi-a stat in gat consumul tau.... :((

Modificat de Andrei_Tdi
Link către comentariu

Salutare si sa stapanesti sanatos masina si fara probleme.

Apropo de consum, la 100km/h in treapta a6-a cate ture ai 1500 ? Ca eu la 120km/h in acceasi treapta abia am 1900-2000 rpm...daca ai de cand sa scoti consumuri din astea de 3,7 si sa stai cu motorul subturat risti sa iti strici turbina.

Numai bine si ai grija de masina si de motor :)

@Andrei_Tdi: Te rog sa ma scuzi da la ce motor ai tu ce consum vrei sa scoti? 6l/100 in oras :D

Link către comentariu

am mers doar asa sa vad consumul, iti dai seama ca nu o sa mai fac chestia asta sa merg cu ea subturata. chiar nu mai tin minte cate rotatii aveam. oricum sub 2000 clar.

si chestia cu trepidatul la relanti am inteles ca e si la carburantul mult mai prost de la noi fata de cel din afara. cand am adus-o nu trepida sau eu n-am simtit nimic.

Andrei, care ti-a stat in gat ? ala de 20-25 ? :)). e crima in Bucuresti. daca ai plecat de dimineata cu 10 minute mai tarziu faci cu 2 ore mai mult.

4abc, stai linistit cand poti tu.

Link către comentariu

frumos golful,culoarea il prinde bine(aceasi culoare e si leonul meu)

cat mai multi km si sa ai parte de golf :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 7 months later...
Publicat (modificat)

si in sfarsit iata si modificarile :

jante MAM NUOVO 17"

folie 5% spate

fusta GTI ( deocamdata nu am sudat tipsurile )

volan de piele sport

http://img379.imageshack.us/img379/1678/pozemasina006s.jpg

http://img379.imageshack.us/my.php?image=pozemasina003c.jpg

http://img527.imageshack.us/img527/9973/pozemasina005u.jpg

Modificat de P.Radu
Link către comentariu

frumos frumos .. da tipsurile .. unde's tipsurile? :)

Link către comentariu

inca n-am avut timp sa ajung sa le sudez ;)

mai sunt inca ceva detalii de pus la punct si cu jantele, imi trebuie inele de centrare neaparat

Link către comentariu

Bravo, arata foarte bine... modificarile sunt "de-acolo". Nu prea ma impac cu ornamentele nichelate de pe grila fata si haion, mai ales ca masina se indreapta spre un look mai dark (folie, jante negre). Dar daca tie iti plac, sa te bucuri de ele!

Bafta.

Link către comentariu

ornamentele asa au fost din fabrica, nu le-am pus eu. sincer mie imi plac si alea. multumesc mult pentru aprecieri

Link către comentariu

Radu: frumoasa masina, imi plac in special culoarea si jantele.

Apropo de consum, la 100km/h in treapta a6-a cate ture ai 1500 ? Ca eu la 120km/h in acceasi treapta abia am 1900-2000 rpm...daca ai de cand sa scoti consumuri din astea de 3,7 si sa stai cu motorul subturat risti sa iti strici turbina.

Am citit cu intarziere de cateva luni postul citat, insa ma simt dator sa intervin. La 100 km/h (pe ceas), in treapta a 6-a, motorul are aprox. 1950 ture. La 2000 de ture are aproape 105. Crezi ca e vreo problema sa mergi constant la aceasta turatie? :(

Cuplul maxim e la 1900, oricum pe la 1700-1800 esti in cuplu si turbina e de mult in drepturi. Stiu, vanele sunt deschise doar partial, insa motorul nu e nicidecum subturat. Daca vrei demaraj, e normal sa fi mai sus in ture. Insa pentru mers constant sau accelerare foarte usoara >1800 de ture si treapta a 6-a nu e o combinatie daunatoare. Apropo de subturare, vezi cum schimba DSG-ul. :)

Link către comentariu

da in nici un caz nu are 1500 de ture la 100. cam asa are cat ai spus tu. si in general eu pe la 2000 schimb deci nu cred ca e vreo problema pentru turbina, desi in ultima perioada a cam inceput sa fluiere putin. :)

Link către comentariu

stie cineva vreun strungar bun prin bucuresti pentru inele de centrare ca imi trebuie neaparat la jante ca fac urat? multumesc mult

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!