Jump to content

Golf 4

Cama

Postare recomandată

Bijuteria mea:)

VW Golf4 , 1.9 TDI 90hp

An Fabricatie: 2002

Km: 57.000 (reali cu carte service)

Culoare: Albastra

Dotari: Geamuri electrice fata spate, oglinzi electrice si incalzite, 2 airbaguri, jante 16" , stopuri led, abs, esp, servototal.

Pret: 8500 (acum 2 luni am achizitionato)

post-31683-1222882967_thumb.jpg

post-31683-1222883172_thumb.jpg

post-31683-1222883397_thumb.jpg

Modificat de Cama
Link către comentariu

felicitari de achizitie! triplele cu led asa au fost pe masina cand ai cumparat-o s-au le-ai pus ulterior? ma intereseaza ce marca sunt si cat costa.

Modificat de Kicker
Link către comentariu

Au fost asa cand am cumparat-o.. mia dat o cutie in care le am pe alea vechi in stare perfecta... si e de la cargus ... 1000 ron au costat

Modificat de Cama
Link către comentariu

dar cum a scapat doar cu atatia km? este cumparata din tara de noua? ca in germania nu gasesti una ok din toate punctele de vedere la banii astia cu doar atatia km .

Link către comentariu

Este cumparata din romania de noua.... si nu numai cartea zice km... si cum merge si cum se vede motoru+ piesele..

Link către comentariu

frumos modelul,multa vreme mi-au placut stopurile in genul cum le ai tu.

ai planuri de modificat in viitor?

sa-l conduci cu placere :D

btw pune si tu mai multe poze

Link către comentariu

Da tibi. am vopsit etrielele in rosu acum 3 zile si arata destul de bine... imi mai trebuie un eleron neaparat, am vaz cateva pe aici

Link către comentariu

Sincer nu stiu ce vopsea era.. pt ca am facut-o cu cineva care a adus vopseaua si mia zis ca e speciala pt a rezista la temperaturi ridicate.. si am facut-o si pe a mea si audi a3 a lui

Modificat de Cama
Link către comentariu

Salut.Frumoasa masina. Si eu sunt tot posesorul unui G4.

Din 2000, are 160k, 1.9 TDI 90CP+25CIP, dotarile cam aceleasi: climatronic, geamuri electrice, oglinzi el& incalzite, 4airb....si altele. Am jante 18", suspensie sport(dureros pe unele drumuri dar imi cam place :vwrullz: merg mai incet prin zone nasoale 85% din tara-dar nu ar fi aceeasi masina fara), faruri black, stopurile sunt schimbate( voi reveni cu o poza), bara fata schimbata, spate stock.

post-31010-1224056846_thumb.jpg

Link către comentariu

Mersi daniel... imi place "copilasul" tau... dar care e faza cu cipu? adica cat costa si de unde? cum si unde se monteaza? :frigbaitata:

o sa fac si eu un update la poze. astept si pe ale tale

Link către comentariu

vezi ca poti sa-ti faci cip cu ajutorul celor de pe forum(ai de unde sa alegi ca sunt destui si fac treaba buna)

Link către comentariu

Astept niste propuneri! se simt acei caluti? maine ma duc sa imi pun folie spate+luneta. si sa imi iau si o cotiera misto:P

Link către comentariu

multam pt poze

btw da-i jos ''golf'' si ''tdi'' pt ca o sa arate super bine.

clear look all the way :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!