Jump to content

golf 4 1.9 tdi 131 cp

bobo_g4

Postare recomandată

mi-am luat si eu acum 2-3 saptamani un golf 4 din germany an 2002 coupe 1.9 tdi 131 cai, 6+1 viteze, scaune si volan sport, magazie 6cd, climatronic etc... i-am mai pus o toba sport care scoate un sunet gen bov cand schimb, si o tentativa de angel eyes... adik le-am montat seara si a doua zi s-au ars 3 drosere din cele 4 puse... partea buna a fost ca i-am vopsit rama la faruri cu negru si i-a schimbat umpik fatza. am pus si niste poze hope u like it

post-33092-1223036850_thumb.jpg

Modificat de bobo_g4
Link către comentariu

LOL... jante gen BBS? Alea sunt jantele originale de pe GOLF 4 GTI. Parerea mea e ca sunt cele mai potrivite pt modelu asta.

Link către comentariu

Arata foarte bine , s-o stapanesti sanatos si multi km fara probleme.

Si succes pe mai departe ca banuiesc ca ai planuri marete.

PS: Poze cu interiorul + plimbare ca suntem vecini de cartier ce naiba.

Link către comentariu
LOL... jante gen BBS? Alea sunt jantele originale de pe GOLF 4 GTI. Parerea mea e ca sunt cele mai potrivite pt modelu asta.

sunt cele mai potrivite. si da sunt tipul cum sunt cele de la BBS :icon_thumright: nu am zis ca sunt bbs

mai multe poze cu masina http://forum.4tuning.ro/album.php?albumid=548

Modificat de bobo_g4
Link către comentariu

Beautiful !

Cred ca se misca uimitor de bine. Nici ca puteai gasi un 3 usi mai potrivit. Consum stupefiant, performante multumitoare si nice-looks. E buna treaba si cu farurile cu interior negru, nu sunt sigur in privinta esapamentului.

Link către comentariu
Beautiful !

Cred ca se misca uimitor de bine. Nici ca puteai gasi un 3 usi mai potrivit. Consum stupefiant, performante multumitoare si nice-looks. E buna treaba si cu farurile cu interior negru, nu sunt sigur in privinta esapamentului.

da stiu pentru un golf 4 e o versiune aproape cam de top. nici passatu tau nu arata prea rau :P facem schimb?:))

Link către comentariu

pam-pam.....vezi ca ai gasit si singur site-ul....si de descurci :D

bafta!

p.s: inca te mai ast la o intalnire vwforum :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Frumoasa masina. Arata f bine, f intretinuta. Si cu motorul de 131 cred ca se misca destul de bine. S-o stapanesti sanatos si fara incidente...ah..si al cati mai multi km! Bun venit printre vw-ishti. Numa` bine! :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
Frumoasa masina. Arata f bine, f intretinuta. Si cu motorul de 131 cred ca se misca destul de bine. S-o stapanesti sanatos si fara incidente...ah..si al cati mai multi km! Bun venit printre vw-ishti. Numa` bine! :vaidecapulmeu:

ms :P eram vw-ist mai de mult mai am un passat 2008 din martie. numai bine si tie

pam-pam.....vezi ca ai gasit si singur site-ul....si de descurci ;)

bafta!

p.s: inca te mai ast la o intalnire vwforum :P

ok zi-mi cand si unde si ne vedem :D

Link către comentariu
frumos si puternic golful. :icon_thumright:

vreun gand de modificat?

in limita bunului simt am inceput deja sa fac cateva modificari insa nu ceva extraordinar :blah:

Link către comentariu

Jantele de golf 4 GTI nu sunt cele pe care le are bobo. Pe GTI sunt Santa Monica si sunt pe 17". Te poti uita la masina mea si o sa vezi exact despre ce este vorba :D. Bobo felicitari pt alegere. Eu am Bora si tot 1.9 TDI dar cu cei 116 CP deci din punctul asta de vedere te invidiez :). Farurile dau foarte bine si ce este de apreciat ca le-ai facut singur ...deci pasiune exista :P Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!