Jump to content

Porsche Bucuresti Nord

b27ctl
 Share

Postare recomandată

Eu nu am vrut sa ma duc la PBN sa fac revizia de 15000 ca am zis ca este cam scump(adica 850 lei )si m-am dus la Cardinal Ploiesti si am platit tot atit.

In concluzie cred ca toate reprezentantele au aceleasi preturi la revizii!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am si eu o intrebare: tu ai solicitat sa iti inlocuiasca filtrul de benzina si de polen?

sau au facut-o din proprie initiativa?

Modificat de msn2
Link către comentariu

Si eu constat ca tarifele la PBN nu difera cu mult fata de alte service-uri. Diferenta este insa data de numarul operatiunilor pe care le-au efectuat. Altii la 15.000 km nu schimba decat uleiul, filtrul de ulei si fac o verificare de rampa. Si de aici o diferenta semnificativa.

Am fost intrebat daca vreau sa schimb "toate filtrele". Raspunsul meu a fost sa se schimbe ce se "considera ca este necesar". Sincer, eu nu stiu daca as fi facut testul ala VAS (nici nu stiu la ce foloseste) si as fi cerut doar sa curete filtrul de polen, in functie si de cat de imbacsit ar fi fost. Trebuie sa recunosc insa ca mi se intampla sa merg uneori si pe drumuri mai prafuite. Cat priveste filtrul de benzina, probabil l-as fi schimbat oricum, din doua ratiuni: neincrederea in calitatea benzinelor vandute in Romania si in manipularea acestora prin tancuri nu mereu lipsite de impuritati, precum si ca o masura de precautie pentru motorul TSI cu injectie directa, unul destul de delicat dupa parerea mea.

Link către comentariu

Pentru testul vas nu trebuiau sa te taxeze ca e cuprins in manopera de revizie (interogare memorii de eroare), Cat despre filtru aer si polen la 30kkm si cel de motorina la 60kkm. Totusi cred ca au fost cam multi bani pentru prima revizie.

Link către comentariu

Salut,

msn2,da eu am solicitat sa-mi schimbe toate filtrele,ei vroiau ca filtrele de aer,de benzina si de polen,doar sa le verifice sau,sa le "sufle",ceva de genul asta parca asa au zis si nu am fost de acord! Consider ca este bine ca la fiecare revizie sa sa schimbe toate filtrele.In ce priveste testul vas pe mine nu m-au taxat pentru aceasta operatiune.

Modificat de alex_WMV
Link către comentariu

Eu am vrut sa fac revizia la masina(de firma) la 15.000 saptamana trecuta, am intrat pe site-ul lor, la Midocar si la PBV, sa vad care e mai rapid.

M-a sunat PBN-ul, dar ma programau dupa o saptamana. M-a sunat PBV-ul si m-a programat a doua zi dimineata- am stat o ora si jumate- masina curata si am si stat langa ea.

Inca astept sa sune Midocar. Ma mir ca la cate chestii aiurea am auzit de PBN sunt asa full ca nu reusesc sa te programeze mai repede.

Poate or face ei ceva bine de merge lumea pe la ei...

P.S.: Vreau sa imi vopsesc bara spate- m-a atins o blonda cu un Fiat. Sa risc sa merg la PBN?

Link către comentariu

alex_WMV,eu sunt din ploiesti, si nu iti recomand deloc cardinalul,sunt preturi foarte ridicate,eu am facut serviceurile la prima masina la ei,am platit destul, dupa care am inceput sa ma duc la tess brasov,unde preturile sunt mai normale,aproape 2/3 la o revizie din pretul de la cardinal..plus ca au fost sute de neintelegeri cu cardinalul,care au facut smecherii si alte chestii care nu vreau sa le discut.nu stiu daca merita drumul din bucuresti pana la brasov,insa din ploiesti clar merita..

