Jump to content

Porsche Bucuresti Nord

b27ctl
 Share

Postare recomandată

Corect , reprezentantele au angajati din ce a ramas dupa ce service-urile normale bune au sortat 

Valabil si la televizoare , firmele care tin garantii nu au depanatori care stiu cum functioneaza un tv , ci schimbatori de module 

Am avut o colaborare cu cei de la Altex Service anul trecut cand au lichidat modulele tv de pe stoc , firma separata de Altex vanzari , si am ajuns la concluzia ca cei de acolo nu cunosc decat ce li se trimite pe mail ca softuri , buletine si schimbari de ecrane / module 

Cand ii pui sa gandeasca ceva se blocheaza 

Asa sunt in general toti din reprezentante , stiu doar ce au facut automat zi de zi , nu altceva 

De astia e la Porsche nici nu am ce comenta , probabil se duc acasa mandri ca sunt mecanici si electricieni sau ce or mai fi pe acolo

Dar cati din ei deschid un computer sa mai invete ceva dupa servici ?

De fapt cati oameni din lumea asta dupa servici mai vor sa invete ceva ptr ca ii pasioneaza cu adevarat ?

Lipsa pasiunii pentru meseria practicata duce la plafonare low low ..

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

12 hours ago, Dolfin said:

sa faci reclamatie scrisa direct catre directorul concesiunii si una la CEO PIA

Greu de crezut ca angajatii isi fac de cap fara acordul conducerii. 
Marlaniile acolo sunt o normalitate ,nu exceptii .

M-am ingrozit ce am putut sa aud in 4-5 ore cat am stat acolo.

Modificat de EEXCALADE
Link către comentariu

La fel e si la Bavaria Baneasa, daca are vreo importanta. 

Link către comentariu

Porsche in RO e furt pe fata. Si noi am "lasat" la Porsche Timisoara 5500lei pentru 6 bujii si inlocuire ulei cutie transfer :lol: 

Dar macar au fost prompti si s-au miscat ok, cu ceva update de soft cu tot, nu s-au intins.

Mi s-au parut ok ca implicare/lucru, dar mai putin ca pret :D

La Budapesta n-am mai cerut oferta, dar sincer nici acolo nu s preturile mai mici. Ca distanta, tot cam 3h aprox se fac fie pana la TM fie pana la Budapesta :lol: 

Link către comentariu

Cred ca cei mai prosti mecanici pe care am avut placerea sa ii cunosc au fost la reprezentante din pacate. Desigur cu exceptiile de rigoare.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!