Link către comentariu

Pai acum faptul este consumat,in primul rand m-am dus acolo dupa ce am vorbit cu cineva care lucreaza acolo,asta nu inseamna ca ma ajutat prea mult,dar sti cum este odata te pacalesti.Asta este,pana data viitoare o sa am timp sa ma gandesc unde o sa fac revizia,cred ca la Vilcea...!

Link către comentariu

• 1 month later...

Vinerea trecuta mi-am gasit, dimineata, masina sparta in parcare. Mai exact geamul de la pasagerul fata. La ora 8.15 sunam la PBN, la service rapid. Au verificat daca au geamul pe stoc. Intrucat il aveau, mi-au spus sa merg in service imediat (probabil aveau o fereastra). La 8.45 eram in service, in jur de ora 9.00 masina era deja in lucru, iar la 10.45 era gata. Costuri (geam+manopera): 523 lei cu TVA. Din pacate, a trebuit sa platesc din buzunar, intrucat fransiza mea la CASCO e de 530 de lei.

Link către comentariu

Confirm si eu spre surprinderea mea o schimbare in bine la PBN.

Dat telefon joi 10.00 pt programare revizie primit raspuns in maxim 10 min si programat in aceeasi zi la ora 19.00 la service rapid.

Cel putin pentru mine pot spune ca am fost foarte multumit pentru prima data in 3 ani de cand duc masina le ei.Nu ma banuiti de ceva , pt ca am avut pana acum 3 daune dintre care ultima am stat fara masina 6 luni pana a fost gata si cu toate astea a trebuit sa revin pt ca se crapase vopseaua de la imbinatra plafonului :).

Asa ca dupa cum spunea si Stecheru "Ce face criza asta din service-uri. "

Am uitat sa va spun ca m au intrebat daca vreu sa-mi spele masina(gratuit) iar consilierul a tinut sa-mi explice pe factura fiecare pret in parte :lol:

Bafta si sa auzim numai de bine

Modificat de eugenus
Link către comentariu

• 3 weeks later...

Foarte interesant ca toate astea s-au intamplat cu spaga de rigoare. Concluzia ar fi ca daca nu dai spaga ai putea sa-ti iei si vreo doua seturi de palme de la frustratii astia. Diferentele facute in functie de haine si de masina pe care vrei sa o cumperi le-am simtit si eu pe pielea mea. Una este sa vii la costum Armani si sa comanzi un Phantom si alta este sa vii in tricou si sa ai pretentii de a fi tratat corespunzator in service cand vii sa faci revizia la Polo Happy. Eu am asteptat ore in sir la PBN uitindu-ma la masina cum zace in parcare desi am venit la programare cu 15 minute inainte ( este vorba de un Polo), in timp ce masini ale unor oameni cunoscuti intrau in service in cateva minute. La ultima revizie efectuata ( de data asta cu alta masina in garantie la PBV), am observat ca nici chiar criza nu a reusit sa le mai diminueze ironia si aerele de superioritate, deci.....EVITATI pe cat posibil.

Link către comentariu

• 2 weeks later...
cristianionut

Astazi am solicitat niste informati despre masina mea si au fost foarte amabili.Am ramas masca, nu ma asteptam, dar tot am fost rautacios si le-am zis ca nu fac reparatii la ei ca au ora de manopera scumpa.

Link către comentariu

• 2 months later...

PBN ... bara crapata ... schimbat juma de masina .. dauna 28.000 RON !

tot PBN .... eroare bec ars (desi mergeau toate) ... schimbat 2 xenoane, 950 RON bucata, dat inapoi 2 arse, desi m-am dus la ei cu farurile APRINSE ! Si le-au schimbat fara sa intrebe nimic

si .. TOT PBN ... problema switch geam stanga-spate .. ma intorc sa iau masina si ma trezesc ca au pus (cica) 1 litru de ulei, tot fara sa intrebe, pe motiv ca "era sub limita" .. (schimbul de ulei il facusem tot la ei cu nu mai mult de 2 luni inainte)

si .. iarasi PBN .. mers pt o reparatie la manerul schimbatorului de viteze (o problema pe circuit), plecat cu masina cun senzorii morti !

toate astea le-am patit in 1 an jumate, cu 2 masini.

drept urmare masina mea e acum la ploiesti, prefer acolo decat aici ..

daca o patesc si acolo, germania scrie pe mine ..

Link către comentariu

• 2 months later...

Salutare.

Am avut 3 experiente cu PBN:

1. Schimbat bara spate stock cu una in culoarea masini. Manopera 170 ron. Am fost tratat excelent

2. Schimbat spoiler fata stock cu spoiler design Individual. Manopera 160 ron. Am fost tratat excelent

3. Am avut aripa stanga "tunata" cu un ciocan. manopera 450 ron acoperiti de casco. Insa acum am fost tratat sub orice critica. In primul rand, am fost programat din 20 august pentru 15 septembrie. Am dus masina pe 15 si mi s-a spus ca dureaza 2-3 zile, dar a trecut pe contract 5. S-a facut 20 septembrie, nici un semn. Sun luni la 021 9229 sa vad cum e masina, mi se spune ca o sa fiu sunat, astept si nimic. Sun marti, mi se spune din nou ca o sa fiu sunat, astept si nimic. PBN are dreptul sa mareasca durata service-ului dar in cazuri de dauna grava si NUMAI cu instiintarea in prealabil a clientului. Astazi dimineata am fost la PBN si am cerut (extrem de hotarat in glas) masina. In 20 min am primit-o. Nu am mai cerut explicatii sau scuze dar nici nu mi s-au oferit.

In concluzie, PBN nu are nicio vina, totul sta in angajati. Poate citeste vreun reprezentant sa vada ce angajati are si la service si la relatii cu publicul. In schimb il laud pe dl Marcu de la Service, apelati cu incredere(vezi pct 1 si 2)

Link către comentariu

PBN : dus masina pentru revizia de 1 an, evident cu programare. Schimb ulei + filtru de ulei. Masina a fost a 3-a in ordinea sosirii. Dus masina la ora 13:00. Am luat masina la ora 23:30. Inteleg ca timpul este normat la ei, dar cit sa dureze un schimb de ulei + filtru ?!

Link către comentariu

de cand am masina am o oglinda de schimbat (e heliomata dar nu functioneaza), cea de la sofer. Am preferat sa raman cu ea asa decat sa ma duc la ei, ca poate-mi schimba cu tot cu usa :ceuameni:

Nu de alta dar prin cate am trecut cu ei ...

Modificat de Dreadfull
Link către comentariu

Am apelat si eu la ei

1. Mi-a rupt un mester de service mufa de la cablu ABS. Am fost la PBN dat comanda, in ziua cand a ajuns cablu a si fost bagata in service. Am cerut sa fiu prezent la operatiune. Ma asteptam sa insist la consilier, in schimb m-a invitat in atelier si am stat pe toata durata operatiunii in masina.

2. Am avut bara stabilizatoare fata rupta. Am dat comanda. In ziua cand venea piesa era programat si pentru montat. Predau cheia de la masina. Dupa 45 de minute ies afara si o vad parcata dupa bariera. Zic ca e aglomerat. Dupa aprox 2 ore ma duc la consilier. Acesta isi cere scuze dar nu are 4 suruburi care prin puntea fata( trebuia data jos si acele suruburi sunt de unica folosinta). NU putea sa ma sune ca sa nu ma plimb de nebun prin showroom tot uitandu-ma la fiecare masina de cel putin 10 ori. Imi zice sa revin a 2-a zi. Intreb si de manopera, imi zice undeva la 250-350 RON. Revin a 2 zi dimineata, intra masina in service si dupa 1 ora ma duc la el sa mai verific cum sta treba si ma anunta cu acceasi parere de rau ca trebuie sa fac geometria( NU stia ca dupa opertiunea asta trebuie si geometrie? ) noroc ca am avut bani. Domnul consilier era de treaba, pacat ca s-a facut putin de kko la faza cu geometria de care a uitat sa imi zica cu o zi inainte. Si de cei de la piese, care au uitat sa aiba si acele suruburi... desi cand am facut comanda am zis klar ca vreau sa dau pe comanda si fiecare surub si piulita. " - Lasati, nu aveti grija, alea le avem mereu pe stoc"

Sper sa nu imi mai faca astfel de surprize. In rest sunt multumit de amabilitate.

PS: Deja de cate ori am fost la piese sa comand una alta, cand am fost cu bara, unul din baieti a tinut sa se opreasca si sa ma salute/stranga mana si sa ma intrebe cu ce ocazie pe acolo :icon_thumright:

Modificat de Caal-Shto
Link către comentariu

@Caal-Shto: nu te lasa influentat de amabilitatile astea ca tot tu ai de pierdut ! Asta-i rolul lor, sa "se dea bine" cu tine ...

Ne spui si cum il chema pe domnul consilier ? Nu de alta dar ii stiu pe toti :)

Link către comentariu

Nu imi aduc aminte dar promit sa ma uit prin acte, poate dau de numele lui

Link către comentariu

Salut!

Despre PBN nu pot sa spun decit lucruri bune pina in momentul de fata.Recunosc ca am facut numai o revizie si am venit pentru niste scurgeri de ulei la cutia de viteze.Programarea a fost prompta(a doua zi m-am prezentat la ei) si lucrarea facuta bine.Chiar mi-au spus sa revin pentru o verificare la o saptamina.

Masina fiind in garantie nu am platit nimic.Mi-am montat si un tempomat si am fost foarte placut surprins de pretul manoperei.Ieftin.

O bila alba de la mine pt PBN!!

Link către comentariu

Salutare tuturor

Masina mea nu a vazut reprezentante din Romania (in speta PBN), pentru ca aveam o imagine deja formata de nenumarate nemultumiri referitore la serviciile lor. Dar ca orice om cand are nevoie de mici chestii cum ar fi niste cleme de plastic pe care le gasesti doar la ei, am trecut sa intreb, in gandul meu crezand ca la asta nu ma poate insela cu nimic.

Ce este drept cu acele cleme nu mi-am luat nici o teapa, dar tot aruncandu-mi privirea prin jur, dau cu ochii de un set de jante ce erau la un pret foarte ok. Intreb ce e cu ele, ma uit si hotarasc ca ar fi o afacere buna sa le achizitionez intrucat pretul era extrem de avantajos iar in gandul meu am zis ca o reprezentanta ar trebui sa tina la eticheta si nu o sa am batai de cap in acest sens intrucat este un lucru marunt pt un service.

Dupa 2 zile ma prezint la ei si hotarat cer un set de jante asemanatoare cu cele expuse la promotie.

Prima intrebare apare din partea agentului de vanzari: Sunteti sigur ca se potrivesc pe masina d-voastra? Ii raspund linistit ca sigur se potrivesc, intrucat pe ele escrie jante 17" 5x112, samd , pentru audi a6 si stiind ca aceleasi caracteristici le are si masina mea(audi a4).

Primul semn de exclamere: De ce ma intreba el pe mine daca merg pe masina cand el are toate datele constructive de la toate tipurile de masini comercializate de ei....

Facem factura si zice sa le ducem la masina. Le ia pe cele expuse, iar eu intreb daca nu au alt set ambalat iar raspunsul vine sec: Nu le avem decat pe astea...

Ok...

Intreb daca imi dau prezoane si inele de centrare.

Raspuns: NU. Sse folosesc przoanele de pe masina iar de inele de centrare nu au nevoie....

Ma uit atent si eram 99% sigur ca au nevoie de inele de centrare si ii spun ca oricum merg la o vulcanizare sa le montez si nu vreau sa am surprize.

Bucureos si voios plec spre vulcanizare montez anvelope, echilibrez roti si cand sa le pun pe masina ce sa vezi!!!???? - trebuie INELE DE CENTRARE!

Pun mana pe telefon si vorbesc cu cei de la PBN si le spun ca am avut dreptate si sa caute acele inele sa mi le dea

Raspuns: ne pare rau dar am inchis baza de date asa ca sa ne sunati maine..... Incerc sa le explic ca eu trebuie sa plec din vulcanizare cu rotile pe masina si nu cu ele in portbagaj intrucat am platit un produs agreat de reprezentanta si in acelas timp complet!!!!!

Intreb la baietii de la vulcanizare, cauta ei si vin cu un set de inele care s-au portivit la fix, asa ca bucuros intr-un final montez rotile si plec spre casa.

A doua zi dau telefon la PBN si le reamintesc problema mea.

Raspuns: ne ocupam de problema dumnevoastra si va contactam maine ba chiar ma asigura ca inelele vor fi montate de ei ca sa isi repare greseala.

Trec 3 zile de telefoane in care ei se ocupau de problema si eu stateam ca prostul sa o rezolve....

A patrea zi ma suna si imi zic: veniti sa luati inelele de centrare:

Ma prezint la ei si primesc surpriza: Patru inele de centrare folosite :D . Ma enervez le zic si raspunsul vine: Exista posibiliatea sa fi fost incercate pe alta masina....

OK......

bineinteles ca nu le-a mai montat nimeni pe masina si plec cu ele in mana.

De curiozitate a doua zi incerc sa vad daca se potrivesc. Voi ce credeti????

Va raspund eu desi cred ca ati dat acelas raspuns: INELELE NU SE POTRIVEAU PE JANTE!!! :lol:

Satul de plimbari si panarama inchid ochii si concluzionez: NEBUN SA FIE ACELA CARE MAI TRECE PRIN REPREZENTANTE.

Modificat de rotitza
Link către comentariu

si am o bila alba pt cei de la pbn.am cumparat de la ei anul trecut un set de roti de iarna si sunt foarte multumit.la masinile pe care le-am cumparat de la ei am obtinut discount-uri satisfacatoare.ce sa mai, pe deplin am fost multumit de serviciile lor, indiferent ca am avut nevoie de service, piese sau vanzari.

PS:ROTITZA, omu te-a intrebat daca se potrivesc la tine.puteai sa fii nesigur pe tine si sa-l rogi sa faceti proba...asa scapai de drumuri si de telefoanele date inutil

Link către comentariu

Sa inteleg ca cel ce a gresit sunt eu?

Chiar ca treim in jungla....

Ma duc la reprezentanta producatorului auto iar eu trebuie sa imi iau toate masurile de precautie sa nu fiu inselat... Pai daca ma duceam sa cer axul cu came la fel ar fi trebuit sa il probez???

Este regretabil faptul ca am ajuns sa gandim asa si lucrurile astea devin normalitate intr-o societate din secolul 21

Link către comentariu

eu nu zic ca este normal ce se intampla.tocmai din acest motiv, ca sunt unii incompetenti, ar trebui sa ne luam toate masurile de siguranta si sa nu fim atat de creduli, decat cand vedem piesele sau in urma manoperii efectuate.din pacate nu avem incotro si trebuie sa ne adaptam la jungla de care spui tu.imi cer scuze daca a deranjat opinia mea, dar totusi cred ca cei de la pbn sunt mai "destepti" decat altii de pe piata de piese originale.asta este...cu ei defilam

Link către comentariu

Sa zicem ca vanzatorul a gresit, chiar daca sta cu monitorul ala cu date tehnice in fata. Sa zicem ca rotita trebuia sa fie mai atent pe ce da banii. O greseala s-a produs. Dar sa-l "plimbi" pe client cu zilele si sa-i oferi produse second sau neconforme asta e INADMISIBIL!

Offtopic: ce parere aveti de un client x care cumpara o masina, face cu ea 40 de mii de km si nici o revizie, pierde garantia, dupa o perioada nu mai poate sa achite ratele, firma ii ia masina si o vinde unui client y, fara sa-l informeze pe acesta din urma ca masina nu mai are garantie, masina se strica si clientul y se vede pus in situatia de a achita costurile reparatiei din propriul buzunar?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!